Twee mannen uit Groesbeek vast voor ongeluk straatrace in Beugen

29 januari 2022 om 16:49 • Aangepast 31 januari 2022 om 16:47
nl
Twee mannen (20 en 21) uit Groesbeek worden verdacht van het veroorzaken van het ongeluk dat maandagavond plaatsvond tijdens een straatrace in Beugen. Beide mannen waren aan het straatracen en botsten op de Romeinenstraat tegen een derde auto. De 20-jarige man en een zwangere vrouw raakten daarbij gewond. De vrouw bestuurde de derde auto, maar had niks met de straatrace te maken. Ze brak haar dijbeen en is naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De 20-jarige werd opgenomen in het Radboudumc in Nijmegen. Hij is zondag alsnog aangehouden. De politie verdenkt hem ervan dat deze man achter het stuur zat van de auto die op de auto van de zwangere jonge vrouw botste. De man is aangehouden op verdenking van roekeloos rijden, het deelnemen aan een straatrace en betrokkenheid bij een verkeersongeval met letsel.

Andere verdachte
Zaterdag maakte de politie bekend dat een andere verdachte is aangehouden. Deze 21-jarige man uit Groesbeek is aangehouden voor roekeloos rijden en betrokkenheid bij het ongeluk.

Beelden van de straatrace waren te zien op Dumpert. De politie liet al weten dat het vermoedelijk om een straatrace zou gaan. Ook zijn er signalen dat er vaker straatraces worden gehouden. De politie vraagt getuigen van straatraces dit te melden bij alarmnummer 112.

LEES OOK: Ernstig ongeluk in Beugen gevolg van straatrace, beelden van crash online

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.