Tegenstander van Willem II wordt geteisterd door corona en wil uitstel duel - Omroep Brabant

Tegenstander van Willem II wordt geteisterd door corona en wil uitstel duel

13 januari om 13:42 • Aangepast 14 januari om 09:33
nl
PEC Zwolle heeft de KNVB gevraagd om de wedstrijd tegen Willem II vrijdagavond uit te stellen. De Overijsselse club kampt met de nodige coronabesmettingen binnen de selectie.
Profielfoto van Collin BeijkProfielfoto van Omroep Tilburg
Geschreven door

De KNVB bevestigt dat er uitstel is aangevraagd door PEC Zwolle. Maar er is nog geen besluit genomen of de uitwedstrijd van Willem II ook daadwerkelijk verplaatst wordt. Hoeveel spelers er bij PEC Zwolle besmet zijn met het coronavirus is niet bekend.

De wedstrijd in Zwolle stond gepland voor vrijdagavond acht uur. PEC-trainer Dick Schreuder bevestigt bij ESPN dat hij ‘veel problemen heeft’.

Wachten op privacy instellingen...

Voor Willem II zou uitstel van de wedstrijd niet heel ongunstig zijn. De Tilburgers kende een lastige voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. Door corona werd een aantal oefenwedstrijden door tegenstanders afgezegd.

De club uit Tilburg kampte zelf ook met de nodige coronabesmettingen binnen de selectie tijdens de winterstop. Maar bij de laatste training woensdag waren al deze spelers weer aangesloten.

Willem II kende een dramatische eerste seizoenshelft en verloor de negen laatste wedstrijden. De Tilburgers staan op dit moment veertiende in de Eredivisie met achttien punten.

LEES OOK: Oefenduel Willem II weer afgelast, FC Utrecht is bang voor corona

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.