112-nieuws: man (40) zwaar mishandeld • automobilist over de schreef - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: man (40) zwaar mishandeld • automobilist over de schreef

15 oktober 2022 om 21:12 • Aangepast 31 oktober 2022 om 14:19
nl
In dit liveblog hebben we je deze zaterdag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.50

Mogelijke vechtpartij voetbalfans voorkomen

De politie heeft zaterdagavond in Best mogelijk een confrontatie tussen voetbalfans voorkomen. Fans van FC Utrecht en PSV zouden met elkaar op de vuist hebben willen gaan.

LEES OOK: 'Supporters van PSV en FC Utrecht wilden met elkaar op de vuist'

22.35

Man over de schreef met kind in auto

Een automobilist heeft zich zaterdagavond wel erg slecht gedragen op de autoweg N65. Bij Vught werd hij door de politie staande gehouden, omdat hij 30 kilometer te hard reed, het rode licht had genegeerd en teveel alcohol had genuttigd. De man moest zijn rijbewijs inleveren.

De politie neemt het de man ook zeer kwalijk dat er een kind in de auto zat. VeiligThuis - advies- en meldpunt voor huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling - zal hiervan op de hoogte worden gebracht.

21.50

Slingerende vrachtwagenchauffeur aangehouden

Een vrachtwagenchauffeur uit Oekraïne heeft het zaterdagmiddag erg bont gemaakt op de A2. De politie kreeg verscheidene meldingen van een truck, die slingerend over deze snelweg reed. Ook agenten zagen de vrachtwagen zigzaggend over de weg rijden. Op de A50 bij Sint-Oedenrode kon de chauffeur worden aangehouden. Hij bleek volgens de politie zwaar onder invloed achter het stuur te zitten en viel bijna uit de cabine toen agenten hem wilden aanspreken.

Op het politiebureau liet de bestuurder zich opnieuw van de slechte kant zien: hij weigerde een ademanalyse, waarna hij zijn rijbewijs moest inleveren. Ook zal een proces verbaal worden opgemaakt.

Wachten op privacy instellingen...
21.34

Getuigen gezocht van zware mishandeling Bergen op Zoom

De politie zoekt naar getuigen en camerabeelden van een vermoedelijke vechtpartij, zaterdagmiddag in de Karmel in Bergen op Zoom. Ze denkt dat er onenigheid is ontstaan, waarbij één slachtoffer zware verwondingen opliep. Toen deze 40-jarige man uit Bergen op Zoom op de grond lag, is hij vermoedelijk nog geschopt.

De politie arresteerde een 45-jarige man uit Bergen op Zoom en een 28-jarige vrouw uit Almere. Zee zoekt getuigen en beelden, omdat de toedracht nog onduidelijk is.

21.05

Bestelwagen veroorzaakt ravage

Een bestelwagen heeft zaterdagavond rond kwart over negen grote schade aangericht aan een bedrijfspand aan de Poststraat in Tilburg. Dit gebeurde toen de bestuurder het gebouw wilde verlaten. Hierbij ramde hij de gevel, die ontzet raakte. Ook sneuvelde een raam. De precieze toedracht is nog onbekend.

Agenten inspecteren de situatie (foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties).
Agenten inspecteren de situatie (foto: Toby de Kort/SQ Vision Mediaprodukties).
19.25

Hond bijt hond

In Schijndel is zaterdagmiddag een hond door een andere hond gebeten. Dit gebeurde nadat de ene hond plotseling uit een wagen was gesprongen en de andere hond aanviel. De hond die te pakken werd genomen, is met bijtwonden naar een dierenarts gebracht. Zijn baasje maakte bij de aanval een misstap en moest op zijn beurt naar een huisartsenpost.

Zowel hij als de eigenaar van de hond die zich niet kon beheersen, schrok van wat er was gebeurd. Volgens de wijkagent hebben ze gegevens uitgewisseld om het incident af te kunnen handelen. Het incident gebeurde op de Neerlandstraat in Schijndel.

19.07

Fietser overleden bij ongeval in Sint-Oedenrode

Een wijkagent meldt dat er een 73-jarige Bestenaar is omgekomen bij een verkeersongeval in Sint-Oedenrode. Door een nog onbekende oorzaak kwam de fietser ten val en is hij daarna overleden. De wijkagent meldt dat het om een mogelijke 'onwelwording gaat of erger'.

LEES OOK: Man uit Best (73) overlijdt na val van fiets in Sint-Oedenrode

15.57

Arrestatie na babbeltruc in Oudenbosch

De politie heeft vrijdag in Oudenbosch een man aangehouden op verdenking van een babbeltruc met een doos chocolade. De verdachte, een 45-jarige Tilburger, belde aan bij een 85-jarige vrouw. Hij verkocht doosjes chocolade voor een goed doel, zei-ei. De man kwam even later terug bij de vrouw en vroeg of ze geld kon wisselen. Zij liet hem binnen en na zijn vertrek miste ze haar portemonnee met geld.

BOA's van de gemeente zagen de verdachte op straat en droegen hem over aan de politie. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek en bij zijn aanhouding kwamen er nog meer dozen chocolade uit zijn tas, zo is zaterdag bekend gemaakt.

15.22

Van de weg geraakte auto geramd door bestelbus

Op de Nieuwe Westparallel bij Riethoven heeft een bestelbus een auto aangereden die van de weg was geraakt. De bestuurster van de auto raakte op de andere weghelft nadat ze tegenstuurde omdat ze van de weg dreigde te raken.

Door de klap raakten beide wagens beschadigd. De vrouw die de auto bestuurde, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
De witte auto werd geramd toen ze op de verkeerde weghelft kwam. (foto; Rico Vogels SQ Vision mediaprodukties)
De witte auto werd geramd toen ze op de verkeerde weghelft kwam. (foto; Rico Vogels SQ Vision mediaprodukties)
14.10

Afvalcontainer in brand in Elshout

Een afvalcontainer is zaterdagmiddag onder een overkapping in Elshout in brand gevlogen. De afvalcontainer stond onder een afdak van een gebouw dat weer achter een woning aan de Tongerloostraat staat. Deze woning staat te koop. Op het eerste gezicht lijkt de schade aan het pand beperkt.

Brand bij een te koop staande woning in Elshout (foto: Iwan van Dun  SQ Vision Mediaprodukties)
Brand bij een te koop staande woning in Elshout (foto: Iwan van Dun SQ Vision Mediaprodukties)
14.00

Frontale botsing Tilburg

Op de Dongenseweg in Tilburg zijn twee auto's op elkaar gereden zaterdagmiddag. Het gebeurde nadat een van de bestuurders om een file wilde rijden en een tegemoetkomende wagen over het hoofd zag. Na de botsing ontstond er een ravage midden op het viaduct waar ze elkaar raakten. Twee mensen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Frontale botsing op een viaduct in Tilburg (foto: Toby de Kort SQ Vision Mediaproducties)
Frontale botsing op een viaduct in Tilburg (foto: Toby de Kort SQ Vision Mediaproducties)
12.15

Brandweer rukt uit op Eindhoven Airport voor verhitte remmen van vliegtuig

De brandweer op Eindhoven Airport is zaterdagmiddag uitgerukt omdat een vliegtuig van Transavia problemen had tijdens het landen. De remmen van het vliegtuig waren oververhit geworden en zijn inmiddels gekoeld door de brandweer. De 186 passagiers zijn inmiddels uit het vliegtuig. Het vliegtuig kwam uit Alicante in Spanje.

Behalve de brandweer waren bij de actie ook twee crashtenders en twee ambulances aanwezig. Het vliegverkeer is weer op gang gekomen. Volgens de brandweer Brabant-Zuidoost worden de passagiers van de vlucht opgevangen en raakte er niemand gewond bij de landing.

Wachten op privacy instellingen...
Vliegtuig in de problemen tijdens het landen (Foto: Jan Waalen)
Vliegtuig in de problemen tijdens het landen (Foto: Jan Waalen)
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
11.35

Vernielingen op begraafplaats in Eindhoven

Op de begraafplaats Sint Calixtus aan de Jacob Jordaensweg in Eindhoven zijn van verschillende graven spullen vernield. Het gaat onder meer over houders voor bloemen, losliggende beeldjes en spullen die bij kindergraven stonden. Volgens de beheerder van het kerkhof is het niet de eerste keer dat dit gebeurt. "Ik heb al meerdere keren aangifte gedaan bij de politie, maar dat heeft niets opgeleverd."

Vernielingen op begraafplaats in Eindhoven
Vernielingen op begraafplaats in Eindhoven
10.15

Auto raakt van de weg en belandt in de sloot

Op de Ontginningsweg in Odiliapeel is een automobiliste van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen. De vrouw kon zelf uit haar auto komen. Ambulancebroeders hebben de vrouw nagekeken, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde rond kwart voor tien.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision
07.20

Botsing bij Raamsdonksveer

Bij knooppunt Hooipolder, in de buurt van Raamsdonsveer, zijn zaterdagochtend rond zes uur twee auto's tegen elkaar gebotst. Beide auto's hadden blikschade. Of er gewonden zijn is niet bekend gemaakt. Hoe het ongeluk kon gebeuren is onduidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
07.15

Gevonden dode man in Valkenswaard stierf een natuurlijke dood

Op de Lijsterbeslaan in Valkenswaard is zaterdagochtend rond zes uur een 78-jarige overleden man gevonden. De man lag voor een flatgebouw en is volgens de politie een natuurlijke dood gestorven. De weg was enige tijd afgesloten voor het onderzoek naar de doodsoorzaak.

Wachten op privacy instellingen...
19.40

Vrachtwagenbrand op A27

Een vrachtwagenbrand zorgt voor vertraging op de A27 van Breda naar Gorinchem. Tussen knooppunt Sint Annabosch en Oosterhout-Zuid is de weg dicht. Omrijden kan via de westkant van Breda (A58, A16, A59).

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
16.54

Melding over vuurwapen in azc Gilze

De politie is vrijdag uitgerukt naar het asielzoekerscentrum in Gilze. Een woordvoerder geeft aan dat er volgens een melding iemand met een vuurwapen rond zou hebben gelopen. Of dat ook daadwerkelijk het geval was, kan ze niet bevestigen. Ook het arrestatieteam en twee ambulances waren aanwezig. Een daarvan is later vertrokken met iemand erin, maar er zou volgens de woordvoerder geen verband zijn met het mogelijke vuurwapen.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone