112-nieuws: mogelijk vuurwapen in azc Gilze • vrachtwagen in brand op A27 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: mogelijk vuurwapen in azc Gilze • vrachtwagen in brand op A27

14 oktober 2022 om 20:24 • Aangepast 31 oktober 2022 om 14:16
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

19.40

Vrachtwagenbrand op A27

Een vrachtwagenbrand zorgt voor vertraging op de A27 van Breda naar Gorinchem. Tussen knooppunt Sint Annabosch en Oosterhout-Zuid is de weg dicht. Omrijden kan via de westkant van Breda (A58, A16, A59).

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
16.54

Melding over vuurwapen in azc Gilze

De politie is vrijdag uitgerukt naar het asielzoekerscentrum in Gilze. Een woordvoerder geeft aan dat er volgens een melding iemand met een vuurwapen rond zou hebben gelopen. Of dat ook daadwerkelijk het geval was, kan ze niet bevestigen. Ook het arrestatieteam en twee ambulances waren aanwezig. Een daarvan is later vertrokken met iemand erin, maar er zou volgens de woordvoerder geen verband zijn met het mogelijke vuurwapen.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
16.46

Meer problemen op A58

Nog meer problemen door vrachtwagens op de A58. Door een pechgeval, is bij knooppunt Zoomland de rechterrijstrook dicht in de richting van Breda naar Bergen op Zoom. De vertraging loopt daar op tot een half uur.

16.43

Man gezocht voor beroving

De politie in Eindhoven is op zoek naar een man van rond de 30 jaar, die verdacht wordt van een beroving. In een Burgernetmelding laat de politie weten dat de overval gebeurde op de Boschdijk. Het gaat om een slanke man met een lichtblauwgrijze parkajas. Hij zou een roze handtas gestolen hebben. Hij zou richting het centrum zijn gelopen.

Wachten op privacy instellingen...
16.38

File A58 door vrachtwagen met pech

Een vrachtwagen met pech zorgt voor een hoop vertraging op de A58 van Tilburg naar Breda. Bij Tilburg-Reeshof is de rechterrijstrook dicht. Verkeer moet rekening houden met zeker 40 minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
16.13

Bromfietser botst met auto

Een bromfietser is gewond geraakt, toen hij op de Langenboomseweg in Mill in botsing kwam met een auto. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
16.05

Eenzijdig ongeluk met motorrijder

Een motorrijder heeft een ongeluk gehad op de oprit van de A59 bij Drunen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
15.29

Jointjes in rugzak

De politie in Eindhoven heeft tijdens een controle 49 jointjes gevonden in de rugzak van een scholier. De inhoud is in beslaggenomen.

Foto: Twitter politie Eindhoven
Foto: Twitter politie Eindhoven
11.47

Opgepakte supporters rond duel PSV - FC Zürich weer vrij

Van de vijf mensen die donderdagavond werden aangehouden rond de voetbalwedstrijd van PSV tegen FC Zürich in Eindhoven zit niemand meer vast. Dat meldt de politie vrijdag. Voorafgaand aan het duel was het onrustig op de Markt in Eindhoven. Supporters gooiden onder meer met meubilair van horecagelegenheden en zochten de confrontatie met de politie.

Drie agenten raakten lichtgewond. De Mobiele Eenheid greep in en bracht de rust weer terug. Vier supporters van FC Zürich werden aangehouden voor openbare ordeverstoring. Tijdens de wedstrijd werd verder nog een PSV-supporter buiten het stadion aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

LEES OOK: Onruststokende Zürich-supporters nog voor de wedstrijd naar huis

8.51

Man zwaargewond na botsing met boom

Op de Vlaamseweg in Sterksel is donderdagnacht een man ernstig gewond geraakt. Rond half zeven reed de man met een bakwagen frontaal tegen een boom. De man zat na het ongeval bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Die reddingsactie duurde bijna anderhalf uur.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
8.36

Automobilist naar ziekenhuis na botsing tegen boom

Een automobilist is vrijdagochtend in Zeeland tegen een boom geknald. Hij is met onbekende verwondingen in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is volledig afgesloten, meldt een 112-correspondent.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
08.04

Tuinhuis loopt brandschade op

Een tuinhuis aan de Adriaen Brouwerstraat in Boxmeer is vrijdagochtend beschadigd door brand. De brandweer kon de fik snel blussen. De politie sluit brandstichting niet uit, zegt een 112-correspondent.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
05.40

Rolluik ontzet na ontploffing bij huis

Door een explosie bij een woning in Geldrop is een rolluik ontzet. Dit gebeurde donderdagnacht in de Fleskensstraat. Niemand raakte gewond. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien, zich te melden.

LEES OOK: Explosies bij huizen en beschieten van panden: daders komen er vaak mee weg

05.45

Overleden persoon ligt op straat in Eersel

De politie doet onderzoek in de Hertstraat in Eersel, nadat er in de nacht van donderdag op vrijdag buiten een overleden persoon is gevonden. Veel is nog onduidelijk, meldt de politie op Twitter. Zo is onbekend of er sprake is of deze persoon door geweld om het leven is gekomen.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
05.30

Advocaat Aydin C. wil dat webcamafperser twee jaar de cel in gaat

De advocaat van Tilburger Aydin C., die verdacht wordt van onder meer afpersing en intimidatie van een Canadees meisje dat zelfmoord pleegde, pleit voor een gevangenisstraf van twee jaar voor zijn cliënt. Volgens de raadsman zou meer gevangenisstraf 'onnodig zwaar' zijn voor C., die in Nederland al een gevangenisstraf van 11 jaar kreeg opgelegd voor soortgelijke misdrijven tegen 33 jonge slachtoffers.

LEES OOK: Advocaat Aydin C. vraagt Canadese rechter om celstraf van twee jaar

23.00

Vijf voetbalfans aangehouden rondom wedstrijd PSV

Drie agenten zijn donderdagavond lichtgewond geraakt bij rellen in de binnenstad in Eindhoven, voorafgaand aan de wedstrijd van PSV tegen FC Zürich. Supporters van de Zwitserse club gooiden met terrasstoelen van diverse cafés en zochten de confrontatie met de politie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone