Peter Gillis en Nicol ‘erg geschrokken’ van alle commotie over mishandeling - Omroep Brabant

Peter Gillis en Nicol ‘erg geschrokken’ van alle commotie over mishandeling

13 augustus om 13:11 • Aangepast 15 augustus om 10:24
nl
Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers zijn ‘erg geschrokken’ van alle commotie over de vermeende mishandeling in mei. Vrijdag kwam het Openbaar Ministerie (OM) met details naar buiten over wat er zou zijn gebeurd. De vakantieparkenmagnaat zou een oorbel uit het oor van zijn vriendin hebben getrokken en in haar neus hebben gebeten.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Veel meer willen Gillis en Kremers niet zeggen over het incident. Nadat het nieuws over de mishandeling naar buiten kwam, ontkende het stel alles: “Daar kunnen we duidelijk over zijn: er klopt helemaal niets van. Code rood dus.” Later kwamen ze daar op terug en bekenden ze dat er tóch iets was gebeurd.

De mishandeling vond op zondag 29 mei rond drie uur 's nachts plaats in het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel, dat eigendom is van Gillis. Op dat moment is er ook gebeld met de meldkamer, bleek vrijdagmiddag tijdens de korte zitting.

“Wij zien dit als de versie van het OM.”

Opnames daarvan worden opgenomen in het bewijsmateriaal. Volgens de officier van justitie is op dit materiaal op de achtergrond te horen hoe Nicol mishandeld wordt.

“Nicol heeft data doorgegeven waarop ze een verklaring kan afleggen bij de rechter-commissaris. Dat wachten ze af, hiervoor staan ze niemand te woord”, laat een woordvoerder van de familie Gillis zaterdag weten. Verder lijkt het koppel zich niet druk te maken, zo blijkt uit een verklaring die vrijdagavond laat getoond werd in SBS Shownieuws: "Wij zien dit als de versie van het OM.”

“Dit betreft een privékwestie.”

Talpa, de zendergroep waar de soap ‘Massa is Kassa' te zien is, gaat gewoon door met de uitzendingen. De rechtszaak rondom Peter Gillis verandert daar niets aan, zegt een woordvoerder van Talpa: "Dit betreft een privékwestie. Het nieuwe seizoen gaat op 6 september van start zoals gepland.”

LEES OOK: Peter Gillis: beroemd en berucht om deze vijf zaken

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.