Liveblog

112-nieuws: auto schampt vijf bomen • mishandelingen in Breda

1 maart 2022 om 13:36 • Aangepast 2 maart 2022 om 10:52
nl
In dit liveblog hielden we je deze carnavalsdinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgesloten.

15.40

Fietser raakt lichtgewond na botsing met auto

Een man is dinsdagmiddag lichtgewond geraakt na een aanrijding met een auto. De man zat op de fiets en reed door de Molenstraat in Cuijk, ook zijn partner fietste mee. Ze draaiden de Zandberg in. De man kwam in botsing met een automobilist. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Fietser botst met auto in Cuijk (foto: SK-Media)
Fietser botst met auto in Cuijk (foto: SK-Media)
14.15

Twee aanhoudingen voor steekpartij en beroving in Eindhoven

Voor de steekpartij die op 9 oktober van het vorig jaar plaatsvond in het Philips van Lenneppark in Eindhoven zijn dinsdag twee jongens aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Helmond en een 16-jarige jongen uit Veldhoven. De steekpartij vond op 9 oktober plaats bij een uit de hand gelopen beroving. Begin februari werd al een 16-jarige jongen eveneens uit Veldhoven aangehouden. De politie is nog op zoek naar een vierde verdachte. Het slachtoffer was een 14-jarige jongen. Hij werd beroofd van zijn jas en muts.

LEES OOK: Jongen(14) gestoken en beroofd, verdachte (16) aangehouden

13.55

Ook mishandeling in Den Bosch

In Den Bosch is maandagavond een 18-jarige man mishandeld. Hij werd in de buurt van de Pensmarkt gevonden door agenten. De politie kon snel een verdachte aanhouden. Verdere details over de mishandeling zijn nog niet bekend.

13.33

Mishandelingen op Grote Markt in Breda

De politie in Breda is maandag druk geweest met een aantal mishandelingen. In het centrum werd een 25-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij had een man (22) uit Woerden mishandeld in een kroeg op de Grote Markt. Korte tijd later mishandelde een andere man een 19-jarige vrouw. Dit gebeurde ook op de Grote Markt. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. De man is nog niet aangehouden. Weer een uur later werd een 26-jarige man uit Libië aangehouden op de Grote Markt. Hij was onder invloed van alcohol, schreeuwde tegen een agent en sloeg om zich heen. Hij heeft een nacht in de cel gezeten.

13.28

Zware mishandeling in Breda

Een 34-jarige vrouw is maandagnacht zwaar mishandeld in een huis aan de Tramsingel in Breda. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een man (31) opgepakt.

LEES OOK: Vrouw (34) zwaar mishandeld in huis in Breda

12.10

Auto schampt vijf bomen in Bergen op Zoom

Een auto heeft op de Zoomvlietweg in Bergen op Zoom vijf bomen geraakt. De bestuurster zat ruim een uur bekneld. Ze is door de brandweer uit de auto gehaald. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Meerdere ambulances en een traumateam kwamen ter plekke.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
11.14

Plofkraak op juwelier in Designer Outlet in Roosendaal

In de Designer Outlet in Roosendaal is maandagavond een plofkraak geweest. De hele outlet is tot dinsdagochtend elf uur dicht geweest vanwege politie-onderzoek. De vier daders kwamen binnen na een explosie bij de voordeur. Ze zijn er met veel sieraden vandoor gegaan.

11.10

Bovenbuurvrouw van salon hoorde twee schoten

Een vrouw die boven de beschoten schoonheidssalon in Veghel woont, hoorde maandagnacht rond vijf uur twee knallen. Ze dacht dat er wat met haar boiler aan de hand was. Later kwam haar man erachter dat de salon beschoten was.

LEES OOK: Bovenbuurvrouw beschoten schoonheidssalon: 'Dit had fout kunnen aflopen'

10.44

Automobilist zwaargewond in Nieuwendijk

Een automobilist is zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Parallelweg in Nieuwendijk. De auto kwam in de berm terecht en belandde vervolgens in de sloot. Er kwam ook een traumahelikopter ter plekke. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto gehaald. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision
10.22

Beschoten pand is schoonheidssalon

Het beschoten pand in Veghel is een schoonheidssalon. In de ruit van de salon is een kogelinslag te zien, net als in de deur van het appartement ernaast. De eigenaresse laat in een korte reactie aan Omroep Brabant weten 'heel erg geschrokken' te zijn.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
09.26

Ruit van politieauto vernield

In Den Bosch is maandagnacht een politieauto vernield. Dat schrijft wijkagent Maarten Stet op Instagram. Uit beeldmateriaal bleek dat een jongen een verkeersbord door de achterruit van de auto gooide. Het dak en de achterklep raakten hierdoor ook beschadigd.

LEES OOK: Verkeersbord door achterruit van politieauto gegooid

09.22

Kogelinslagen in gebouw Veghel

In een gebouw aan de Vondelstraat in Veghel zijn kogelinslagen te zien. Volgens een politiewoordvoerder gaat het waarschijnlijk om een bedrijf waar de inslagen te zien zijn. Er is nog veel onduidelijk.

08.22

Beelden opgedoken van spookrijder op N261 Waalwijk

Op videosite Dumpert zijn beelden opgedoken van een spookrijder op de N261 bij Waalwijk. De beelden zijn zaterdagnacht rond halfdrie gemaakt. Op Facebook vraagt de politie of getuigen zich kunnen melden.

07.54

Dronken bestuurders van deelscooters

De verkeerspolitie Oost-Brabant heeft maandagnacht volop gecontroleerd op alcohol en drugs in het verkeer. Verschillende dronken bestuurders van deelscooters moesten hun rijbewijs inleveren.

23.00

Auto ramt boom op afrit A27

Een auto is maandagavond tegen een boom gebotst die naast de afrit op de A27 bij Oosterhout stond. Volgens een 112-correspondent zou de bestuurder te veel gedronken hebben. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone