Liveblog

112-nieuws: hond doodgereden op A16 • Brand in Waalwijk door frietpan

24 juli 2022 om 14:18 • Aangepast 25 juli 2022 om 10:25
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten

14.05

Schade aan huis door brandende frietpan

In een huis aan de Madeliefstraat in Waalwijk is zondagmiddag rond één uur brand uitgebroken. In de keuken stond een frietpan in brand. De bewoners waren niet thuis. De brandweer was uitgerukt met tankspuitauto en een hoogwerker. De brandweer kwam via de achterkant van het huis binnen. Het vuur was snel onder controle. De schade aan het huis is groot.

13.29

Hond omgekomen op A16

Een loslopende hond is zondag om het leven gekomen op de A16 bij Rijsbergen. Medewerkers van de dierenambulance hebben het dier meegenomen en zullen de chip van de hond uitlezen om er achter te komen wie de eigenaar is.

Wachten op privacy instellingen...
11.18

Automobilisten moeten rijbewijs inleveren op A16

Vijf automobilisten moesten zondagochtend hun rijbewijs inleveren op de A16 bij Prinsenbeek. Ze hielden zich niet aan de maximumsnelheid. Een beginnend bestuurder maakte het helemaal bont. Die racete met een snelheid van 214 kilometer per uur over de weg.

Een beginnend bestuurder maakte het wel heel bont op de A16 (foto: politie Twitter verkeerspolitie Zwb).
Een beginnend bestuurder maakte het wel heel bont op de A16 (foto: politie Twitter verkeerspolitie Zwb).
10.52

Man loopt over A2 bij Vught

Een man liep zaterdagnacht over de A2 bij Vught. Volgens een wijkagent was er sprake van een gevaarlijke situatie. De man reageerde niet toen agenten hem riepen en was agressief. De agenten gebruikten hun stroomstootwapen om de man onder controle te krijgen.

10.14

Motorrijder aangehouden op A58

Een motorrijder is zaterdagmiddag aangehouden nadat hij zonder helm over de vluchtstrook langs de A58 bij Bavel reed. Een politie-eenheid wist hem snel te vinden en zag dat hij bij Bavel de afslag nam. Dat ging niet helemaal goed, de man kwam daar ten val. Hij probeerde nog weg te rijden, maar korte tijd later werd hij klemgereden. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Hij was onder invloed van drank en drugs en heeft geen rijbewijs. De motorfiets bleek gestolen in Tilburg.

10.09

Mensen uit middenberm A50 gehaald

De politie heeft zondagochtend twee mensen uit de middenberm van de A50 van Son richting Eindhoven gehaald. In de buitenberm, onder hetzelfde viaduct, stond volgens een weginspecteur van Rijkswaterstaat een auto met pech. Wat er precies was gebeurd, is niet bekendgemaakt.

Wachten op privacy instellingen...
09.52

Verdrinking: niet-helpende Bosschenaar vrijgelaten

De Bosschenaar die vrijdagavond was aangehouden nadat een 53-jarige Bosschenaar eerder op de dag was verdronken bij een plas aan de Jan Heijmanslaan in Den Bosch is zaterdag vrijgelaten. De man wordt ervan verdacht dat hij het slachtoffer in hulpeloze toestand zou hebben achtergelaten. De politie benadrukt dat de aangehouden Bosschenaar verdachte blijft in deze zaak.

De man belandde in het water van het IJzeren Kind (foto: Twitter Politie Eenheid Oost-Brabant)
De man belandde in het water van het IJzeren Kind (foto: Twitter Politie Eenheid Oost-Brabant)
09.24

Automobilist botst op geparkeerde auto's

Een 31-jarige automobilist uit Delft is zaterdagnacht aangehouden na een aanrijding op de Staringstraat in Oosterhout. Hij was met zijn auto tegen een paar geparkeerde auto's gereden. Daarop ontstond ruzie tussen de buurtbewoners en de automobilist. Hierbij zouden meer dan tien mensen betrokken zijn geweest.

De gemoederen waren volgens de politie erg verhit. Er werd over en weer flink gescholden. Een vrouw sloeg een andere vrouw met glas in haar gezicht. Deze 28-jarige vrouw uit Klundert is in een huis in de buurt aangehouden. De automobilist is korte tijd later in de omgeving gearresteerd. Hij bleek zonder rijbewijs te hebben gereden. Hij zou ook gedronken hebben, maar weigerde zijn medewerking te verlenen aan een ademanalyse.

04.21

Eritrees feest loopt uit de hand

Een Eritrees feest in een gebouw aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg liep zaterdagnacht uit de hand. Zo'n honderd mensen zonder kaartje probeerden volgens een 112-correspondent de zaal binnen te stormen. Daarop riep de beveiliging de hulp van de politie in. Toen agenten sommeerden het optreden te beëindigen, sloeg de vlam in de pan. De politie werd bekogeld met stenen.

LEES OOK: Eritrees feest Tilburg loopt uit de hand: vechtpartijen, politie bekogeld

03.47

Politie onderzoekt melding schietpartij Tilburg

De politie deed zaterdagnacht onderzoek rond het Paletplein in Tilburg na een melding dat iemand daar in de lucht geschoten zou hebben. Op straat werd een huls gevonden. Er zou volgens de politie niemand gewond zijn geraakt.

LEES OOK: Weer melding van schot in de lucht in Tilburg, huls gevonden

In de buurt van het Paletplein in Tilburg werd een huls gevonden (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
In de buurt van het Paletplein in Tilburg werd een huls gevonden (foto: Toby de Kort/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!