Liveblog

112-nieuws: auto botst tegen boom • vrouw ramt geparkeerde auto

31 juli 2022 om 21:39 • Aangepast 1 augustus 2022 om 14:04
nl
In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.55

Dit liveblog is afgesloten

21.15

Auto botst tegen boom in Nuenen

Op de Collse Hoefdijk in Nuenen is een auto met vier inzittenden tegen een boom gebotst. De bestuurder heeft volgens de politie vermoedelijk te veel gedronken. De man is naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw die naast hem zat heeft vermoedelijk een gebroken pols opgelopen. De twee inzittenden op de achterbank kwamen met de schrik vrij.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.40

Ongeval in Breda

Op de kruising van de Verlengde Heistraat met de Marellenweg in Breda botsten twee auto's tegen elkaar. Beide voertuigen kwamen in de berm terecht. Een aantal houten paaltjes, een verkeersbord en een straatnaambordje werden bij het ongeval verwoest. Beide bestuurders werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
19.30

Motorrijder gewond na ongeval

Op de Lippstadtsingel in Uden is een motorrijder onderuit gegaan op nat wegdek. Het slachtoffer werd nagekeken in een ambulance. Eén rijstrook werd afgesloten.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
18.40

Vrouw ramt geparkeerde auto in Roosendaal

Op de Sint Josephstraat in Roosendaal is een bestuurster met haar auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Dat voertuig werd door de klap tegen een andere geparkeerde auto geduwd. De auto van de veroorzaaksterkwam dwars op de weg tot stilstand. De vrouw raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
14.45

Go-scooter langs snelweg achtergelaten

Een Go-scooter is achtergelaten op verzorgingsplaats De Blaak, langs de snelweg A58 bij Goirle. De politie vraagt zich af wie hiervoor verantwoordelijk is en wie als laatste de scooter heeft gebruikt. Die kan een belletje verwachten van het bedrijf dat deze scooters aanbiedt.

Wachten op privacy instellingen...
14.25

Auto tegen boom

Een auto is zondagmiddag frontaal op een boom gebotst in de Zandstraat in Liessel. De twee inzittenden zijn door ambulancemedewerkers onderzocht. Eén hen, de bestuurder, moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Vanwege de ernst van het ongeluk is ook een traumahelikopter opgeroepen.

Links de boom, rechts op de oprit de wagen die tegen die boom was gebotst (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision Mediaprodukties).
Links de boom, rechts op de oprit de wagen die tegen die boom was gebotst (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision Mediaprodukties).
13.30

Poging diefstal elektrische fietsen in Veldhoven

Bij een appartementencomplex aan de Heemweg in Veldhoven is zondagochtend in alle vroegte een poging gedaan om elektrische fietsen te stelen. In het complex waren vier bergingen opengebroken. Er stonden meerdere fietsen klaar om mee te nemen. Het is niet bekend waardoor de daders zijn gestoord. De politie zoekt getuigen.

10.50

Loslopende hond op N269 bij Diessen terug bij baasje

Bij de politie kwam zaterdagnacht een melding binnen van een loslopende hond op de N269 bij Diessen. Toen de politie op deze weg aankwam, hadden enkele bezorgde inwoners zich al over de hond ontfermd. Agenten hebben de hond mee naar het bureau genomen. Via een chiplezer kwam de naam van de hond (Nora) en het adres van de eigenaar aan het licht. Agenten hebben de hond en haar baasje herenigd.

Wachten op privacy instellingen...
09.00

Sloopwoningen getroffen door brand in Roosendaal, brand is onder controle

Zeker drie huizen zijn zondagmorgen getroffen door een brand in Roosendaal. Ze staan aan de Industriestraat. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Het vuur verspreidde zich via het dak. De brandweer probeerde te voorkomen dat ook een vierde huis werd getroffen. De Veiligheidsregio Midden-en West-Brabant meldt dat het om sloopwoningen gaat die niet waren bewoond. De melding van de brand kwam rond kwart voor negen binnen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Omwonenden werd geadviseerd ramen deuren dicht te doen en de ventilatie uit te schakelen. De brand is inmiddels onder controle. De brandweer is nog uren bezig met nablussen.

Outdoor Springdorp RSD kan vanwege de brand nog niet open. Vanaf twaalf uur kan er weer worden gesprongen.

Zeker één huis is uitgebrand (foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant).
Zeker één huis is uitgebrand (foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant).
08.45

Minder intercity's Geldermalsen - Den Bosch

Door een seinstoring rijden er minder intercity's tussen Geldermalsen en Den Bosch. Volgens de Nederlandse Spoorwegen zijn de problemen voorbij. Rond kwart over twee rijden de treinen weer volgens schema.

07.30

Beginnend bosbrandje in Best snel gedoofd

De brandweer werd zondagmorgen rond tien over halfzeven gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Ekkersweijer in Best. Een oplettende mountainbiker merkte een beginnende bosbrand op en waarschuwde de brandweer. Brandweerlieden doofden de brand en hebben de plek aan de rand van het bos goed natgemaakt. De brand woedde langs het fietspad tussen de Ekkersweijer en de Terraweg. Een nabijgelegen prullenbak moest het ontgelden.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
06.15

Auto slaat over de kop in Tilburg

Een automobilist is zondagmorgen rond kwart over vijf met zijn auto over de kop geslagen op de Ringbaan-Oost in Tilburg. De bestuurder botste door nog onbekende oorzaak eerst tegen een abri. Vervolgens werd ook een geparkeerde auto geraakt waarna de wagen op zijn kop tot stilstand kwam in de middenberm van de Ringbaan-Oost.

De bestuurder is nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel, maar hij bleek niet gewond te zijn. Nadat hij een verklaring had afgelegd bij de politie, kon hij zijn weg weer vervolgen. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig op de wielen gezet en afgevoerd.

04.15

Scooterrijder komt ten val in Raamsdonksveer

Op de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer is zondag in de vroege morgen een scooterrijder hard ten val gekomen. Passerende fietsers en automobilisten zijn gestopt om eerste hulp te verlenen totdat de hulpdiensten arriveerden. De bestuurder van de snorscooter is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

02.40

Explosie bij huis in Den Bosch

Bij een huis aan de Stapelen in Den Bosch heeft zaterdagnacht een explosie plaatsgevonden. Er zijn geen gewonden gevallen, meldt de politie. Het gaat om de woning van Grada K. Zij is sinds kort de vriendin van crimineel Klaas Otto, voormalig topman van motorclub No Surrender. Otto is regelmatig in het huis van zijn vriendin gesignaleerd.

LEES OOK: Explosie bij huis van vriendin Klaas Otto in Den Bosch

Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
02.25

Brand in meterkast in Best

Rond vijf voor halftwee werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Pater L.A. Bleysstraat in Best. De brand woedde in de meterkast en ging gepaard met hevige rookontwikkeling. De brandweer heeft de woning geventileerd met een overdrukventilator.

Nadat de deur van de meterkast werd buiten gezet was goed zichtbaar aan de binnenkant van de deur dat de brand de nodige schade had aangericht. De bewoners bleven ongedeerd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De brand trok de nodige bekijks.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!