Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges in eerste editie 'Hit It' - Omroep Brabant

Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges in eerste editie 'Hit It'

2 juni om 21:26 • Aangepast 5 juni om 16:55
nl
Kickbokser Rico Verhoeven neemt het op zaterdag 29 oktober tijdens het 'Hit It' evenement in Ahoy Rotterdam op tegen Hesdy Gerges. Voor Verhoeven is het zijn eerste wedstrijd sinds hij in oktober vorig jaar met succes zijn wereldtitel zwaargewicht verdedigde tegen Jamal Ben Saddik.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Verhoeven en Gerges stonden al eens eerder tegenover elkaar tijdens Glory 77, waar Verhoeven de partij winnend afsloot. Gerges viel destijds op het laatste moment in voor de geblesseerde Ben Saddik. "Ik ben sowieso geen wegloper of opgever en pakte de uitdaging aan. Achteraf misschien te enthousiast. Ik had maar tien dagen voorbereiding. Dus let op mijn woorden: met een tien keer zo lange voorbereiding wordt het dit keer een heel ander verhaal. Dit wordt een knalpartij", zegt Gerges.

"Hesdy weet wat knokken is."

Ook Verhoeven kan zich daarin vinden. "Ik kan alleen maar respect hebben voor het feit dat hij toen tien dagen vooraf instapte. Natuurlijk wordt het pittig als hij vol traint over een langere periode, maar hij moet vol aan de bak. Hij legt de lat hoog voor zichzelf met dit soort uitspraken. We hebben een lange historie, waarin we meerdere keren tegenover elkaar hebben gestaan. Hesdy weet wat knokken is en dat het vuurwerk wordt tussen ons, staat vast."

De volledige line-up voor het evenement in Rotterdam wordt in de komende maanden bekend. Verhoeven is een van de stuwende krachten achter het evenement waarbij kickbokswedstrijden worden afgewisseld met entertainment.

LEES OOK:

Rico Verhoeven wint makkelijk van Gerges: 'Ik was pas net aan het opwarmen'

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges beginnen met bekvechten: 'Gerges heeft een grote mond'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone