Nikkie de Jager beantwoordt spannende vragen: 'Mam, kijk alsjeblieft niet!' - Omroep Brabant
Video

Nikkie de Jager beantwoordt spannende vragen: 'Mam, kijk alsjeblieft niet!'

9 februari om 15:19 • Aangepast 9 februari om 16:11
nl
Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, is zeer openhartig in haar laatste video op YouTube. De wereldberoemde make-up artist uit Uden geeft antwoord op 'juicy' vragen die ze haar hele carrière heeft vermeden. Tot nu. Seks, cosmetische ingrepen, alles komt voorbij. "Mam, als je kijkt: kijk alsjeblieft niet."
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

"Ik ga antwoord geven op allerlei sappige vragen, dingen waar ik niet eerder op in heb willen gaan. Want is het tijd voor de waarheid, mensen. Ik ga alles verklappen", zo gaat Nikkie met de billen bloot op YouTube. De vragen laten niet lang op zich wachten.

Hoe oud was je toen je je realiseerde dat je een meisje was?

"Dat heb ik altijd geweten", zegt ze. "Ik zat vast in mijn eigen lichaam, en ik begreep niet waarom ik jongenskleren moest dragen. De buitenkant klopte niet met de binnenkant." Nicky onthulde in 2020 dat ze transgender is.

Bij welke beroemdheid zou je nooit maar dan ook nooit de make-up doen?

Het antwoord is resoluut. "J.K. Rowling." De schrijfster van de Harry Potter-boeken kwam in opspraak door uitspraken over transgenders. "You can eat dirt, mam. Goodbye", zegt Nikkie.

Wanneer had je voor het eerst seks met Dylan?

"Ga ik dit echt zeggen? Okay, jullie wilden juice. We hebben even gewacht, tot de derde of vierde date. Omdat ik transgender ben en daaronder ben geopereerd, behandel ik die plek alsof het een tempel is. Netjes en veilig. Ik ben ook best onzeker als het gaat om het delen van de liefde en intiem zijn met iemand. Het kost tijd totdat iemand de 'dome' mag benaderen.

Wachten op privacy instellingen...

Heb je ooit met iemand samengewerkt die je niet mocht?

"Zeker. Soms zijn mensen anders dan je eerder dacht. En dan voelt het gewoon als werk." Vervolgens noemt ze een naam, maar die wordt meteen weggepiept vanwege 'onmiddellijke spijt'.

Wat heb je voor cosmetische ingrepen bij jezelf laten doen?

"Kijk naar mijn gezicht, dan weet je genoeg", lacht ze. "Ik denk dat zo'n beetje iedere plek in mijn gezicht inmiddels onder handen is genomen. Botox om m'n ogen op te liften en om m'n voorhoofd glad te strijken, fillers in m'n lippen, kin en wangen." Ze vervolgt: "Ik ben het wel rustiger aan gaan doen, want een paar jaar geleden hadden mijn lippen de afmeting van een vissenkom."

Heb je ooit iets gehad met een celebrity?

"Nee, nou ja, eigenlijk wel. Met een Nederlandse artiest die wereldwijd een hit heeft gescoord. En nee, ik noem geen namen."

Heb je ooit seks gehad met een vrouw?

Hevige hoestbui. En dan: "Nee. Want ik vond mijn lichaam afschuwelijk toen ik nog een penis had en iedere dag in dat lichaam was een hel. Dus ik heb dat deel nooit erkend. Ik voel me aangetrokken tot mannen, hoewel vrouwen prachtige wezens zijn. We run the world. Gezoend met meisjes heb ik overigens wel."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.