Liveblog

112-nieuws: vermiste vrouw is gevonden • auto schept bezorgscooter

2 januari 2022 om 07:36 • Aangepast 11 januari 2022 om 16:11
nl
Ook zondag hielden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Deze liveblog is gesloten. Maandag is er weer een nieuwe.

20.30

Vermiste vrouw (42) snel gevonden

De politie in Oosterhout heeft na een paar uur zoeken een vrouw van 42 gevonden. Ze moest 'in verband met haar gezondheid snel worden gevonden', zo stond eerder op de avond in een opsporingsbericht. De vrouw was op de Rutselboslaan in Oosterhout voor het laatst gezien. Ze is uiteindelijk in goede gezondheid aangetroffen, maar waar is niet bekend gemaakt. De politie, die haar heeft overgedragen aan een zorginstelling, dankt iedereen voor de hulp bij de zoektocht.

19.55

Auto schept bezorgscooter in Tilburg

Een bezorger is zondagavond lichtgewond geraakt toen zijn scooter werd geschept door een auto in Tilburg. Rond zeven uur ging het mis op de kruising van de Koestraat en de Molenbochtstraat. Na controle door toegesneld ambulancepersoneel bleek dat de verwondingen van de scooterbestuurder meevielen.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision Mediaprodukties
17.25

Man meermalen in gezicht gestoken in Oss, dader snel aangehouden

In het City Hotel in Oss is zondagmiddag iemand meermalen in zijn gezicht gestoken. Dit gebeurde rond vijf uur. Heel snel daarna heeft de politie een verdachte aangehouden van de steekpartij in het gebouw aan de Raadhuislaan.

Agenten voeren de verdachte af (foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties).
Agenten voeren de verdachte af (foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties).
16.35

Drie jonge kinderen stichten brandje in wijkcentrum, ruit gesneuveld

Drie kinderen van nog geen tien jaar oud hebben zondagmiddag een vuurtje gestookt op het dak van een wijkcentrum in Tilburg. Daarbij zijn een ruit en een kozijn beschadigd. Het pand liep rookschade op. De politie heeft het drietal en nog twee anderen die erbij waren naar hun ouders gebracht.

15.53

File op A58 is voorbij

De file op de snelweg A58 tussen Eindhoven en Tilburg is voorbij.

14.52

Autobrand op A58, file van 25 minuten

Een autobrand op de A58 tussen Eindhoven en Tilburg heeft geleid tot een 25 minuten lange file. Een auto brandde volledig uit na technische mankementen. De brandweer heeft de vlammen gedoofd. Twee rijstroken tussen Best en Oirschot werden afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig meegenomen, waarna de snelweg weer is vrijgegeven.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
Wachten op privacy instellingen...
14.25

Brandweer haalt loshangende ramen van hotel in Eindhoven

De brandweer heeft zondagmiddag twee loshangende ramen van het NH Hotel in Eindhoven gehaald. Het plein voor het hotel is afgezet. Met een tankautospuit en een hoogwerker is de klus geklaard.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision Mediaprodukties.
12.25

Twee gewonden bij steekpartij in Bergen op Zoom

Bij een steekpartij in Bergen op Zoom zijn zondagmorgen twee mannen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Dit laat de politie weten.

De slachtoffers zijn inmiddels aangehouden en de politie is nog op zoek naar een derde verdachte. Deze man zou een mes bij zich hebben. Daarom roept de politie op om hem niet zelf te benaderen, maar de politie te bellen. Het gaat om een man van ongeveer 1,85 meter lang, die een zwarte jas droeg.

Wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan, is niet duidelijk. Een deel van de Kastanjelaan en van de Plataanstraat zijn afgezet. Tijdens het onderzoek heeft de politie uit een auto kleding ter waarde van ruim 25.000 euro in beslag genomen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
10.00

Drie mannen opgepakt voor poging brandstichting in Rijswijk

Drie mannen zijn zaterdagavond aangehouden toen ze bezig waren met de aanleg van een vreugdevuur met autobanden en hout. Dat deden ze in de Rijswijksesteeg in Rijswijk, een plek waar vaker brandjes worden gesticht. De mannen komen uit de Gelderse plaatsen Haaften en Tiel. Ze zijn 22, 24 en 25 jaar. Het trio was bezig met het uitladen van een bestelbusje met autobanden, hout en een vloeibare stof.

07.00

Brand verwoest appartement in Eindhoven, bewoner vlucht via balkon

In een flat aan de Urkhovenseweg in Eindhoven is zaterdag kort na middernacht brand uitgebroken. Dat gebeurde in een appartement op de vijfde verdieping. Uit het appartement kwamen dikke zwarte rookwolken. De bewoner kon ontsnappen aan de vuurzee door naar het balkon van een van de buren te klimmen.

De bewoner had rook ingeademd en is door het ambulancepersoneel nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer had het vuur in het appartement snel onder controle. Het appartement is door de brand niet meer bewoonbaar.

Uit voorzorg moesten de bewoners van twee etages tijdelijk uit hun appartement. Nadat de brand was geblust mochten zij weer terug naar hun huis.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
01.00

Vijf gewonden bij ernstig ongeluk N279, brandweer bevrijdt man uit auto

Bij een ernstig ongeval met twee auto's op de N279 bij Berlicum zijn zaterdagavond vijf mensen gewond geraakt, onder wie twee kinderen. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft een man uit zijn auto moeten bevrijden. Hij lijkt er het slechtst aan toe te zijn.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!