Liveblog

112-nieuws: bosbrand in Nuenen • vrouw uit gekantelde auto gered

24 april 2022 om 21:54 • Aangepast 25 april 2022 om 10:55
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.06

Dit liveblog is gesloten

23.00

Vrouw uit gekantelde auto gered

Op de Stokhasseltlaan in Tilburg is zondagavond een auto gekanteld en in de berm beland. Omstanders vonden de auto en schakelden hulpdiensten in. Een vrouw die in de auto zat, moest eruit worden bevrijd. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk kon gebeuren.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
21.45

Bosbrand in Nuenen

Een stuk bos aan de Refelingse Heide in Nuenen is vanavond afgebrand. Het gaat om een stuk van ongeveer 20x10 meter. De brand werd per toeval gezien door passerende agenten. De weg tussen Nuenen en Geldrop werd korte tijd afgezet in beide richtingen om het vuur te blussen. Voor het perceel stond een bord dat dit stuk bos op 10 april 2022 is aangeplant in verband met het 60-jarig bestaan van een bedrijf.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
19.40

Fietsster gewond na val

Op het fietspad langs de Graafseweg in Mill is een jonge fietsster gewond geraakt toen zij door onbekende oorzaak ten val kwam. De vrouw werd per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
19.30

Automobilist in berm

Op de oprit van de A59 in Vlijmen is een automobilist in de berm beland. De oorzaak van het ongeval en de ernst van zijn verwondingen zijn niet bekend.

Foto: Lily Penningnieuwland.
Foto: Lily Penningnieuwland.
18.55

Man gewond na val

Op de Kanaaldijk in Best is een man lelijk ten val gekomen. Hij liep daarbij flinke verwondingen aan zijn gezicht op. De man had vermoedelijk veel te veel gedronken. De aanleiding voor zijn val is niet bekend.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
16.45

Motorrijder gewond na val

In een bocht op de Westelaarsestraat in Wouwse Plantage is een motorrijder onderuit gegaan. De man raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
15.50

Brand in Tilburgs seniorencomplex Het Laar

In seniorencomplex Het Laar aan de Generaal Winkelmanstraat in Tilburg is zondag brand uitgebroken op een balkon op de achtste verdieping.

LEES OOK: Brand in Tilburgs seniorencomplex, twee verdiepingen ontruimd

15.30

Brand in Breda

De brandweer moest uitrukken voor een woningbrand aan de Buiten Hil in Breda. Het vuur woedde in een spouwmuur en brandweerlieden moesten een stukje van de buitenmuur slopen om te kunnen blussen. De brand is vermoedelijk ontstaan bij het verwijderen van een wespennest.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
14.20

Wind wakkert bosbrand weer aan

Door de felle wind wakkerde de bosbrand weer aan die zaterdag ook al woedde in Budel. Het gaat om een stukje bos aan de Kuikensvendijk.

Opnieuw moest de brandweer uitrukken (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
Opnieuw moest de brandweer uitrukken (foto: Johan Bloemers/SQ Vision).
12.02

Uitslaande brand in flat Breda

In een flat aan de Weilustlaan in Breda woedde zondagochtend korte tijd een uitslaande brand. Er zouden ook explosies zijn gehoord. Meerdere appartementen werden ontruimd. Twee mensen zijn behandeld door ambulancepersoneel. Het hondje dat zich in het brandende appartement bevond, is ongedeerd.

LEES OOK: Uitslaande brand in flat in Breda: 'Er zijn ook explosies gehoord'

11.39

Automobilist trekt spoor van vernieling

Een 38-jarige automobilist uit Udenhout is zaterdag aangehouden nadat hij een spoor van vernieling had getrokken door de regio. De man veroorzaakte meerdere aanrijdingen, negeerde een rood verkeerslicht en maakte zich schuldig aan bumperkleven. Hij bleek met alcohol op achter het stuur te zitten en zijn rijbewijs was hij kwijtgeraakt na een eerdere verkeersovertreding.

LEES OOK: Spoor van vernieling na rit met alcohol op en zonder rijbewijs

11.36

Automobilist aangehouden in Roosendaal

Een 28-jarige automobilist uit het Zeeuwse Goes is zaterdagavond aangehouden in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal. De bestuurder reed onder invloed van alcohol. Toen de agenten de man arresteerden, zagen ze dat het rijbewijs van de man ongeldig is verklaard. De Zeeuw kreeg een rijverbod opgelegd.

11.24

Aanhouding na vechtpartij op festivalterrein

Een 29-jarige man uit Hoogerheide is zaterdagnacht aangehouden omdat hij betrokken was bij een vechtpartij op een festivalterrein aan de Scheldeweg in Hoogerheide. Hij zou twee bezoekers en een beveiliger hebben mishandeld. Toen de agenten aankwamen, was de verdachte ervandoor gegaan, maar op basis van zijn signalement kon hij wat later alsnog gearresteerd worden. Een 19-jarige man uit Bergen op Zoom die zich hiermee bemoeide, is ook aangehouden.

10.36

Halfuur geen treinen tussen Eindhoven en Weert

Vanwege een seintstoring reden er van elf uur tot halftwaalf zondagochtend geen treinen tussen Eindhoven en Weert. Om halftwaalf werd het treinverkeer weer opgestart.

10.20

Motorrijder gewond na aanrijding

Een motorrijder is zondagochtend lichtgewond geraakt bij een aanrijding in Oosterhout. De motorrijder werd geraakt door een automobilist die wilde afslaan. Na de aanrijding schoof de motorrijder een paar meter over het wegdek. De motor kwam tot stilstand op het fietspad. De politie doet onderzoek.

De auto is gehavend na de aanrijding in Oosterhout (foto: Marcel van Dorst/SQ Media).
De auto is gehavend na de aanrijding in Oosterhout (foto: Marcel van Dorst/SQ Media).
10.13

Wapens gevonden in auto

Een 19-jarige man uit Roosendaal is zaterdagavond aangehouden nadat agenten tijdens een controle twee wapens in zijn auto vonden. Het ging om een airsoftwapen en een ploertendoder. De man is gearresteerd op verdenking van verboden wapenbezit. De wapens zijn in beslag genomen. Na verhoor mocht de man het politiebureau weer verlaten.

08.22

A58 deels dicht

De A58 van Breda richting Bergen op Zoom is zondagochtend rond kwart over acht afgesloten tussen Heerle en knooppunt Zoomland na een ongeluk. wat er precies gebeurd is, is niet bekendgemaakt. Om kwart over negen 's ochtends waren de problemen verleden tijd en werd de weg weer vrijgegeven.

02.50

Enorme ravage na botsing in Giessen

Een automobilist is zaterdagnacht gewond geraakt bij een botsing op de rotonde van de N322 en de N267 bij Giessen. Het ongeluk gebeurde rond halftwee. "Door de enorme klap kwam het motorblok zo'n twintig meter verderop terecht", laat een 112-correspondent weten. De bestuurder is naar een ziekenhuis gebracht. Hoe de botsing kon plaatsvinden, wordt onderzocht. De ravage was volgens de 112-correspondent enorm.

Het motorblok schoot na de botsing in Giessen uit de auto (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Het motorblok schoot na de botsing in Giessen uit de auto (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
02.12

Auto's branden uit in Dongen

Aan de Beethovenstraat in Dongen zijn zaterdagnacht twee auto’s door brand verwoest. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat beide auto's uitbrandden. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

23.00

Agenten bekogeld en bespuugd rond RKC-PEC

Agenten zijn rond de voetbalwedstrijd RKC Waalwijk-PEC Zwolle zaterdagavond bekogeld met glas en bespuugd. Daarop werd extra politie ingezet. Dat melden de gezamenlijke politiebonden Zeeland-West-Brabant op Twitter. Er zouden geen agenten gewond zijn geraakt. RKC verloor de degradatiekraker tegen PEC Zwolle met 2-0. Daardoor nemen de degradatiezorgen toe in Waalwijk.

LEES OOK: Agenten bekogeld met glas bij ongeregeldheden rond degradatieduel RKC-PEC

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!