Liveblog

112-nieuws: vechtpartij in café • verwarde man in boeien geslagen

24 maart 2022 om 23:01 • Aangepast 28 maart 2022 om 14:58
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.01

Dit liveblog is gesloten.

22.52

Vechtpartij in café Eindhoven

In een café aan de Strijpsestraat in Eindhoven is donderdagavond een vechtpartij geweest tussen een groepje mensen. Het gevecht is uiteindelijk doorgegaan op straat. Daarbij is volgens een 112-correspondent iemand gewond geraakt. Ook werd er een autoruit vernield.

De politie ging in de eerste instantie naar de Strijpsestraat, omdat er een melding binnen was gekomen van een schietpartij. Eenmaal daar, bleek dat het ging om het geluid van de autoruit die kapot was gegaan. De politie heeft iemand aangehouden. "Wat de rol van deze persoon is geweest, zoeken we nog uit", aldus de politie.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
21.28

Verwarde man aangehouden in Eindhoven

De politie was met meerdere wagens aanwezig bij een flat aan de Leenderweg in Eindhoven. Daar was een man die overlast veroorzaakte en zich verward gedroeg. De politie heeft hem in de boeien geslagen en gearresteerd.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.32

Brandmelding in verzorgingstehuis, straat afgezet

De brandweer is donderdag rond zeven uur aanwezig bij verzorgingstehuis De Doelen in Oosterhout, vanwege een melding van brand. Volgens een bewoner hangt er rook op de derde verdieping. De brandweer heeft een hoogwerker ingezet en onderzoekt waar de rook vandaan komt. Een ambulance staat klaar om mensen op te vangen, mocht dat nodig zijn. De straat is afgezet, veel buurtbewoners staan van een afstandje te kijken.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
20.18

Boete voor 23 voorbijrijders

Voorbijrijders die foto's en filmpjes maakten van de ravage op de A67 na een ongeluk, kunnen een flinke boete in hun brievenbus verwachten. Agenten hebben het kenteken van 23 bestuurders opgeschreven die tijdens het rijden beelden maakten.

LEES OOK: Flinke boete voor 23 mensen die plek van ongeluk op A67 filmden

20.15

A67 weer vrij

De A67 richting Venlo is weer vrij. De snelweg was sinds half vier dicht, omdat er een ongeluk was gebeurd tussen een lesauto en een vrachtwagen.

17.03

Droge grond in brand in Neerkant

Op het erf van een boer is een stuk droge grond in brand gevlogen. De bewoner heeft met water geprobeerd het vuur te blussen, maar dat lukte niet. De grond was zo droog dat het vuur zich snel verspreidde. De brandweer kreeg het vuur uiteindelijk snel onder controle.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
16.43

Ongeluk op A67 tussen lesauto en vrachtwagen

De A67 van Eindhoven naar Venlo is dicht, vanwege een ongeluk dat is gebeurd bij Lierop. Een vrachtwagen botste achter op een lesauto. De rijinstructeur en de leerling raakten daarbij gewond. Een traumahelikopter is opgeroepen en de weg blijft dicht tot half negen. In de file die ontstond door het ongeluk, zijn nog twee ongelukken gebeurd.

LEES OOK: Vrachtwagen botst op lesauto op A67, file leidt tot nog twee ongelukken

Foto: Pim Verkoelen/SQ Vision.
Foto: Pim Verkoelen/SQ Vision.
16.18

Vermiste vrouw gevonden

De vrouw die werd vermist is Bladel, is rond iets over vier uur gevonden.

16.00

Vrouw vermist in Bladel

Wachten op privacy instellingen...
15.31

Man aangehouden met dertien dure zonnebrillen

Op de Gezellelaan in Roosendaal is woensdagavond iemand aangehouden met een flink geldbedrag. Het gaat om een 21-jarige man uit België. Hij werd die avond door de politie aan de kant gezet en zei dat hij boodschappen had gedaan in Roosendaal. Agenten twijfelden aan zijn verhaal en doorzochten zijn auto. Daar vonden ze honderden euro's cash en een tas met dertien zonnebrillen die in totaal zo'n tienduizend euro waard zijn. De politie vermoedt dat de brillen zijn gestolen, dus de man is aangehouden.

14.18

Getuigen gezocht van kunstroof Eindhoven

De politie roept mensen op die getuige waren van de schilderijendiefstal die dinsdagnacht plaatsvond bij de VDL Art Galerie aan de Heuvel Galerie in Eindhoven zich te melden. Ook mensen die camerabeelden hebben rond het tijdstip van de inbraak wordt gevraagd zich te melden. "Het onderzoek is op dit moment in volle gang", laat een woordvoerder weten.

LEES OOK: Zes schilderijen met waarde van tienduizenden euro's gestolen in Eindhoven

De kale muur waar de schilderijen hingen (Foto: René van Hoof)
De kale muur waar de schilderijen hingen (Foto: René van Hoof)
13.30

Man (35) aangehouden voor mogelijke handel in drugs

Agenten hebben dinsdag een 35-jarige man uit Wissenkerke (Zeeland) aangehouden in een huis aan de Doornehaag in Bergen op Zoom. Dat gebeurde na informatie uit de gekraakte berichtendienst Sky. Het huis is doorzocht en er zijn gegevensdragers in beslag genomen. In de auto van de verdachte zijn drugs gevonden. De man uit Zeeland zit nog vast en wordt vrijdag aan voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het politieonderzoek is nog niet afgerond.

13.11

Ernstig gewonde vrouw in Roosendaal

In de Toussaintlaan in Roosendaal is woensdagnacht een ernstig gewonde 29-jarige vrouw gevonden. De politie onderzoekt wat haar overkomen is en vraagt getuigen zich te melden. Agenten kregen rond een uur een melding omdat mensen een hoop geschreeuw hadden gehoord in de Toussaintlaan. De vrouw is naar een ziekenhuis gebracht.

12.28

8000 euro ontdekt in auto, trio aangehouden

In een auto aan de Kade in Roosendaal ontdekten agenten woensdagavond bijna achtduizend euro aan contant geld. Daarop werden de drie mannen die in de auto zaten - twee Fransen van 34 jaar oud en een Fransman van 26 jaar oud - aangehouden. Zij worden verdacht van witwassen. Agenten besloten de auto waarin de mannen zaten te controleren toen een van hen zich niet kon legitimeren. De verdachten konden geen goede verklaring geven over de herkomst van het geld. Daarop is zowel het geld als de auto in beslag genomen.

10.34

Man aangehouden na dreigen met wapen

Een 30-jarige man uit Tilburg is woensdag aangehouden omdat hij een andere man zaterdag 12 maart zou hebben bedreigd met een vuurwapen. Dit gebeurde op de Ampèrestraat in Tilburg, rond twee uur 's middags. Ook zou de man een knuppel bij zich hebben gehad. Uiteindelijk ging de verdachte er in zijn auto vandoor. De politie heeft bij het doorzoeken van het huis van de verdachte iets gevonden dat op een vuurwapen lijkt. Dit is in beslaggenomen.

08.55

Auto's botsen op A58

Verkeer op de A58 van Tilburg richting Breda moest donderdagochtend rekening houden met een flinke file na een ongeluk bij Bavel. Daar botsten drie automobilisten op elkaar. Zij zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Na dit ongeluk werd de linkerrijstrook afgesloten. Dit leidde tot een elf kilometer lange file vanaf Tilburg-Centrum West. De vertraging bedroeg een klein uur. Ook op de weg van Breda richting Tilburg stonden mensen in de file, omdat daar mensen afremden om te zien wat er precies gebeurd was.

De betrokken auto's zijn na de botsing op de A58 meegenomen door een bergingsbedrijf (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De betrokken auto's zijn na de botsing op de A58 meegenomen door een bergingsbedrijf (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
08.33

Fietser gewond bij aanrijding Breda

Een fietser is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Heerbaan met de Tilburgseweg in Breda. Hij werd geraakt door een automobilist. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. In eerste instantie werd voor het slachtoffer, dat op een racefiets reed, een traumaheli opgeroepen. Maar die hoefde uiteindelijk niet naar de Heerbaan te komen. De fietser is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Heerbaan met de Tilburgseweg in Breda (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
De aanrijding vond plaats op de kruising van de Heerbaan met de Tilburgseweg in Breda (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
08.18

Vrachtwagenchauffeur raakt bijvulstation

Bij een tankstation langs de A58 bij Bergen op Zoom raakte een vrachtwagenchauffeur donderdagochtend tijdens het manoeuvreren een bijvulstation. Uit voorzorg werd de brandweer gealarmeerd. Vanwege mogelijk gevaar werd het tankstation korte tijd afgesloten, maar korte tijd later kon het tankstation alweer worden vrijgegeven.

Na het raken van het bijvulstation werd de brandweer gealarmeerd (foto: Christian Traets./SQ Vision).
Na het raken van het bijvulstation werd de brandweer gealarmeerd (foto: Christian Traets./SQ Vision).
De vrachtwagenchauffeur raakte het bijvulstation tijdens het manoeuvreren (foto: Christian Traets/S\Q Vision).
De vrachtwagenchauffeur raakte het bijvulstation tijdens het manoeuvreren (foto: Christian Traets/S\Q Vision).
08.14

Problemen op A16

Er waren donderdagochtend problemen op de A16 van Breda naar Rotterdam. Bij Dordrecht werd een tunnelbuis van de Drechttunnel afgesloten vanwege een motor met pech. Daardoor ontstond een twaalf kilometer lange file, die begon bij Zevenbergschen Hoek. De ANWB waarschuwde voor een klein uur vertraging. Om halfnegen donderdagochtend werd de afgesloten tunnelbuis weer vrijgegeven.

Wachten op privacy instellingen...
05.55

Politie zoekt getuigen van ongeluk

De politie zoekt getuigen van een ongeluk op de N282 in Rijen. Het ongeval gebeurde afgelopen dinsdagavond op het fietspad vanuit Breda in de richting van Tilburg. Een fietser raakte zwaargewond, zo schrijft de politie op Facebook.

5.30

Bosbrand in Waalre

In de bossen bij Waalre achter het Stationskoffiehuis heeft woensdagavond laat brand gewoed. Wandelaars hoorden een luide klap en gingen op onderzoek uit. Zij troffen een brandend stuk bos aan. De brandweer had wat tijd nodig om het goed te doven. Het ging om een stuk natuur van ongeveer 150 vierkante meter. De brandweer vond ook een ontplofte gasfles. De natuur is door weinig tot geen regenval erg droog op dit moment.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!