De vibe van Breda Jazz Festival in huis? Kijk hier Jazztalk terug - Omroep Brabant
Video

De vibe van Breda Jazz Festival in huis? Kijk hier Jazztalk terug

29 mei om 21:47 • Aangepast 7 juni om 15:34
nl
De vijftigste editie van Breda Jazz Festival is voorbij. Van donderdag tot en met zondagavond vulde de stad zich met live jazzmuziek. Vanwege het jubileum was er voor het eerst niet alleen muziek in de binnenstad, maar stonden ook buiten de singels openluchtpodia. Liefhebbers kunnen vanuit huis alle dagen meegenieten via Jazztalk, een talkshow van BredaNu die wordt gepresenteerd door Eefke Boelhouwers. En die is hier terug te kijken.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De eerste dagen van Breda Jazz waren al een groot succes: in de hele stad werd volop genoten en gedanst. "Het is weer helemaal zoals het vroeger was. Heel erg leuk om hier te zijn", zei een van de bezoekers donderdag al. "Fantastisch om op elke hoek van de straat je favoriete muziekgenre te horen."

Jazztalk terugkijken
Voormalig Omroep Brabant-radiopresentatrice Eefke Boelhouwers presenteert het hele weekend Jazztalk, live vanuit brouwerijcafé Brack in Breda. In de talkshow zie je onder meer reportages vanuit de swingende binnenstad, livemuziek en er schuiven verschillende gasten aan. Daarnaast wordt teruggeblikt op de afgelopen vijftig jaar Breda Jazz Festival, met oude beelden en verhalen.

Kijk hier de aflevering van Jazztalk van zondag terug:

Wachten op privacy instellingen...

Ook de afleveringen van donderdag, vrijdag en zaterdag kun je op het gemakje terugkijken.

Jazz Festival onder de Grote Kerk (foto: Paul Hermans Fotografie).
Jazz Festival onder de Grote Kerk (foto: Paul Hermans Fotografie).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.