Liveblog

112-nieuws: gewonde bij ongeluk A59 • ongeval op A2 bij Maarheeze

30 oktober 2022 om 21:05 • Aangepast 8 november 2022 om 15:04
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.15

Dit liveblog is afgesloten

23.00

Steen door ruit in Heeswijk Dinther

Op de Liekendonk in Heeswijk Dinther is een steen door de voorruit van een huis gegooid. Eerder was er melding gedaan van een schietpartij, maar dat bleek niet te kloppen.

21.00

Gewonde bij ongeval op A59

Op de A59 van Den Bosch richting Vlijmen is een automobiliste tegen de middengeleider gereden. Dat gebeurde ter hoogte van de afslag Den Bosch-West. Ze raakte daarbij gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
19.35

Autospiegels gestolen in Vught

In Vught zijn de afgelopen dagen meerdere autospiegels gestolen. Volgens de politie is daarvan tot nu toe al vijf keer aangifte gedaan. De diefstallen werden gedaan in Vught-Noord en de dieven hebben het gemunt op Range Rovers en Tesla's. De politie is nog geen verdachten op het spoor en roept getuigen op zich te melden.

18.30

Ongeval op A2

Op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven gebeurde rond 17.00 uur een verkeersongeval. Een bestelauto met aanhanger reed in de richting van Budel naar Eindhoven toen het ter hoogte van Maarheeze mis ging. De aanhanger begon te slingeren waarna de bestuurder van de bestelbus de macht over het stuur verloor. Het gevolg was dat de bestelauto met aanhanger begon te tollen en met de neus in tegengestelde richting tegen de vangrail tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
17.55

Schoorsteenbrand in centrum Roosendaal

In een woning aan de Raadhuisstraat in Roosendaal is een schoorsteenbrand uitgebroken. Volgens de Veiligheidsregio is er sprake van flinke rookontwikkeling. Er vielen geen gewonden.

17.20

Politiepaard piest portiek vol na pakactie

De politie had het zaterdag maar druk in Den Bosch. En dan kan zelfs een politiepaard soms niet meer wachten.

Wachten op privacy instellingen...
16.50

Motorrijder moet rijbewijs inleveren

Een 24-jarige motorrijder uit Schaijk moest zondagmiddag zijn rijbewijs inleveren nadat de politie hem met 193 km/uur over de Graafsebaan in Oss had zien scheuren. Daar is 80 k/uur toegestaan.

Wachten op privacy instellingen...
15.15

Fietser (23) overleden na botsing met taxibusje in Breda

De fietser die zaterdagnacht ernstig gewond raakte op de Lunetstraat in Breda, is later in het ziekenhuis overleden. Dat heeft de politie zondagmiddag bekendgemaakt. Het slachtoffer was in botsing gekomen met een taxibusje.

LEES OOK: Fietser (23) overleden na botsing met taxibusje in Breda

13.46

Verwarde man schopt stennis

Agenten hebben in Breda een verwarde man aangehouden aan de Oude Vest. De man zou uit het niets voorbijgangers hebben belaagd en stennis hebben geschopt in een winkel, meldt de politie. Voor de veiligheid waren ze met meerdere agenten aanwezig. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau.

13.38

Hulpdiensten rukken uit voor scooter te water

Er is een scooter in het water beland langs het Havenpad in Tilburg. De hulpdiensten werden gealarmeerd. Omdat het niet duidelijk was of er ook een bestuurder te water was geraakt, werden ook ambulance en brandweer opgeroepen. Maar het bleek uiteindelijk alleen om de scooter te gaan. De brandweer heeft de scooter uit het water gevist.

Er zijn twee mensen aangehouden in verband met de vernieling.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
12.10

Motorrijder onderuit op A2

Een motorrijder is zondagochtend gewond geraakt op de A2 van Eindhoven richting Weert. Het slachtoffer maakte deel uit van een groep motorrijders. Die motorrijders stopten meteen toen het ongeluk gebeurde, boden eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De motor van de gewonde man raakte licht beschadigd en is meegenomen door een berger. Vanwege het ongeluk ontstond een kleine file op de A2.

De motorrijder ging onderuit op de A2 tussen Eindhoven en Weert (foto: WdG/SQ Vision).
De motorrijder ging onderuit op de A2 tussen Eindhoven en Weert (foto: WdG/SQ Vision).
12.10

Beschoten Eindhovenaar niet in levensgevaar

De 32-jarige Eindhovenaar die vrijdagnacht werd neergeschoten bij een huis aan het Titanpad in Eindhoven is buiten levensgevaar. Dat laat een woordvoerster van de politie zondagmiddag weten. De toestand van de man was zaterdag nog 'zeer kritiek'.

LEES OOK: Man die werd neergeschoten bij huis in Eindhoven is buiten levensgevaar

Politieonderzoek in de buurt waar de man werd neergeschoten (foto: SQ Vision).
Politieonderzoek in de buurt waar de man werd neergeschoten (foto: SQ Vision).
11.53

Wielrenner gewond in Beers

Een wielrenner is zondagochtend gewond geraakt op de Grotestraat in Beers. Vermoedelijk nam hij de bocht te ruim en kwam hij daardoor in botsing met een bus. In die bus zaten meerdere mensen. Die raakten niet gewond. De wielrenner is door ambulancepersoneel nagekeken. Hij had wat last van zijn heup, maar mocht na controle zijn weg vervolgen.

Vermoedelijk nam de wielrenner de bocht te ruim in Beers (foto: SK-Media).
Vermoedelijk nam de wielrenner de bocht te ruim in Beers (foto: SK-Media).
10.44

Ongeluk op A2

De rijstroken van de A2 van Eindhoven richting Maastricht werden zondagochtend rond halfelf afgesloten tussen knooppunt Leenderheide en Maarheeze na een ongeluk. De afsluiting leidde tot een vier kilometer lange file, goed voor ruim twintig minuten vertraging. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Rond elf uur werd de weg weer vrijgegeven.

08.52

Aangereden fietser is Bredanaar (23)

De fietser die zaterdagnacht ernstig gewond raakte nadat hij in botsing kwam met een taxibusje op de Lunetstraat in Breda is een 23-jarige Bredanaar. Dat maakte de politie zondagochtend bekend. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Fietser (23) ernstig gewond na botsing met taxibusje in Breda

Hoe het mis kon gaan op de Lunetstraat in Breda wordt onderzocht (foto; Perry Roovers/SQ Vision).
Hoe het mis kon gaan op de Lunetstraat in Breda wordt onderzocht (foto; Perry Roovers/SQ Vision).
08.48

Automobilist is auto kwijt

Een 27-jarige man uit Oosterhout is zaterdagnacht aangehouden omdat hij autoreed terwijl hij niet beschikt over een rijbewijs. Agenten betrapten hem op de Mathildastraat in Oosterhout. Omdat dit niet de eerste keer was, namen agenten de auto waarin de man reed in beslag.

08.29

Automobilist komt om het leven in Werkendam

Een 43-jarige man uit Hank is zaterdagnacht om het leven gekomen op de Grote Waardweg in Werkendam. De man botste rond halfdrie met zijn auto op een boom langs de weg. Er was geen ander verkeer bij de crash betrokken.

04.51

Fietser ernstig gewond bij botsing

Een fietser is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Lunetstraat in Breda. Het slachtoffer kwam in botsing met een taxibusje. In verband met de hulpverlening en het onderzoek werd de straat enige tijd afgesloten.

LEES OOK: Fietser ernstig gewond na botsing met taxibusje in Breda

De fietser raakte bij de aanrijding in Breda ernstig gewond (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De fietser raakte bij de aanrijding in Breda ernstig gewond (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
01.56

Auto vliegt uit bocht op afrit

Een automobilist is zaterdagnacht met zijn auto uit de bocht gevlogen op de afrit van de A58 bij Wouwse Plantage. Volgens de politie kwam de bestuurder redelijk ongeschonden uit de auto. De weg tijdelijk werd afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden.

Wachten op privacy instellingen...
23.14

Taxichauffeurs krijgen rust

De verkeerspolitie controleerde zaterdag vijf taxichauffeurs in Eindhoven. Twee van hen hadden te weinig (tweewekelijkse) rust genoten en kregen daarom een zogenoemd bevel tot staken van de arbeid voor respectievelijk 32 en 37 uur. Zij konden dus direct naar huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!