Liveblog

112-nieuws: straatroof in Oss • ernstig ongeval in Waalwijk

1 november 2022 om 10:04 • Aangepast 8 november 2022 om 15:55
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.55

Dit liveblog is afgesloten

16.30

Drugspanden Helmond gesloten

Burgemeester Blanksma heeft een woning aan het Nieuwveld en een schuur aan de Berkendonk voor drie maanden gesloten. In beide panden vond de politie eerder een te grote hoeveelheid softdrugs.

14.22

Straatroof in Oss

Een 20-jarige man uit Oss is maandagavond rond acht uur bij Station-West aan de De Wildestraat in Oss beroofd op een parkeerplaats Hij had daar afgesproken naar aanleiding van een advertentie voor elektronica-artikelen die hij zelf had geplaatst.

De verkoper kreeg vervolgens te maken met drie mannen, die hem dwongen zijn spullen ter waarde van enkele duizenden euro’s af te geven. Wat voor spullen, dat laat de politie in het midden. De mannen sommeerden de man vervolgens om in zijn auto te gaan zitten, waarna ze er te voet vandoor gingen in de richting van de Gerbrandylaan. De politie roept getuigen op zich te melden.

12.15

Ernstig gewonde fietser in Waalwijk

Op het Vredesplein in Waalwijk zijn rond kwart voor elf een fietser en een buurtbus gebotst. De fietser, een vrouw, kwam met haar hoofd op het wegdek terecht. Ze raakte ernstig gewond en is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Er landde ook een traumahelikopter. De trauma-arts is meegegaan naar het ziekenhuis.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
10.35

Onderzoek in Hazenakkervijver in Oss

Politie en defensie zijn dinsdag bezig met een onderzoek in en rond de Hazenakkervijver in Oss. Volgens een woordvoerder is de actie onderdeel van een lopend rechercheonderzoek. Dat meldt DTV Nieuws.

Meer informatie wordt er niet gegeven omdat ‘dit het onderzoek in een later stadium zou kunnen frustreren’. Bij de actie is een duikteam ingezet en ook langs de waterkant zijn onderzoekers bezig. Voor de vijver is een tent op het gras geplaatst voor de deelnemers aan de actie.

Foto: DTV Nieuws
Foto: DTV Nieuws
10.05

Ernstig ongeval in Oijen

Op de Bernhardweg in Oijen is dinsdagochtend een auto op een boom gebotst. De bestuurder is ernstig gewond geraakt en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er landde ook een traumahelikopter. De trauma-arts is meegegaan in de ambulance naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
10.03

A2 dicht richting Eindhoven

De A2 richting Eindhoven is dinsdagochtend dicht na een ongeval bij Maarheeze. Het is nog onduidelijk hoelang de afsluiting gaat duren. Verkeer wordt omgeleid via Venlo over de A73 en A67, meldt Rijkswaterstaat.

07.24

Ongeluk op A59

De rechterrijstrook van de A59 van knooppunt Zonzeel naar Den Bosch werd dinsdagochtend rond zeven uur afgesloten na een ongeluk bij Empel. De afsluiting leidde rond halfacht tot een veertien kilometer lange file vanaf Heusden, goed voor veertig minuten vertraging. Kort na halfacht werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven.

Wachten op privacy instellingen...
22.36

Lekkende leiding veroorzaakte rook in Jumbo

De brandweer rukte maandag met meerdere voertuigen uit vanwege een brandmelding bij de Jumbo-supermarkt aan de Geldropseweg in Eindhoven. De winkel werd ontruimd. De rook in de winkel - met name in het magazijn - werd veroorzaakt door een lekkende leiding van een installatie. Een bedrijf werd gewaarschuwd om het lek te dichten.

LEES OOK: Brand bij Jumbo in Eindhoven

17.30

Ex die was gevlucht na beschieten vrouw opgepakt

De man naar wie de politie op zoek was na een schietpartij in Dommelen is maandagmiddag aangehouden. Het gaat om de ex van de vrouw die vorige week dinsdag in alle vroegte thuis onder vuur werd genomen. De verdachte is 60 jaar oud en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd in Eindhoven in de kraag gevat. Het slachtoffer raakte bij het conflict lichtgewond.

LEES OOK: 'Beschoten vrouw belde aan bij huis van de buurman en zakte daar in elkaar'

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen na de melding van het schot in het huis in Valkenswaard (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Diverse hulpdiensten werden opgeroepen na de melding van het schot in het huis in Valkenswaard (foto: Rico Vogels/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!