112-nieuws: 40.000 euro in tas verwarde man • verboden wapens gevonden - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: 40.000 euro in tas verwarde man • verboden wapens gevonden

22 mei om 09:52 • Aangepast 30 mei om 13:56
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

20.18

Man misbruikt jonge vrouw

Een vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag misbruikt in een weiland bij Geffen. Het slachtoffer werd aangevallen door een man toen ze op een snelfietspad reed. De man is nog voortvluchtig.

LEES OOK: Man misbruikt jonge vrouw in weiland bij snelfietspad tussen Geffen en Oss

17.59

Boete voor drie bestuurders

Wachten op privacy instellingen...
17.44

Aanhouding na conflict in huis Tilburg

De politie rukte zaterdagmiddag uit voor een melding van een steekpartij aan de Korte Hoefstraat in Tilburg. Het bleek uiteindelijk te gaan om een ruzie in een huis. De politie heeft iemand aangehouden. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
15.55

Verboden wapens en hennepplanten gevonden in huis

Een 26-jarige man uit Tilburg is aangehouden, omdat de politie in zijn huis hennepplanten en verboden wapens vond. De man zit vast en wordt verhoord.

15.40

Man aangehouden voor poging tot doodslag

Op de Oliemolen in Roosendaal is een bestuurder van een auto aangehouden voor poging tot doodslag. Hij reed in op iemand van de Koninklijke Marechausse.

LEES OOK: Man rijdt in op marechaussee, aangehouden voor poging tot doodslag

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
14.26

Zwaargewonde man op bospad Helvoirt is man uit Breda

De man die vrijdagochtend zwaargewond werd aangetroffen op een bospad bij Helvoirt, is 68 jaar oud en komt uit Breda. Zijn identiteit is nu bekend. De politie denkt dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

LEES OOK: Zwaargewonde man op bospad Helvoirt is Bredanaar (68)

13.14

Problemen op spoor tussen Den Bosch en Geldermalsen

Tussen Den Bosch en Geldermalsen rijden sinds een uur zaterdagmiddag veel minder treinen vanwege een seinstoring. De NS verwacht dat de problemen niet voor drie uur zaterdagmiddag zijn opgelost.

12.17

Politieonderzoek na misdrijf

Na een misdrijf dat vrijdagnacht plaatsvond doet de politie zaterdag onderzoek in een gebied tussen Oss en Geffen. Het zou gaan om een gebied in de buurt van een zogenoemd snelfietspad. "Onze forensisch specialisten zoeken daar naar sporen", laat een politiewoordvoerder weten. "Ook proberen we via andere bronnen meer informatie veilig te stellen en aanknopingspunten te vinden. In het belang van het onderzoek kunnen we nu niet meer details prijsgeven."

10.45

Verwarde man met 40.000 euro cash opgepakt

Een man die rondliep met een plastic tas met ruim 40.000 euro aan contant geld is vrijdagnacht aangehouden in de John F. Kennedylaan in Eindhoven. De politie werd rond twee uur 's nachts gewaarschuwd dat de man daar over de weg liep en een verwarde indruk maakte. Agenten gingen eerst na of de man hulp nodig had. Toen het geld werd ontdekt, werd de man aangehouden op verdenking van witwassen.

LEES OOK: Verwarde man loopt met tas vol 40.000 euro aan contant geld over straat

07.29

Automobilist raakt rijbewijs kwijt in Zevenbergschen Hoek

Tijdens een verkeerscontrole in Zevenbergschen Hoek moest vrijdagochtend een automobilist het rijbewijs inleveren. Dat maakte de politie vrijdagavond bekend. De bestuurder reed 59 kilometer per uur te hard over de Westelijke Parallelweg, nadat die zich eerder ook al niet aan de regels hield op de Hoofdstraat. Drie andere automobilisten kregen op de Hoofdstraat een bekeuring, omdat ook zij te hard reden.

03.38

Zwaargewonde bij botsing op A2

Een bestuurder van een bestelbus is vrijdagnacht zwaargewond geraakt nadat die op de A2 bij Den Bosch met zijn bestelbus achterop een vrachtwagen botste. Het ongeluk gebeurde op de weg richting Eindhoven. De bestuurder, een 34-jarige man uit Eindhoven, kwam door de botsing bekneld te zitten in de bestelbus. Hij is door de brandweer bevrijd. De man was bij kennis toen hij naar een ziekenhuis in Tilburg werd gebracht.

LEES OOK: Bestuurder bestelbus zwaargewond na botsing op truck, A2 besmeurd met room

Wachten op privacy instellingen...
23.02

Onwelwordingen tijdens feest

Tijdens een feest met enkele honderden jeugdigen in gemeenschapshuis De Geseldonk aan de Cederhoutstraat in Helmond raakten vrijdagavond enkele kinderen onwel. Het gebouw werd ontruimd en de brandweer deed metingen. Hieruit kwamen geen bijzonderheden. "Er gingen allerlei wilde verhalen rond over de oorzaak van de onwelwordingen. Er is echter geen aanleiding te veronderstellen dat er sprake is geweest van gevaarlijke gassen, middelen of andere externe invloeden", laat de politie weten. "Waarschijnlijk zijn de kinderen bevangen door de warmte in de zaal."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone