Arrestaties na onrustige nacht in Bossche horeca

6 maart 2022 om 10:25 • Aangepast 7 maart 2022 om 10:53
nl
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes jongeren opgepakt tijdens het stappen in Den Bosch. Het was een onrustige nacht in de Bossche horeca. De zes zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging en het niet voldoen aan een ambtelijk bevel om het gebied rond de Bossche horeca te verlaten.
Profielfoto van Marielle Bijlmakers
Geschreven door
Marielle Bijlmakers

Dat blijkt uit een post van politieagent Hicham Argani op Instagram. Hij schrijft daarin dat agenten charges hebben uitgevoerd om de groep uiteen te drijven. Het zou gaan om mensen die niet uit Den Bosch zelf komen. De zes zitten vast voor verder onderzoek.

Zorgwekkende ontwikkeling
De agent lucht zijn hart en spreekt van een zorgwekkende ontwikkeling: "Ik vraag me oprecht af tot waar de grenzen opgezocht blijven worden. Overmatig gebruik van alcohol is één van de boosdoeners. Deze lui verpesten de sfeer voor de mensen die een gezellige avond en nacht willen hebben."

"Ik merk dat waar vroeger jongeren na het manend toespreken vaak eieren voor hun geld kozen ze tegenwoordig pas na gebruik van van geweld enigszins bevelen opvolgen", gaat hij verder. "Vaak is het dan te laat en worden ze aangehouden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!