Video

John de Bever met realitysoap op lijst voor de Gouden Televizier-Ring

3 augustus 2022 om 16:06 • Aangepast 4 augustus 2022 om 16:05
nl
John de Bever en zijn man Kees Stevens maken kans op een Gouden Televizier-Ring. De zogeheten longlist met kanshebbers is na een stemronde uitgebreid met vijf nieuwe programma's, waaronder realityprogramma De Bevers op RTL 5.
Profielfoto van Ron VorstermansProfielfoto van ANP
Geschreven door

De realityshow van de oud-voetballers en zijn man is ware hit. Het duo is nu bezig met de opnames van het tweede seizoen.

Naast De Bevers zijn ook Dwars door de Lage Landen (VPRO), Een huis vol (KRO-NCRV), Louis & Rowan: op z'n Gooisch (Discovery+) en Urk! (SBS6) genomineerd. Die programma's hebben de meeste stemmen gekregen in de vierde en laatste kwalificatieronde, heeft Televizier woensdag bekendgemaakt.

In die ronde kon gestemd worden op programma's die werden uitgezonden tussen 1 mei en 1 augustus. In totaal zijn er nu twintig programma's geselecteerd.

Later toegevoegd
De redactie van Televizier voegt daar later nog vijf titels aan toe. Deze programma's krijgen een wildcard van de organisatie.

Vanaf 16 augustus zijn de stembussen weer open. Daarna wordt bekend welke programma's officieel genomineerd zijn. De Gouden Televizier-Ring voor populairste programma van het jaar wordt in oktober uitgereikt.

John de Bever over zijn realityserie:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.