NAC schorst Hilterman tot einde seizoen, Bannis mist slotstuk door blessure - Omroep Brabant
Video

NAC schorst Hilterman tot einde seizoen, Bannis mist slotstuk door blessure

9 mei om 14:02 • Aangepast 17 mei om 14:53
nl
Wachten op privacy instellingen...
Jeredy Hilterman mag dit seizoen niet meer spelen voor zijn club NAC Breda. De spits van NAC blijft ook in de play-offs geschorst, vanwege uitspraken die hij deed op het promotiefeest van FC Emmen. Na het seizoen wordt gekeken hoe de club en speler met elkaar verder gaan.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door
Yannick Wezenbeek

Hilterman kwam in opspraak nadat hij zich negatief had uitgelaten over NAC op het promotiefeest van zijn oude club FC Emmen. Zo zei hij onder meer dat zijn overstap in de winter een grote fout is geweest.

De spits werd hierdoor al een week geschorst en miste de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior. Zijn schorsing wordt nu verlengd tot het einde van het seizoen. NAC speelt dinsdag de eerste wedstrijd van de play-offs tegen ADO Den Haag.

Wachten op privacy instellingen...

“Ik heb vanmorgen nog gesproken met Jeredy,” vertelde trainer Edwin de Graaf in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen ADO. “Hij ziet in dat het niet slim is geweest. Maar ik heb aangegeven dat ik met de huidige groep wil focussen op het behalen van ons doel. Ik ben bang dat als hij terugkeert in de groep het voor te veel afleiding gaat zorgen. Na de play-offs gaan we bekijken hoe de situatie dan is.”

Blessure Bannis
Door de schorsing van Hilterman, heeft De Graaf maar een beperkte keus voor de punt van de aanval. Naoufal Bannis is nog steeds geblesseerd. De trainer verwacht niet dat hij tijdens de play-offs in actie kan komen.

Mario Bilate is net terug van een blessure. Hij speelde afgelopen vrijdag 60 minuten mee. Per wedstrijd wordt bekeken of hij een 90 minuten kan spelen.

LEES OOK: NAC knikkert Hilterman uit selectie na 'domme' uitspraken bij feest Emmen

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone