112-nieuws: Meisje geschept in Oosterhout • bosbrand in Budel - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: Meisje geschept in Oosterhout • bosbrand in Budel

23 april om 13:29 • Aangepast 25 april om 10:56
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

21.52

Meisje wordt geschept door auto in Oosterhout

Een meisje is zaterdagavond geschept door een auto toen ze de Herendam overstak in Oosterhout. Ze raakte volgens een 112-correspondent gewond aan haar been en is overgebracht naar het ziekenhuis. De straat werd tijdelijk afgezet.

De automobilist was erg geschrokken maar raakte niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...
21.40

Brandweer rukt uit voor bosbrand in Budel

Een stuk bos van vijftien bij vijf meter staat in brand in Budel. De brandweer is met twee bluswagens ter plaatse en heeft de brand onder controle, dat meldt zij op Twitter. Het gaat volgens de brandweer om grasachtige begroeiing in een bos aan de Kuikensvendijk.

Wachten op privacy instellingen...
17.35

Oplettende buurtbewoner ontdekt bermbrand en doet alvast voorwerk

Een bewoner van de Peeldijk in Milheeze heeft zaterdagmiddag rond vijf uur een beginnende bermbrand geblust. Hij deed ook melding van de brand bij de brandweer.

Op het moment dat de brandweer arriveerde bleek er al een eerste blussing gedaan door de buurtbewoner met een poederblusser. De brandweer heeft de berm verder geblust totdat al het vuur gedoofd was.

17.05

Fietsster gewond nadat ze wordt aangereden door auto in Klein-Zundert

Een fietsster is zaterdagmiddag aangereden door een auto op de Heischoorstraat in Klein-Zundert. Ze is de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, het is niet bekend of ze ernstig gewond is geraakt.

Een opgeroepen traumahelikopter is later afgemeld en hoefde niet ter plaatse te komen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie onderzoekt hoe het ongeluk is gebeurd.

Fietsster raakt gewond na aanrijding met auto (foto: Perry Roovers - SQ Vision).
Fietsster raakt gewond na aanrijding met auto (foto: Perry Roovers - SQ Vision).
16.31

Brand in winkelpand in aanbouw in Asten

In een winkelpand in aanbouw aan de Emmastraat in Asten is zaterdagmiddag brand uitgebroken. De brandweer kwam snel ter plaatse en wist de schade te beperken.

De brandweer vermoedt dat de brand is ontstaan door werkzaamheden aan het dak van een dag eerder. Er raakte niemand gewond, de brand trok wel veel bekijks van winkelend publiek.

Wachten op privacy instellingen...
16.30

Storing aan Volkerakbrug verholpen, verkeer rijdt weer

De storing aan de Volkerakbrug is opgelost, het verkeer rijdt weer tussen knooppunt Sabina (vlakbij Willemstad) richting Rotterdam. De storing duurde ruim een half uur.

16.09

Vrouw rijdt tegen tractor die afslaat en belandt tegen boom

Een automobiliste is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat ze op de Oude Bredasebaan in Chaam een tractor wilde inhalen. Tijdens de inhaalmanoeuvre bleek de tractor af te slaan, waardoor ze met elkaar in botsing kwamen.

De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto en de tractor raakten flink beschadigd. De weg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer, de politie doet onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve - SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve - SQ Vision
16.00

Storing aan de Volkerakbrug, file vanaf Willemstad richting Rotterdam

Er is storing aan de Volkerakbrug, daardoor staat er file vanaf knooppunt Sabina (vlakbij Willemstad) richting de Volkerakbrug. Een monteur is onderweg, laat Rijkswaterstaat weten. Tot die tijd is het advies om richting Rotterdam om te rijden over de A59, A17, A16 en A15.

Wachten op privacy instellingen...
14.21

Aanvaring tussen vrachtschip en plezierboot

Op de Maas bij Oijen zijn een vrachtschip en een plezierboot tegen elkaar aan gebotst. Twee mensen van de plezierboot zijn uit het water gehaald en in veiligheid gebracht. Ze zijn onderzocht in de ambulance, hun boot is gezonken.

LEES OOK: Aanvaring tussen vrachtschip en boot, veel hulpdiensten aanwezig

Wachten op privacy instellingen...
13.58

Amerikaanse oldtimer vliegt in brand

Een Amerikaanse oldtimer is zaterdagmiddag in brand gevlogen voor de ingang van de zorginstelling de Woenselse Poort in Eindhoven. De achterbank van de auto heeft veel schade geleden. Vermoedelijk is daar het vuur begonnen door een sigaret. De brandweer heeft de auto op tijd weten te blussen want er lag een flinke gasfles achterin de auto.

LEES OOK: Brandweer redt Amerikaanse oldtimer die in brand vliegt

13.22

Dode man in huis in Eindhoven

In een huis aan de Botenlaan in Eindhoven is een dode man gevonden in een grote hoeveelheid bloed. Dat laat de Officier van Dienst van de politie weten. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...
De recherche doet onderzoek bij het huis aan de Botenlaan in Eindhoven (foto: Sem van Rijssel/SQ Vision).
De recherche doet onderzoek bij het huis aan de Botenlaan in Eindhoven (foto: Sem van Rijssel/SQ Vision).
13.14

Spookrijder op N65

Een spookrijder is vrijdagnacht aangehouden op de N65 bij Helvoirt. De vrouw was onder invloed van alcohol. Agenten hebben haar rijbewijs ingevorderd. De vrouw heeft een proces-verbaal gekregen.

13.06

Tieners aangehouden met gestolen scooter

Twee 17-jarige Tilburgers zijn vrijdag kort na middernacht aangehouden op de Baardwijkstraat in Tilburg. Ze hadden een scooter bij zich die in maart gestolen was vanaf het Piusplein. Het tweetal wordt verdacht van heling. Ze zijn net zoals de scooter naar een politiebureau gebracht. De tieners zijn zaterdagochtend verhoord.

13.02

Trio aangehouden na mishandelen handhavers

Drie mannen zijn vrijdagnacht aangehouden op het Kasteelplein in Breda. Ze hadden op de Kraanstraat handhavers beledigd. Toen die handhavers een van de mannen wilden aanhouden, bemoeiden de andere twee zich daarmee. Een handhaver werd mishandeld. Agenten hielpen vervolgens de mannen te arresteren. De aangehouden verdachten zijn twee mannen uit Breda van 19 en 20 jaar oud en een 23-jarige man uit Axel. De 19-jarige man was onder invloed van alcohol.

10.30

Man aangevallen met taser en bedreigd met wapen tijdens ruzie

Een 22-jarige Bredanaar is vrijdagnacht gewond geraakt nadat een man hem verschillende malen taserde. Ook kreeg het slachtoffer een pistool op zich gericht. De Bredanaar was op bezoek geweest bij een vriend in een appartementencomplex aan de Zwaanhoefstraat in Roosendaal. Het ging mis toen hij daar rond een uur 's nachts wegging. Vervolgens kreeg hij ruzie met de onderburen van zijn vriend. Die onderburen - een man (35) en vrouw (32) werden daarop aangehouden.

LEES OOK: Man meermaals getaserd en krijgt pistool op hoofd gericht tijdens ruzie

09.06

Achtervolging automobilist door Eindhoven

Een automobilist is vrijdag rond elf uur 's avonds klemgereden door de politie in de Bayeuxlaan in Eindhoven. Een ooggetuige zegt op Twitter dat er sprake was van een 'dikke achtervolging' door de buurt Bennekel. De automobilist - die geen geldig rijbewijs heeft - reed in een auto die als gestolen gesignaleerd stond. Toen agenten de bestuurder wilde aanspreken, ging hij ervandoor.

LEES OOK: Automobilist klemgereden na 'dikke achtervolging' door Eindhoven

Wachten op privacy instellingen...
09.02

Man mishandeld tijdens het tanken

Een 33-jarige Ossenaar is vrijdag aangehouden vanwege het mishandelen van een 49-jarige man. Die stond te tanken bij een benzinepomp in Lith toen hij uit het niets door de Ossenaar geslagen werd. De Ossenaar zette ook de hond, die hij bij zich had, op tegen het slachtoffer. De 49-jarige man moest in het ziekenhuis behandeld worden. Op basis van het signalement konden agenten in de buurt de verdachte aanhouden. Zijn hond werd in beslag genomen. Ook deze man had wonden die in het ziekenhuis behandeld moesten worden.

08.18

Brand verwoest woonkamer van huis in Cuijk

In de woonkamer van een huis aan de Marter-Revier in Cuijk woedde zaterdagochtend korte tijd brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Ambulancemedewerkers hebben de bewoners nagekeken en een bewoonster is voor controle naar een ziekenhuis gegaan. De brand zou volgens een 112-correspondent flinke schade aangericht hebben. De brand zou veroorzaakt zijn door een brandende kaars.

De brandweer bij het huis in Cuijk (foto: SK-Media).
De brandweer bij het huis in Cuijk (foto: SK-Media).
08.06

Politie zoekt behulpzame man

De politie is op zoek naar een man die dinsdagavond rond kwart voor tien zijn hond uitliet aan de Kardinaal de Jongstraat in Oss. Deze man probeerde daar een ruzie te sussen. Twee meiden bedreigden en mishandelden daar toen voor de Jumbo-supermarkt een ander meisje. De behulpzame man wordt ongeveer 30 jaar oud geschat.

07.10

Vrachtwagenchauffeur bekeurd op afrit A59

Een vrachtwagenchauffeur is vrijdag bekeurd omdat hij zich niets aantrok van het verkeersbord waarop staat dat vrachtwagenchauffeurs niet de afslag Waalwijk-Oost van de A59 mogen nemen. Het is vaker prijs op deze locatie, laat de politie weten op Facebook. Een avond eerder gebeurde hier ook al een ongeluk. Toen botste een automobilist op een geparkeerde auto die vervolgens een muur van een huis ramde.

Wachten op privacy instellingen...
05.22

Auto crasht in Berkel-Enschot

Een auto is vrijdagnacht over de kop geslagen op de Udenhoutseweg in Berkel-Enschot. Dit gebeurde rond kwart voor vier. De automobilist - die teveel had gedronken - was op een zogenoemde varkensrug gereden en raakte vervolgens een boom. De schade was enorm. Volgens de bestuurder zat hij alleen in de auto, een getuige meent dat er iemand uit de auto vluchtte na het ongeluk. De voorbijganger had ook gezien hoe na de crash geprobeerd werd een doos met vijf flessen drank te verstoppen in een sloot.

Wachten op privacy instellingen...
Een voorbijganger zou gezien hebben hoe de bestuurder na het ongeluk een doos met flessen drank probeerde te verbergen.
Een voorbijganger zou gezien hebben hoe de bestuurder na het ongeluk een doos met flessen drank probeerde te verbergen.
17.51

Man doodt kat met luchtbuks in Standdaarbuiten

Een man in Standdaarbuiten heeft een vijf maanden oude kat doodgeschoten, toen die zijn duivenkooi inliep. Dat maakte de gemeente Moerdijk vrijdag bekend. Het dier werd in de kop geraakt. De man besloot het dier meteen te begraven. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt en zijn luchtbuks is in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone