Liveblog

112-nieuws: auto en scooter botsen in Breda • auto te water in Ommel

9 maart 2022 om 21:01 • Aangepast 10 maart 2022 om 10:16
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

22.55 - Dit liveblog is afgesloten

20.58 - Auto en scooter botsen in Breda
Een auto en scooter botsten rond halfacht op de Ettensebaan in Breda, ter hoogte van de Zuilenstraat. De bestuurster van de scooter raakte lichtgewond. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Liveblog

18.15

Vrouw gewond bij ongeval in Wouw

Op de Plantagebaan bij Wouw is een bestuurster van een auto gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Plantagebaan met de afrit van de A58. Hierbij kwamen een bestelbus en twee auto's met elkaar in botsing. De bestuurster van een van de auto's raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Door het ongeval en de ravage op de weg was de Plantagebaan enige tijd afgeslote. De toedracht van het ongeval is niet bekend.

17.30

Automobilist raakt te water in Ommel

Op de Kanaaldijk in Ommel is een automobilist door onbekende reden te water geraakt. De brandweer moest de auto op het droge trekken en doorzocht een deel van het kanaal voor eventuele andere inzittenden. De bestuurder was bij bewustzijn en aanspreekbaar. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
17.15

Ernstig ongeval in Veghel

Op de Eerdsebaan in Veghel is een automobilist ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbus.

LEES OOK: Zwaargewonde bij ongeval met auto en twee bestelbusjes in Veghel

16.10

Drugsdealers aangehouden in Oosterhout

Op het Paterserf in hun woonplaats Oosterhout zijn gisteren twee mannen opgepakt. Zij worden verdacht van het dealen van drugs. De mannen (22 en 29 jaar) bleken in het bezit van honderden pakjes harddrugs en enkele plakken hasj. Het tweetal liep tegen de lamp toen agenten zagen dat een auto stopte bij een geparkeerd voertuig en er drugs werd gekocht. De recherche onderzoekt de zaak.

15.16

Brandweer dooft vuur in restaurant in Duizel

De brand die woedde in restaurant d'Ouwe Tramhalte in Duizel is geblust. Het vuur ontstond in de meterkast. Volgens een 112-correspondent is de schade groot.

14.53

Brand in een restaurant in Duizel

Wachten op privacy instellingen...
14.25

Man verstopt cocaïne in onderbroek en wordt aangehouden

Een 22-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagavond opgepakt met drugs in zijn onderbroek. Agenten hielden hem in de auto staande om een controle uit te voeren. Zij vermoedden dat hij drugs aan het dealen was. Tijdens het fouilleren bleek dat hij daadwerkelijk zakjes cocaïne bij zich had. Die verstopte de man bij zijn kruis. Hij is opgepakt en zijn auto is in beslag genomen.

13.38

41-jarige veelpleger aangehouden tijdens inbraak in scoutinggebouw

De politie heeft woensdagochtend een 41-jarige man aangehouden, terwijl hij inbrak in een scoutinggebouw in Udenhout. Hij staat bij de politie bekend als veelpleger. Ook wordt hij verdacht van een inbraakpoging in het clubhuis van een scoutinggroep aan de Klokkenlaan in Loon op Zand. Daar was een raam vernield.

09.20

Ook vandaag onderzoekt politie oorzaak van dodelijke brand

De politie in Tilburg doet ook vandaag nog onderzoek naar de oorzaak van een dodelijke brand in Tilburg. Gisteren kwam bij een woningbrand aan de Bieslookweg één persoon om het leven. Twee anderen raakten gewond. Vooralsnog weet de politie niet hoe het vuur is ontstaan.

LEES OOK: Dode en twee gewonden bij brand in een huis in Tilburg

Wachten op privacy instellingen...
09.15

Lange file op A58 bij Best door ongeluk op andere rijbaan

Wachten op privacy instellingen...
06.47

Verdachte van bankfraude aangehouden

Een man is vrijdagmiddag aangehouden omdat hij betrokken zou zijn bij bankfraude. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Een wijkagent zag dat de man zich verdacht gedroeg bij een pinautomaat en toen die hem controleerde, bleek dat de man vijfhonderd euro in briefjes van vijftig bij zich had. Ook had hij een bankpas bij zich die niet op zijn naam stond. Die bleek te zijn van een bejaarde man die was opgelicht via de beruchte bankfraude-babbeltruc.

Wachten op privacy instellingen...
01.31

Brand dak huis in Odiliapeel

Het dak van een huis aan de Rouwstraat in het buitengebied van Odiliapeel vatte dinsdagnacht vlam. De brand was ontstaan in de schoorsteen. De brandweer bestreed de brand met behulp van een ladderwagen en slaagde erin het vuur te doven. "Een klein kind, dat tijdens het uitbreken van de brand in huis was, is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde gelukkig niet naar een ziekenhuis gebracht te worden", laat een 112-correspondent weten.

De brand bij het huis aan de Rouwstraat in Odiliapeel was ontstaan in de schoorsteen (foto: Marco van den Broek/SQ Vision).
De brand bij het huis aan de Rouwstraat in Odiliapeel was ontstaan in de schoorsteen (foto: Marco van den Broek/SQ Vision).
23.39

Geen gewonden bij uitslaande brand Someren

Bij de uitslaande brand die dinsdagavond uitbrak in een boerderij in aanbouw aan de Brandvenstraat in Someren is niemand gewond geraakt. Dat laat een woordvoerder van de brandweer weten. Hoe de brand kon uitbreken, wordt onderzocht. De schade aan de boerderij is groot.

LEES OOK: Grote brand verwoest boerderij aan Brandvenstraat in Someren

De brand verwoestte de boerderij aan de Brandvenstraat in Someren (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
De brand verwoestte de boerderij aan de Brandvenstraat in Someren (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!