Annette moest zich maandenlang vermommen om bij haar Hans te kunnen zijn - Omroep Brabant
Video

Annette moest zich maandenlang vermommen om bij haar Hans te kunnen zijn

17 mei om 18:51 • Aangepast 18 mei om 21:07
nl
Wachten op privacy instellingen...
Het was een waar sprookjeseinde van Boer zoekt Vrouw dit seizoen: boer Hans die de liefde van zijn leven vond in Annette. Maar waar heel Brabant afgelopen zondag pas de ontknoping zag, moesten Hans en Annette hun liefdesgeluk in werkelijkheid al maandenlang geheim houden. En dus reed ze weekend na weekend in vermomming naar Hans' boerderij.
Profielfoto van Eva de Schipper
Geschreven door

Na ieder fijn weekend met Hans op zijn boerderij in Strijbeek moest Annette haar lippen stijf op elkaar houden. "Ik kon tegen niemand vertellen waar ik geweest was. Het is zeker de moeite waard geweest, maar ik ben zó blij dat ik hem nu eindelijk vast mag houden en dat we samen mogen fietsen. Heerlijk! Alles mag."

Het maandenlange verstoppen en vermommen zit er eindelijk op voor Annette, de grote liefde van paardenfokker Hans. Hun deelname aan Boer zoekt Vrouw heeft de twee dolgelukkig gemaakt. "Dat dit nog kan, op je zeventigste!," zegt een lachende Hans. Maar ze moesten er de afgelopen maanden behoorlijk creatief voor zijn.

Parkeren tussen het stro
"We zijn weinig weggeweest en vooral op de boerderij gebleven," vertelt Hans. "Ze wist waar ze moest parkeren: in de schuur, tussen de tractors. Naderhand zelfs nog in de stroschuur. Dat was nog beter", grijnst hij. "Ja, dan stond m'n auto nog meer verborgen."

"In het begin kwam ik hier op vrijdagavond in het donker aan en op maandagochtend vertrok ik weer", vertelt Annette. "Maar op een gegeven moment werd het natuurlijk lichter. Toen deed ik een mondkapje en een muts op. Ik heb zelfs een blonde pruik gekocht. We hebben echt hilarische dingen meegemaakt."

'Oei, oei, oei!'
De tortelduifjes kijken terug op een mooie tijd. Hans vat het op zijn Brabants samen: "Kijk, als ze je opgeven, dan lig je een nacht wakker. Dan denkte: 'Oei!' En dan worde gebeld en denkte helemaal 'Oei!'. En dan komen ze nunne keer filmen en dat is 't 'Oeioeiiii."

Maar nu, maanden later, is paardenfokker Hans dolblij met zijn deelname. "Ik ben heel gelukkig. Ik heb een hele fijne vrouw," zegt hij, waarna hij Annette een dikke zoen geeft.

LEES OOK: Pril Brabants liefdesgeluk spat van scherm in laatste Boer Zoekt Vrouw

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone