Hoezee! Geniet van deze Koningsdag vol zon, vanaf vrijdag verandert alles - Omroep Brabant

Hoezee! Geniet van deze Koningsdag vol zon, vanaf vrijdag verandert alles

27 april om 08:21 • Aangepast 28 april om 11:20
nl
Wie vrij is, kan deze woensdag genieten van een aangename Koningsdag. Het is vrij zonnig en de temperatuur komt uit op 16 of 17 graden.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Afgelopen nacht vroor het op veel plaatsen een graadje", vertelde Wouter van Bernebeek van Weerplaza woensdagochtend in het radioprogramma 'Wakker!' op Omroep Brabant. "Maar de komende uren gaat de temperatuur snel omhoog. Al met al wordt het een prima dag."

"Donderdag opnieuw een vrij zonnige dag."

De avond en de nacht naar donderdag verlopen helder. "Eigenlijk is het een herhaling van de afgelopen nacht, al wordt het wel ietsje minder koud. Ik verwacht nergens vorst. Wel is er weer kans op wat mistbanken."

Donderdag wacht ons opnieuw een vrij zonnige dag. "Dan wordt het nog iets warmer dan deze woensdag. Het kan dan 19 graden worden en nog steeds staat er heel weinig wind."

"Vanaf vrijdag gaat de temperatuur een stuk omlaag."

Vanaf vrijdag gaat het weer volgens Wouter een klein beetje veranderen. "Er komen dan wat meer wolken vanuit het noorden opzetten en de temperatuur gaat een stuk omlaag. Dat geldt ook voor het weekend. Maar het blijft wel droog. Ik denk dat we vrijdag nog uitkomen op een graad of 15. Vanaf zaterdag wordt het 13 of 14 graden op zijn hoogst. Dat is wel aan de frisse kant."

LEES OOK:

't Brabants Buske deelt oranje tompoucen uit op Koningsdag

De beste deals op de vrijmarkt maak je met deze tips

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone