Soap van De Bevers krijgt tweede seizoen: 'We gaan door zolang het leuk is' - Omroep Brabant

Soap van De Bevers krijgt tweede seizoen: 'We gaan door zolang het leuk is'

23 juni om 21:00 • Aangepast 28 juni om 13:13
nl
Fans kunnen nog een seizoen extra genieten van het leven van volkszanger John de Bever. Er komt een tweede seizoen van 'De Bevers', zo bevestigt zijn man en manager Kees die ook een grote rol in de serie heeft. "Leuk hè! Over twee weken beginnen de opnames weer en ze worden in het najaar uitgezonden."
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

De auto wassen. Zijn oren laten uitspuiten. Op bezoek bij zijn vader. Op bezoek bij de oma van Kees. Een surpriseparty. Het kwam allemaal aan bod bij het eerste seizoen dat een enorme hit is en zowel op RTL5 en op Videoland wordt uitgezonden. De laatste aflevering van dat seizoen wordt op 7 juli uitgezonden.

De opnames voor dat eerste seizoen zijn inmiddels afgerond. Kees en John hebben er geen enkele moeite mee om hun privacy opnieuw een aantal weken op te geven, terwijl ze gevolgd worden door een camerateam. "Weet je wat het is, wij zijn onszelf. Dan hoef je dus ook geen moeite te doen bij de opnames", vertelt Kees die inmiddels ook een bekende Nederlander is.

"Ik krijg veel reacties, ook van kinderen die zelf homoseksueel zijn."

"John was al gewend aan alle aandacht, voor mij was het even wennen", bekent Kees. "Ik krijg er zoveel reacties op, zowel op straat als via sociale media. Ook van kinderen die zelf homoseksueel zijn en blij zijn dat deze serie er is. We zijn nu aan het camerateam gewend, ze zijn onze vrienden geworden. Toen de opnames net stopten, misten we ze zelfs."

Gaan 'De Bevers' Peter Gillis achterna die alweer aan zijn zevende seizoen bezig is met Massa is Kassa. "We gaan door zolang wij het leuk vinden en andere mensen het leuk vinden. Het eerste seizoen was een kennismaking met ons. De inhoud van het tweede seizoen wordt iets diepgaander", vertelt Kees.

LEES OOK:

John de Bever krijgt een realitysoap: 'Het moet wel echt zijn'

John de Bever over reality-serie: 'Ze kunnen mijn goddelijke lichaam zien'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.