Guus Meeuwis gaat het theater in als voorproefje op nieuwe Groots-concerten

23 februari 2022 om 09:11 • Aangepast 24 februari 2022 om 08:15
nl
Guus Meeuwis gaat het theater in. In aanloop naar een nieuwe reeks 'Groots met een zachte G-concerten blikt de zanger terug op de afgelopen vijftien jaar. Dat doet hij tijdens 'Road to Groots'. Drie evenementen die samen het opstapje zijn voor de nieuwe concertreeks in het Philips Stadion. Het eerste evenement is een theatershow, op vrijdag 4 maart in 013 in Tilburg.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het wordt omschreven als een trip down memory lane. Een theatershow plaats over vijftien jaar 'Groots met een zachte G'. "Het ontstaan, de onvertelde backstage anekdotes, de decors, de introfilms, de gasten, de dingen die stiekem misgingen, de dingen die niet stiekem misgingen, de storm, de terreurdreiging, de kleding en alles wat spontaan in me boven komt drijven aan herinneringen, alles komt voorbij", laat Guus weten. "Omlijst met de muzikale hoogtepunten van de afgelopen veertien jaar."

De theatershow maakt deel uit van de 'Road to Groots'. Een drieluik in de aanloop naar de nieuwe concertreeks. Wat de andere twee evenementen tijdens de 'Road' zullen zijn, wordt binnenkort bekend. "Maar bij iedere stap wordt het feest groter en groter." 'Groots met een Zachte G 2022' op 10, 11 en 12 juni moet de alles overtreffende trap vormen.

"Ik hoef jullie niet te vertellen wat feesten is."

"Ik hoef jullie niet te vertellen wat feesten is", beseft Guus. "Ik hoef jullie niet te leren hoe je moet zingen, dansen en springen. Dat heb ik in al die jaren al vaak genoeg gezien. Ik wil je ook niet voorbereiden op het feest. Je bent heus niet vergeten hoe leuk het kan zijn. Ik wil je gewoon op een leuke manier lekker maken voor dit grootste feest van het jaar wat we al veel te lang hebben moeten missen!"

Vrijdagochtend om tien uur gaat de kaartjesverkoop van start. Dit gaat op basis van inschrijving.

LEES OOK:

Guus Meeuwis komt in 2022 terug met Groots met zachte G

Zo zagen de allereerste Groots-concerten er 15 jaar geleden uit

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.