112-nieuws: motorrijder breekt been na val • vrouw belandt in sloot - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: motorrijder breekt been na val • vrouw belandt in sloot

15 april om 18:47 • Aangepast 28 april om 13:49
nl
In dit liveblog hielden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.56

Vrouw belandt met fiets in sloot

Een fietster is vrijdagavond met haar fiets in een sloot beland langs de Bestseweg in Oirschot. Voorbijgangers vonden haar om iets voor half elf en schakelden de hulpdiensten in. Het is niet duidelijk hoe lang de vrouw al in de sloot lag. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
20.36

Vrouw urenlang vermist

Sinds vrijdagochtend half elf wordt er een vrouw vermist in Westerhoven. Vrijdagavond is de politie massaal aan het zoeken rondom Center Parcs aan de Kempervennendreef, onder meer met een helikopter.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
18.43

Motorcrosser breekt been na val

Op de Kluizerdijk in Valkenswaard is een motorrijder in een sloot beland. Dat gebeurde doordat de man met zijn motor uitgleed en van de weg raakte. Hij brak zijn been en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
18.39

Ongeluk op randweg Valkenswaard

Op de randweg in Valkenswaard is vrijdagavond een ongeluk gebeurd tussen twee auto's. De bestuurders raakten niet gewond, maar de auto's raakten wel flink beschadigd.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
18.20

Ouder echtpaar gewond door losgeschoten watertank

Een ouder echtpaar is vrijdagmiddag gewond geraakt op de Werststeeg in Berlicum. Een watertank schoot los van het busje waar het aan vastzat en kwam tegen de auto van de slachtoffers terecht. Daarbij werd de voorruit van hun auto doorboord. Buurtbewoners verleenden eerste hulp totdat de hulpdiensten er waren.

LEES OOK: Losgeschoten watertank doorboort auto, ouder echtpaar naar ziekenhuis

18.17

Eigenaar van paarden en honden gewaarschuwd

De dierenpolitie Oost-Brabant heeft de verzorging en huisvesting van paarden en honden gecontroleerd. Bij een eigenaar vond de politie een stroomband. Bezit daarvan is toegestaan, maar het gebruiken van een stroomband niet.

Wachten op privacy instellingen...
18.15

Gevangene (19) overleden na steekpartij jeugdgevangenis

Een 19-jarige gevangene is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een steekpartij in jeugdgevangenis Den Hey-Acker in Breda. De steekpartij werd om half vier gemeld, daarna bleef het urenlang onduidelijk wat er precies was gebeurd. Bij de steekpartij is ook een 20-jarige gewond geraakt. Een 18-jarige gevangene is als verdachte aangehouden door de politie. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

16.51

Paaspopfiles in Schijndel

Op de wegen in het buitengebied in Schijndel en na de afslag Schijndel op de A50 staan heuse Paaspopfiles.

Het driedaags festival trekt veel bezoekers die zowel richting de camping als het festivalterrein trekken, en dat zorgt 'traditiegetrouw' voor veel oponthoud op de omringende wegen – met name in het buitengebied waar het festival gelegen is.

Overigens is die traditie pas dit jaar weer hervat: vanwege de coronamaatregelen kon het festival in 2020 en 2021 niet doorgaan.

LEES OOK: Eindelijk: Paaspopgangers zijn weer ouderwets los

16.29

Rijstroken A16 weer vrij

Wachten op privacy instellingen...
16.09

Mogelijk gewonden na steekpartij jeugdgevangenis

Bij de Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker in Breda is vrijdagmiddag rond half vier een steekpartij gemeld. Volgens de politie zijn er mogelijk twee gewonden. Veel politieagenten in kogelwerende vesten lopen rond op en rond het terrein.

LEES OOK: Opnieuw incident in jeugdgevangenis Breda: mogelijk gewonden na steekpartij

Wachten op privacy instellingen...
15.27

Meerdere files in Brabant, ongeluk op A16

Op verschillende snelwegen in Brabant staan vrijdagmiddag files. Zo is er op de A16 van de Belgische grens richting Rotterdam een ongeluk gebeurd bij Breda. Een rijstrook is open, verkeer krijgt daar te maken met zo'n drie kwartier vertraging.

Ook op de A58 staan files in verschillende richtingen. Van Breda naar Eindhoven staat zo'n 18 kilometer file, wat leidt tot bijna een halfuur vertraging. Van Tilburg richting Breda staat ook ruim tien kilometer.

Verkeer vanuit Nederland richting Antwerpen komt ook in de file terecht. De ANWB raadt bestuurders aan omte rijden via Bergen op Zoom over de A58 en A4.

Wachten op privacy instellingen...
15.25

Doorrijder reed mogelijk door rood

De politie is op zoek naar een doorrijder die vrijdagmorgen een vrouw aanreed aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. De bestuurder reed in een rode Citroën C1 en heeft schade aan de linker voorkant. Het slachtoffer is met verwondingen aan het been naar het ziekenhuis gebracht. Getuigen verklaarden dat de automobilist mogelijk door rood reed.

15.11

Fietser aangereden op kruispunt in Breda

Een fietser is vrijdagmiddag aangereden op het kruispunt van de Koningin Emmalaan met de Ginnekenweg in Breda. Een voorrangsfout was de oorzaak van het ongeluk. De fietser kwam er met lichte verwondingen vanaf. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Wachten op privacy instellingen...
12.44

Acht mensen opgepakt in Eindhoven tijdens onrust kwartfinale PSV

In Eindhoven zijn donderdag in totaal acht mensen aangehouden tijdens opstootjes in de stad rond de kwartfinale van PSV tegen Leicester City. dat maakte de politie vrijdagmiddag bekend. De ME moest 's avonds charges uitvoeren om de rust te behouden.

LEES OOK: Acht mensen opgepakt in Eindhoven tijdens onrust kwartfinale PSV

12.27

Automobilist overlijdt na crash N282

De automobilist wiens auto vrijdagochtend vlam vatte na een crash op de N282 in Molenschot is overleden. Dat maakte de politie vrijdagmiddag bekend. Volgens een 112-correspondent werd de automobilist door omstanders uit de brandende auto gehaald. Vervolgens werd deze naar een ziekenhuis gebracht, maar die bezweek daar aan zijn verwondingen.

LEES OOK: Man die door omstanders uit brandende auto op N282 werd gehaald overleden

11.56

Burgemeester sluit huis in Gemert

Een huis aan De Peij in Gemert is donderdag door de burgemeester voor een periode van drie maanden gesloten. In dit huis werd 10 marat bijna dertien kilogram aan henneptoppen ontdekt. Na onderzoek werd een verdachte aangehouden. Deze moet zich later verantwoorden voor de rechter. De sluiting moet een onveilige situatie in het dorp voorkomen en zorgen dat het huis niet opnieuw gebruikt wordt voor drugsgerelateerde activiteiten.

11.16

Fietsster gewond bij aanrijding

Een fietsster is vrijdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Nieuwkuijksestraat met de Deken Van Baarstraat in Nieuwkuijk. Ze werd geraakt door een automobiliste. De fietsster is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht. Volgens een 112-correspondent was de automobiliste na de aanrijding flink overstuur.

De aangereden fietsster is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De aangereden fietsster is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
09.42

Bestuurder van klemgereden auto gebruikte drugs en is getaserd

De bestuurder van de donderdagmiddag klemgereden auto op de A50 bij Nistelrode negeerde een stopteken. Ook zou hij opzettelijk op diverse politiewagens zijn ingereden. Dat meldt DTV Nieuws. De bestuurder is aangehouden. Hij verzette zich zo erg, dat een taser gebruikt moest worden. De man testte positief op drugs. De man ging ervandoor toen hij een stopteken kreeg vanwege het rijden met een exportkenteken. De auto is in beslag genomen.

09.10

Omstanders halen bestuurder uit brandende auto na botsing, N282 afgesloten

Een automobilist is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een botsing op de N282 bij Molenschot. Nadat de bestuurder een boom raakte, vloog de wagen in brand. Volgens een 112-correspondent is de automobilist door omstanders uit de auto gehaald.

Wachten op privacy instellingen...
07.55

Rijkswaterstaat waarschuwt: code geel door mist

Wachten op privacy instellingen...
02.20

Auto rijdt door caravan op A58

Een automobilist is donderdagnacht op de A58 bij Breda dwars door een caravan gereden. Dit gebeurde rond kwart voor een. In de auto waarmee de caravan werd vervoerd zaten twee mensen. Zij kwamen met de schrik vrij. Hun auto kwam na de botsing 150 meter verderop tot stilstand. De bestuurder van de auto die door de rijdende caravan reed, is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

LEES OOK: Automobilist rijdt dwars door caravan op A58, de ravage is enorm

Wachten op privacy instellingen...
01.57

Veel schade bij botsing Best

Twee automobilisten zijn donderdagavond op elkaar gebotst op het kruispunt van de Eindhovenseweg-Zuid met de I.B.C.-weg in Best. Dit gebeurde rond kwart voor twaalf. De betrokkenen, een man en vrouw, zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Het kruispunt was na de botsing gedeeltelijk versperd. Een bergingsbedrijf heeft de auto's getakeld. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
00.15

Botsing vrachtwagen en auto met aanhanger

Op de N65 van Tilburg richting Den Bosch botsten donderdagavond rond halftien een vrachtwagen en een auto met aanhanger op elkaar. Dit gebeurde vlakbij Helvoirt. Bij de aanrijding raakte de bestuurder van de auto lichtgewond. Deze is behandeld door ambulancepersoneel. De aanhanger van de auto belandde na de botsing zijdelings op het wegdek. De weg werd na de aanrijding enige tijd afgesloten.

De aanhanger van de auto belandde na de aanrijding op de N65 dwars over de weg (foto: Bart Meesters).
De aanhanger van de auto belandde na de aanrijding op de N65 dwars over de weg (foto: Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone