Voetbalclub Drunen opent condoleanceregister voor omgekomen Matt en Pepijn

8 mei 2022 om 21:14 • Aangepast 17 mei 2022 om 14:39
nl
De Drunense voetbalvereniging RKDVC heeft een condoleanceregister geopend voor hun twee jonge leden die afgelopen zaterdag zijn omgekomen bij een ongeluk. Matt en Pepijn lieten het leven nadat ze werden aangereden op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand. Ze speelden samen in het vriendenteam RKDVC 15.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Op de website schrijft de club dat ze is opgeschrikt door het bericht dat twee jonge senioren om het leven zijn gekomen bij een verkeersongeval. "Voor de familieleden een vreselijke gebeurtenis waarbij wij als club onze betrokkenheid willen laten zien. Wij hopen dan ook dat veel mensen van het condoleanceregister gebruikmaken om hun medeleven te tonen."

De vereniging hield zondagmiddag een bijeenkomst met de spelers van het vriendenteam en hun ouders. Voorzitter Hans Brokx sprak eerder zondag tegen Omroep Brabant van een emotionele bijeenkomst. "We hebben met elkaar gepraat, gehuild en alles wat aan emoties loskomt. Het moet nog volop bezinken.”

De club wil met het condoleanceregister haar steun laten zien aan de gezinsleden van de twee jongens. Het condoleanceregister is hier te ondertekenen.

Onderzoek naar het ongeluk
De aanrijding gebeurde zaterdagnacht, vlakbij een busstation. De twee jongens waren onderweg naar Tilburg en stapten bij de halte in Loon op Zand uit. Daar staken de jongens de weg over, waarna ze werden aangereden door een 23-jarige automobilist uit Tilburg. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

LEES OOK:

Voetbalclub Drunen rouwt na ongeluk waarbij jonge leden (19 en 20) omkwamen

Voetgangers (19 en 20) overleden na aanrijding vlakbij bushalte

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!