Liveblog

112-nieuws: auto rijdt van oprit en ramt andere auto

10 februari 2022 om 14:30 • Aangepast 11 februari 2022 om 14:33
nl
In dit liveblog hielden we je donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie op deze dag.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

18.34

Auto rijdt van oprit en ramt andere auto

Een auto die achteruit de oprit afreed aan de Willibrorduslaan in Waalre, is geramd door een andere auto die voorbij reed. De bestuurder probeerde nog uit te wijken, maar dat lukte niet. De man raakte de auto en kwam tegen een boom tot stilstand. Die brak daardoor af. Niemand raakte gewond.

15.44

Pizzakoerier overvallen in Breda

Een pizzakoerier is woensdagnacht aan de Ganzerik in Breda overvallen. Dat gebeurde rond een uur ’s nachts. De pizzabezorger werd op straat aangesproken door een man, waarna hij dreigde met een mes en geld eiste.

De overvaller liep weg en vervolgens ging hij er op een fiets vandoor. "Ten tijde van het incident kwam er een man langs. Na het incident fietste er een persoon langs. Wij komen graag in contact met deze mensen om hen te vragen of zij iets hebben gezien", laat de politie weten.

Mensen met tips, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. Er is een signalement van de overvaller verspreid:

  • Lichte huidskleur
  • Ongeveer 40/45 jaar oud
  • Stoppelbaardje
  • Ongeveer 1,70 meter lang
  • Groene jas met bontkraag
  • Groene hoodie
13.56

Man overvallen bij verkoopafspraak

Een 37-jarige man uit Tilburg is woensdag in een huis aan de Veldhovenring overvallen door drie mannen. Een van de verdachten had een vuurwapen bij zich. Het slachtoffer had een afspraak gemaakt om spullen te verkopen. Toen de mannen in het huis waren, moest het slachtoffer op de grond gaan liggen en werd hij beroofd.

12.50

Verwaarloosde paarden in beslag genomen

In Kruisland zijn meerdere paarden in beslag genomen, schrijft de dierenpolitie Zeeland-West-Brabant op Facebook. De paarden kregen niet de juiste zorg. De eigenaar van de paarden krijgt een proces-verbaal.

De paarden waren slecht verzorgd (foto: Dierenpolitie Zeeland-West-Brabant/Facebook).
De paarden waren slecht verzorgd (foto: Dierenpolitie Zeeland-West-Brabant/Facebook).
12.45

Brand in mestkelder

In een stal aan de Castersedijk in Hapert is rond kwart over twaalf brand uitgebroken. Volgens een woordvoerder van de brandweer gaat het waarschijnlijk om een kleine brand in een mestkelder. Het vuur ontstond door werkzaamheden. Het vee is in veiligheid gebracht.

12.33

Slagerij moet dicht na tweede aanslag

Slagerij Jaraya in Den Bosch moet de komende tijd de deuren gesloten houden. Dat heeft de gemeente besloten. De slagerij was woensdag voor de tweede keer doelwit van een aanslag.

LEES OOK: Slagerij in Den Bosch moet dicht na tweede aanslag

12.25

134.000 euro schade rond jaarwisseling in Altena

De afgelopen jaarwisseling heeft de gemeente Altena een schadepost opgeleverd van bijna 134.000 euro. De kosten zijn iets hoger dan een jaar eerder. Dit is enerzijds te verklaren door een prijsstijging van het te vervangen straatmeubilair en anderzijds omdat er deze jaarwisseling meer straatmeubilair is vernield. Hoe groot de schade in Veen was, waar het traditioneel onrustig is tijdens en in de dagen voorafgaand aan de oudjaarsnacht, wordt niet bekendgemaakt.

10.20

Gestolen gereedschap gevonden

Bij de controle van een auto op de A58 bij Rucphen vond de politie gestolen gereedschap. Twee mannen (37 en 41) zijn aangehouden. Ze worden verdacht van heling. De bijrijder bleek ook een zakje harddrugs bij zich te hebben.

09.52

Man opgepakt voor overval Eindhoven

De politie heeft een 39-jarige man uit Eindhoven opgepakt voor zijn betrokkenheid bij de overval op een hoogbejaarde man, ook uit Eindhoven. Die overval werd woensdagavond gepleegd. De andere verdachte is nog voortvluchtig.

LEES OOK: Hoogbejaarde man overvallen in Eindhoven, man (39) opgepakt

09.39

Beelden van achtervolging op A16

De politie heeft dashcambeelden online gezet van een achtervolging van een gestolen auto op de A16. De achtervolging begint bij Hazeldonk en eindigt in Dordrecht.

08.53

Smokkelaar met 16 kilo qat aangehouden

Op Eindhoven Airport is een Somalische man aangehouden voor het smokkelen van qat. In zijn koffer zat zestien kilo van het verboden spul. Qat is een licht stimulerende drug.

De qat zat verstopt in een koffer (foto: Koninklijke Marechaussee/Twitter).
De qat zat verstopt in een koffer (foto: Koninklijke Marechaussee/Twitter).
01.56

Autobrand in Veghel

Een auto is woensdagnacht uitgebrand aan de Wolgastraat in Veghel. Het vuur werd rond middernacht ontdekt. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig verloren ging. Een auto die vlakbij deze auto geparkeerd was, raakte ook beschadigd. Maar door deze snel weg te rijden kon worden voorkomen dat ook deze verloren zou gaan.

De brandweer kon niet voor komen dat de auto in Veghel verloren ging (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De brandweer kon niet voor komen dat de auto in Veghel verloren ging (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
00.44

Automobilist crasht in Oss

Een automobilist is woensdagavond gecrasht op de Nieuwe Hescheweg in Oss. Dit gebeurde rond kwart voor elf. De bestuurder raakte met zijn SUV van de weg, reed het bordje van een bushalte omver en kwam met een harde klap tegen een boom tot stilstand. De auto raakte zwaar beschadigd. De deur aan de bestuurderskant werd zo samengedrukt dat die niet meer open kon. De brandweer heeft de bestuurder bevrijd. Daarna is de man naar een ziekenhuis gebracht.

23.23

Auto in greppel na aanrijding op A73

Een auto is woensdagavond na een aanrijding in een greppel naast de A73 bij Vierlingsbeek beland. "Wonder boven wonder raakte niemand gewond", laat een 112-correspondent weten. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden, wordt onderzocht. De 112-correspondent vermoedt dat de automobilisten bij het invoegen elkaar over het hoofd zagen.

Een auto belandde na de aanrijding op de A73 bij Vierlingsbeek in een greppel naast de snelweg (foto: SK-Media).
Een auto belandde na de aanrijding op de A73 bij Vierlingsbeek in een greppel naast de snelweg (foto: SK-Media).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!