Video

Geen auto in water gevonden bij zoektocht naar vermiste Hebe (10) en Sanne

18 oktober 2022 om 18:38 • Aangepast 20 oktober 2022 om 10:02
nl
Bij de zoektocht naar het 10-jarige meisje Hebe en haar begeleidster Sanne (26) in Waspik is geen auto gevonden in het water bij een bedrijventerrein aan de Hooiweg. Dat zegt burgemeester Sacha Ausems van Waalwijk, waar Waspik onder valt. Volgens de burgemeester is er alleen een oliespoor gevonden. De politie liet dinsdagavond rond 22.30 uur weten dat bij de gehele zoekactie in Waspik nog niks is gevonden.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Eerder deed de politie onderzoek naar een melding van een auto in het water bij de Hooiweg, maar die leverde dus geen voertuig op. In totaal was de politie sinds 14.30 uur samen met ongeveer 120 vrijwilligers van het Veteranen Search Team in Waspik in touw.

De zoektocht werd toegespitst op Waspik omdat Hebe en haar 26-jarige begeleidster voor het laatst gezien zouden zijn op de A59 ter hoogte van het dorp. Hebe, die gehandicapt is, werd aan het einde van de maandagmiddag opgehaald in Raamsdonksveer door de begeleidster, die haar naar huis zou brengen. Ze vertrokken vanuit de Sint Theresiastraat in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425-K. Zowel het tweetal als de auto is nog spoorloos.

LEES OOK:
Zoektocht naar Hebe en Sanne: oliesporen in het water gevonden in Waspik

Hebe en Sanne nu een dag spoorloos: dit gebeurde er sinds hun verdwijning

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!