Coby heeft de trouwring van haar Karel terug: 'Hadden hem nog niet gemist!'

22 april 2022 om 19:00 • Aangepast 22 april 2022 om 22:28
nl
Het leek even een zoektocht naar een speld in een hooiberg, toen Robbin Ruzette vorige week een trouwring vond op het terras van zijn restaurant het Ketelhuis in Tilburg. Met alleen een naam en een jaartal, 'Karel, 1969' begon hij de speurtocht om de geliefde van Karel haar ring terug te bezorgen. En met succes: Coby heeft de ring weer om haar vinger. Haar lief Karel is helemaal gelukkig.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De eerlijkheid gebiedt te zeggen, vertelt Karel, dat de ring nog niet eens werd gemist. "Hij was zo van haar vinger gegleden. We hadden nog niet eens gemerkt dat ze hem verloren was."

Het was de dochter van Coby en Karel die haar ouders op de hoogte bracht, toen ze hoorde van de speurtocht van Robbin. "Blijkbaar is de hele familie rondgebeld. Ik ben wel heel blij dat de ring weer gevonden is."

"De ring past precies om haar vinger."

Vrijdagochtend hebben Karel en Coby de trouwring weer opgehaald bij het Ketelhuis. "De ring past precies om haar vinger", zag Robbin toen het stel het verloren sieraad kwam ophalen.

Coby en Karel blijken zelfs vaste gasten van Robbins restaurant te zijn. "Karel en Coby komen wekelijks naar het Ketelhuis voor een bak koffie of een lunch", vertelt hij. Dat beaamt Karel. "Ze hebben ook heel lekkere pannenkoeken." Bij hun bezoek vorige week moet Coby de ring dus verloren zijn.

Met koffie en gebak is vrijdag de vondst beklonken. "Eind goed, al goed", lacht Robbin.

LEES OOK: Wie is er al 52 jaar getrouwd met Karel? Trouwring gevonden in Tilburg

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!