Europa League-topper Arsenal-PSV wordt uitgesteld

12 september 2022 om 14:18 • Aangepast 13 september 2022 om 14:17
nl
De Europa League-wedstrijd Arsenal-PSV, die voor donderdag op het programma stond, wordt uitgesteld. Dat maakte de Europese voetbalbond UEFA maandagmiddag bekend.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Afgelopen weekend leek het er nog op dat de wedstrijd Arsenal-PSV wel gespeeld zou worden, maar volgens de nationale autoriteiten in Groot-Brittannië kan er onvoldoende politiepersoneel worden ingezet vanwege de uitvaartdienst van de Britse koningin Elizabeth in Londen.

Naar welke datum Arsenal-PSV wordt verplaatst, is nog niet bekend.

FK Bodø/Glimt
PSV begon de poulefase van de Europa League vorige week met een 1-1 gelijkspel thuis tegen het Noorse FK Bodø/Glimt. Arsenal, de grote favoriet in de poule, klopte FC Zürich in Zwitserland met 2-1.

Donderdag 6 oktober staat de volgende wedstrijd van PSV in de Europa League gepland, tegen FC Zürich. De overige duels zijn op donderdag 13 oktober (FC Zürich thuis), donderdag 27 oktober (Arsenal thuis) en donderdag 3 november (Bodø/Glimt uit).

Feyenoord
Het niet doorgaan van de zware uitwedstrijd tegen Arsenal biedt PSV de gelegenheid zich langer voor te bereiden op de topper van zondag in de Eredivisie tegen nummer twee Feyenoord.

LEES OOK:

PSV overtuigt ook niet in Europa League en speelt gelijk tegen Bodø/Glimt

'Volgens Ruud van Nistelrooij maakt PSV stappen. Ja, achteruit!'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!