Video

Dodelijke verkeersruzie in Lith: vrouw (69) verdacht van doodslag

15 juli 2022 om 15:02 • Aangepast 25 juli 2022 om 16:44
nl
De 69-jarige vrouw uit Oss die woensdagavond bij een verkeersruzie een 38-jarige vrouw uit Lith doodreed, wordt verdacht van doodslag of dood door schuld. De politie zoekt meer camerabeelden en getuigen. Dat meldt de politie vrijdagmiddag.
Profielfoto van Joris van Duin
Geschreven door
Joris van Duin

De ruzie ontstond rond zeven uur 's avonds op de Kerkstraat in Lith. De 69-jarige vrouw reed met haar auto tegen een geparkeerde wagen, waarbij blikschade ontstond. Om de eigenaar van de auto te achterhalen, deed de bestuurster navraag bij mensen in de straat. Kort daarna meldde zich een stel: de 38-jarige vrouw en haar 42-jarige partner. Zij gaven aan dat ze de eigenaren waren van de geparkeerde auto.

De drie gingen met elkaar in gesprek, maar dat verliep grimmig, schrijft de politie. De ruzie liep uit de hand, waarna de 69-jarige vrouw met haar auto wegreed. Hierbij belandde het latere dodelijke slachtoffer op de motorkap. Hoe dat precies is gebeurd, onderzoekt de politie nog. De vrouw overleed in de loop van de nacht.

Camerabeelden
In het onderzoek naar het incident zoekt de politie meer camerabeelden en getuigen. "Daar zijn er niet veel van", zegt een woordvoerder. "Niet heel veel mensen hebben zich gemeld na een eerste oproep." De politie onderzoekt ook wat de overleden vrouw en de 42-jarige man hebben gedaan.

LEES OOK:

Vrouw (38) overlijdt na uit de hand gelopen verkeersruzie over blikschade

Hoe blikschade kon leiden tot een fatale verkeersruzie in Lith

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!