Xavi Simons is hard op weg naar PSV - Omroep Brabant

Xavi Simons is hard op weg naar PSV

28 juni om 18:19 • Aangepast 6 juli om 14:35
nl
Niks lijkt een transfer van Xavi Simons naar PSV in de weg te staan. De 19-jarige middenvelder van Paris Saint-Germain is dinsdag in het centrum van Eindhoven gespot in het bijzijn van Bas Roorda, de teammanager van PSV.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

Radioverslaggever Ramon Petit van Studio040 plaatste een foto van Simons en Roorda op Twitter. Een grote verrassing is het overigens niet dat Simons in Eindhoven is gearriveerd. Eerder kwam al naar buiten dat PSV bezig is om de talentvolle middenvelder naar Eindhoven te halen.

Simons geldt al jaren als een groot talent. Hij speelde in de jeugdopleiding van FC Barcelona. In 2019 vertrok hij naar Paris Saint-Germain. Voor die club kwam hij het afgelopen seizoen tot zes competitiewedstrijden in de hoofdmacht. Ook speelde hij drie keer in het Franse bekertoernooi. Zeer waarschijnlijk wordt Simons door PSV gehuurd.

PSV trok deze transferperiode al twee keepers aan. Walter Benitez kwam transfervrij over van OSG Nice en Boy Waterman is gehaald als derde keeper. Verdediger Ki-Jana Hoever is voor een jaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers.

LEES OOK:

PSV huurt verdediger Hoever komend seizoen

PSV heeft nieuwe eerste keeper: Argentijn Walter Benítez

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone