Liveblog

112-nieuws: ongeluk met drie auto's in Someren • kindje vast in wipkip

29 juni 2022 om 18:33 • Aangepast 1 juli 2022 om 09:58
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

18.49

Vrouw in cabrio aangereden op A58

Een vrouw uit Tilburg kreeg woensdagmiddag de schrik van haar leven, toen ze tijdens een ritje in haar cabrio plots in de flank werd aangereden door een vrachtwagen. Dat gebeurde op de A58 onder Best. De auto tolde door de klap meerdere keren om zijn as en kwam net voor de vangrail tot stilstand. De vrouw raakte uiteindelijk niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...
18.04

Kindje bekneld in wipkip

Een jongetje uit Vlijmen is woensdagmiddag met zijn arm vast komen te zitten in een wipkip. Hij zat niet bekneld, maar het lukte hem ook niet om zelf los te komen. De brandweer schoot te hulp en wist hem uit zijn benarde positie te bevrijden. Om van de schrik te bekomen, kreeg het jongetje nog een knuffelbeer van de brandweerlieden.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
17.59

Overlast bij basisschool in Wijbosch

Wachten op privacy instellingen...
17.28

Geen treinen op hogesnelheidslijn Rotterdam-Breda

Door een gestrande trein rijden er tijdelijk geen treinen op de hogesnelheidslijn tussen Rotterdam en Breda. De NS verwacht dat de problemen tot in ieder geval 18.15 uur zullen aanhouden.

17.22

Zwaar auto-ongeluk in Someren

Meerdere auto's zijn op elkaar gebotst op de Kanaaldijk Noord in Someren. Een man zou een file over het hoofd hebben gezien en reed daar op in. Door de klap schoot de achterste auto naar de andere weghelft, waar hij door een tegemoetkomende auto werd geraakt.

Eén persoon is zwaar gewond afgevoerd door de ambulance, onder begeleiding van de politie. Hij is niet stabiel. De twee andere bestuurders zijn ook naar het ziekenhuis gebracht. De weg is nog afgesloten voor onderzoek.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
17.11

Auto's vernield in Goirle

Wachten op privacy instellingen...
17.06

Weg weer vrij op 58 na ongeluk

Door een ongeluk op de A58 van Bergen op Zoom naar Breda, stond het verkeer tussen Sint-Willebrord en Breda-West in de file. De vertraging liep op het hoogtepunt op tot zo'n veertig minuten. De weg is inmiddels wel weer vrij.

15.37

Tips gevraagd over woninginbraak Berkel-Enschot

Wachten op privacy instellingen...
15.30

Vier Ossenaren aangehouden voor dealen in harddrugs

De politie heeft in Oss vier personen aangehouden voor dealen in harddrugs. Afgelopen februari kreeg de politie al een tip over een van de verdachten. Al snel bleek dat de man niet alleen handelde. Maandagochtend rond 06.00 uur viel de politie binnen in drie huizen.

Daar hielden ze twee mannen van 33 en 38, en twee vrouwen van 31 en 39 aan in. Ook werden er onder andere een vuurwapen, een paarhonderd gram cocaïne en enkele duizenden euro's aan contant geld in beslag genomen.

Foto: Facebook politie Oss
Foto: Facebook politie Oss
15.10

Auto vliegt in brand, bestuurder komt met de schik vrij

Een man is woensdagmiddag met de schrik vrij gekomen, toen zijn auto in Dongen in brand vloog. Hij kon namelijk net op tijd zijn wagen uitkomen, toen die op de Vierbundersweg vlam vatte. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde. De man is door passanten opgevangen.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
14.49

Fietser naar ziekenhuis na botsing met scooterrijder

Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing in het dorp Oploo. Dat ligt in de gemeente Land van Cuijk. De fietser moest naar het ziekenhuis, de scooterrijder kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Ze raakten elkaar op het fietspad op de Gemertseweg.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
14.27

Aanhanger met auto kantelt op A27

Een aanhanger met daarop een gloednieuwe auto is woensdagmiddag op de A27 tussen Breda en Oosterhout gekanteld. Door het ongeluk werden twee rijbanen afgesloten. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Een bergingsbedrijf is onderweg om de snelweg vrij te maken.

14.12

Overtredingen bij afvalverwerkingsbedrijven

Bij drie afvalverwerkingsbedrijven in de buurt van Tilburg heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport vorige week enkele overtredingen geconstateerd. Dat maakte de ILT woensdag bekend. Bij één bedrijf werd medewerking geweigerd. Bedrijven zijn volgens de wet verplicht mee te werken aan controles. De inspecteurs hebben de controle met hulp van de politie toch kunnen voltooien. De ILT gaat vier bedrijven verder onderzoeken.

Ook ontbraken tijdens een transportcontrole op de A58 bij twee trucks de juiste documenten over welke stoffen vrachtwagens vervoerden.

13.27

Gecrashte auto's van A58 verwijderd, file lost op

Wachten op privacy instellingen...
12.21

De schade aan auto's en een caravan is groot

De schade aan auto's en ook een caravan die waren betrokken bij een ongeluk op de A58, is groot. Onduidelijk is of er gewonden zijn.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
12.08

Vertraging van een uur door botsing op A58

Wachten op privacy instellingen...
11.40

Rijbaan op A58 docht: vrachtwagen en vier auto's botsen

Vier auto's en een vrachtwagen zijn woensdagochtend op de A58 betrokken geweest bij een ongeluk. Eén rijbaan van Eindhoven naar Tilburg is bij Moergestel om die reden afgesloten. Op beelden is te zien dat één auto op de kop op het wegdek ligt. Een aanhangwagen ligt op zijn zij.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
09.43

Man berooft 15-jarig meisje van fiets en tas

Een 15-jarig meisje is dinsdagmiddag in Tilburg beroofd van haar fiets en tas. De dader, een man, bedreigde haar met een mes en ging er met haar spullen vandoor. Hij is nog voortvluchtig.

LEES OOK: 15-jarig meisje op klaarlichte dag beroofd door man met mes

01.35

Boeren storten berg zand bij provinciehuis

Boeren hebben dinsdagnacht voor de deur van het provinciehuis in Den Bosch een berg grond gestort. "Dit is de enige grond die jullie krijgen", staat op een bord dat in de zandberg is gestoken. Een journalist bij het provinciehuis liet weten dat de berg zand door medewerkers van de gemeente wordt opgeruimd.

Een berg grond voor het provinciehuis met een duidelijke boodschap (foto: Bart Meesters).
Een berg grond voor het provinciehuis met een duidelijke boodschap (foto: Bart Meesters).
00.23

Man aangehouden na schietpartij Eindhoven

Een 27-jarige man is dinsdagnacht aangehouden nadat er 's avonds geschoten was in een huis aan de Pianostraat in Eindhoven. Hierbij raakte een 53-jarige Eindhovenaar gewond aan zijn nek. Hij is naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. De aanleiding voor het schieten wordt onderzocht.

LEES OOK: Schietpartij in huis in Eindhoven, man aangehouden

23.30

Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na aanrijding

Op de Lodewijkstraat in Eindhoven is een vrachtwagenchauffeur dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Hij werd geraakt door een langsrijdende automobilist. Het ging mis toen hij uit de cabine of achter de cabine vandaan kwam, laat een 112-correspondent weten. De vrachtwagenchauffeur liep hierbij ernstige verwondingen aan zijn hoofd op. Ook klaagde hij over pijn in zijn rug. De man is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur werd op de Lodewijkstraat in Eindhoven geraakt door een langsrijdende automobilist (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De vrachtwagenchauffeur werd op de Lodewijkstraat in Eindhoven geraakt door een langsrijdende automobilist (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone