Frans Bauer viert verjaardag van 'zijn Maris' ondanks tegenslag

26 januari 2022 om 11:37 • Aangepast 26 januari 2022 om 12:40
nl
Het jaar kon niet dramatischer beginnen voor Frans en Mariska Bauer. 'Maris' werd getroffen door een herseninfarct. Toch wordt haar verjaardag woensdag gevierd, zo meldt Frans op sociale media. "Vandaag mag Mariska er een jaartje bij op tellen. Hiep hiep hiep hoera!", schrijf de zanger op Instagram.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De twee poseren vrolijk lachend op Instagram vanwege haar 46e verjaardag. In de reacties regent het felicitaties en vertellen fans dat ze hopen dat het goed gaat met Maris.

Mariska Bauer werd de eerste week van dit jaar getroffen door een herseninfarct. Ze werd behandeld in het ziekenhuis in Roosendaal en moest daarna thuis verder herstellen.

Stuk beter
Vorige week liet Frans al weten dat het een stuk beter gaat met zijn vrouw. "Ze babbelt weer volop en wil zelfs de strijk doen. Ik hoop dit nooit meer mee te maken", zei Frans toen.

De oorzaak van het herseninfarct was vorige week niet bekend. Frans zei toen: "Mariska heeft al langer hoge bloeddruk, maar dit kan iedereen overkomen, ook de gezondste mensen."

Frans en Mariska zijn al ruim dertig jaar bij elkaar. Ze hebben samen vier zoons: Christiaan, Frans junior, Jan en Lucas. Samen maakten Frans en Mariska verschillende programma's, waaronder Frans Bauer in China en Frans Bauer in Amerika. In 2008 trouwden ze.

LEES OOK:

Mariska Bauer herstelt goed, Frans hielp wel een wasje 'naar de sodemieter'

Mariska Bauer bedolven onder bloemen en kaarten na herseninfarct

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.