112-nieuws: botsing in Beek en Donk • verder onderzoek rellen Dinteloord - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: botsing in Beek en Donk • verder onderzoek rellen Dinteloord

10 januari om 05:41 • Aangepast 18 januari om 15:07
nl
Ook deze maandag houden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Liveblog gesloten

22.53

Handhavers belaagd en bekogeld met stenen in Maarheeze

Handhavers zijn maandagmiddag bekogeld met stenen op het station in Maarheeze. Dat meldt een wijkagent op Instagram. Hij roept getuigen op om zich te melden. Het incident gebeurde rond twee uur.

Wachten op privacy instellingen...
21.55

Politie zet onderzoek naar vuurwerkrellen Dinteloord voort

De vijftien mannen en jongens die op oudejaarsavond in Dinteloord werden opgepakt omdat ze zwaar vuurwerk naar handhavers gooiden, zijn weer vrijgelaten. Toch is de kous nog niet af. De politie zet het onderzoek voort, schrijft burgemeester Ruud van den Belt van de gemeente Steenbergen.

Twee van de handhavers hebben misschien blijvende gehoorschade opgelopen, toen er explosieven onder hun auto werden gegooid, staat ook in de brief. "De politie-eenheid die vervolgens arriveerde om in te grijpen werd eveneens met zwaar vuurwerk bekogeld. Volgens de politie zijn er ondertussen ook weer nieuwe beelden waarop een en ander te zien is", aldus burgemeester Van den Belt.

17.52

Gewonde man loopt politiebureau Eindhoven binnen na steekpartij

Een gewonde man liep maandagmiddag het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven binnen. Dat meldt de politie. Het slachtoffer zou eerder gewond zijn geraakt aan zijn been bij een steekpartij aan de Tramstraat.

17.41

Vrouw zwaargewond nadat vuilniswagen over haar benen rijdt

Een vrouw is maandagmiddag in Veldhoven zwaargewond geraakt bij een ongeluk met een vuilniswagen. Volgens onze correspondent reed de vuilniswagen daarbij over haar benen. De scooterrijdster is naar een ziekenhuis gebracht.

foto: Rico Vogels/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Rico Vogels/SQ Vision Mediaprodukties
Wachten op privacy instellingen...
17.12

Geen treinen Helmond-Deurne vanavond

Door herstelwerkzaamheden zijn er vanaf vanavond 19.00 uur geen sprinters tussen Helmond en Deurne en geen intercity's tussen Eindhoven en Deurne. Dat meldt de NS op Twitter.

Wachten op privacy instellingen...
16.52

Busje botst tegen lantaarnpaal in Beek en Donk

Een busje is maandagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst aan de Herendijk in Beek en Donk. Volgens onze correspondent gebeurde dit nadat het busje met een auto in bosting kwam. De bestuurder van de personenauto is door de brandweer uit de auto gehaald. Hij ligt met onbekende verwondingen op de brancard in de ambulance. De bestuurder van het busje zit met een warmtedeken in de brandweerauto, meldt onze correspondent.

De schade aan de auto is groot. (foto: Harrie Grijseels: SQ Vision Mediaprodukties).
De schade aan de auto is groot. (foto: Harrie Grijseels: SQ Vision Mediaprodukties).
Wachten op privacy instellingen...
15.45

Mist zit Eindhoven Airport weer dwars: meerdere vluchten vertraagd

Op Eindhoven Airport zijn maandagmiddag problemen vanwege de dichte mist. Zeker zes vliegtuigen die in Eindhoven hadden moeten landen, zijn omgeleid naar Rotterdam, Maastricht en Keulen. Ook hebben meerdere vertrekkende vluchten vertraging.

De problemen ontstonden maandagmiddag rond half twee. Hoelang de situatie nog gaat duren, is onduidelijk. Een woordvoerder kon nog geen inschatting maken.

14.12

Agent bezorgt pizza na ongeval: 'De bezorger maakte zich zorgen'

Een pizzakoerier kon zondagavond zijn pizza niet bezorgen nadat hij tegen een boom gebotst was in Nuland. Hij had zelfs medische verzorging nodig. Toegesnelde agenten ontfermden zich eerst over de pizzakoerier. Maar toen dat niet meer nodig was omdat het ambulancepersoneel dit overnam, hebben de agenten de pizza bezorgd.

LEES OOK: Agent bezorgt pizza na ongeval: 'De bezorger maakte zich zorgen'

14.08

Mannen opgepakt op A67 voor mensensmokkel

Op de A67 zijn vrijdag tijdens een controle van de marechaussee twee mannen (51 en 36) opgepakt voor mensensmokkel. Zij reisden met een geldig Chinees paspoort en een Spaanse verblijfsvergunning in een zwarte bestelbus. Hun passagiers worden verdacht van documentfraude. Het ging om zogenoemde 'lookalikes' met valse identiteitsbewijzen.

13.25

Strook A73 dicht

Op de A73 in de richting Venlo is bij Haps de rechterrijstrook dicht. Dit komt door een ongeluk met een vrachtwagen.

12.45

Auto vliegt spontaan in brand in Drunen

Aan de Zeeg in Drunen is maandagmorgen een auto door brand verwoest. De bestuurder kon op tijd uit zijn auto komen. Waardoor het vuur is ontstaan, is niet duidelijk. Vermoedelijk gaat het om een technisch mankement. De brandweer was snel bij de brand maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

Wachten op privacy instellingen...
10.09

Berover bijt vrouw maar verraadt zichzelf

Een vrouw werd maandagmorgen in Tilburg in haar hand gebeten toen ze werd beroofd van haar telefoon. Iets verderop werd een verdachte opgepakt, een vrouw (39) uit Tiel. Zij stond met agenten te praten toen vlakbij de gestolen telefoon afging, in een plantenbak.

09.43

Melding spookrijder weer ingetrokken

De ANWB laat weten dat de waarschuwing voor de spookrijdende op de A17 niet meer van kracht is.

09.29

Spookrijdende vrachtwagen op A17

Op de A17 richting Dordrecht is een spookrijder gesignaleerd. Het gaat om een vrachtwagen. Hij rijdt op het stuk tussen Roosendaal-Borchwerf - Oudenbosch. De ANWB waarschuwt: niet inhalen, houd rechts.

09.08

Toerit A27 tijdelijk dicht maandagochtend

Wachten op privacy instellingen...
23.34

Auto in greppel in Ossendrecht

Op de Putseweg (N289) in Ossendrecht vond zondagavond weer een ongeluk plaats. Dit keer raakte een auto van de weg. Deze kwam in een slootje tot stilstand. De bestuurder is uit voorzorg met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Zaterdag was het ook al raak op de Putseweg. Toen raakten drie mensen gewond bij een ongeluk waarbij drie auto's betrokken waren. Ook een baby werd naar een ziekenhuis gebracht, voor controle.

Een bergingsbedrijf nam de in Ossendrecht gecrashte auto mee (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Een bergingsbedrijf nam de in Ossendrecht gecrashte auto mee (foto: Christian Traets/SQ Vision).
22.38

Brand verwoest chalet op vakantiepark

Een chalet op een vakantiepark in Molenschot is zondagavond in brand gevlogen. De vlammen waren van ver te zien en hebben de chalet grotendeels verwoest. Niemand raakte gewond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone