Liveblog

112-nieuws: auto en bestelbus botsen • agent geslagen door tiener

4 november 2022 om 17:15 • Aangepast 14 november 2022 om 15:11
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.35

Mogelijke steekpartij in Roosendaal

Een jongen is gewond geraakt in de buurt van de Van Alphenlaan in Roosendaal. De politie zou een melding hebben gekregen van een steekpartij.

LEES OOK: Jongen gewond na mogelijke steekpartij in Roosendaal

18.17

Ook A58 dicht

Ook op de A58 was het raak na een zwaar ongeluk. Bij Oirschot was de weg dicht in de richting van Eindhoven naar Tilburg. De vertraging liep op tot meer dan een half uur.

17.44

A2 dicht bij knooppunt Leenderheide

Na een ernstig ongeluk op de A2 bij knooppunt Leenderheide, is de weg richting Eindhoven dicht. Omrijden kan via de A73 en de A67. De vertraging loopt inmiddels op tot ruim een half uur. Er is een traumahelikopter aanwezig.

LEES OOK: Motorrijder botst achterop auto, A2 dicht bij knooppunt Leenderheide

Wachten op privacy instellingen...
17.08

Auto en bestelbusje botsen in Waalwijk

Een auto en een bestelbus zijn op elkaar gebotst op de kruising van de Kleiweg met de Veerweg in Waalwijk. Eén inzittende is nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk precies kon gebeuren. De afgelopen tijd zouden er meerdere aanrijdingen zijn geweest op de kruising.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
17.04

Opnieuw lange files

Nadat we gisteren al de zwaarste avondspits van het jaar hadden, is het ook vrijdag druk op de wegen richting Brabant. Op de A2 naar Den Bosch moet je rekening houden met een vertraging van 40 minuten, en ook op de A27 richting Breda sta je bijna drie kwartier vast.

16.07

Zestal aangehouden voor witwassen

De politie heeft 6 mensen aangehouden, die worden verdacht van witwassen. Het gaat om twee mannen van 30 en 33 jaar uit Son en Breugel en nog eens vier mensen uit Eindhoven en Geldrop (tussen de 60 en 75 jaar). Het duo uit Son en Breugel kreeg al jaren een bijstandsuitkering, maar reed wel in een auto uit het duurdere segment.

Uit onderzoek bleek dat de auto op naam van een familielid stond. Ook bleek dat er regelmatig grote geldbedragen werden gestort door de verdachten. Bij een huiszoeking werd vervolgens een grote hoeveelheid contant geld gevonden. De politie heeft het geld en de auto in beslag genomen. Het zestal is inmiddels weer op vrije voeten, maar blijft wel verdacht. Het OM bepaalt binnenkort wat er met de zaak gebeurt.

15.58

Lekke band zorgt voor file A67

Een bestelauto met een lekke band zorgt voor behoorlijk wat vertraging op de A67 richting de Belgische grens. Bij Eersel is de rechterrijstrook dicht. De file is inmiddels zeker 6 kilometer.

Wachten op privacy instellingen...
15.52

Agressieve tieners (18) aangehouden in Breda

De politie heeft donderdagnacht twee jongens van 18 aangehouden in het centrum van Breda. Rond 4 uur werden agenten aangesproken door iemand, van wie even daarvoor de telefoon zou zijn gestolen. Toen zij een groep jongens aanspraken die de telefoon zouden hebben, werden die opstandig.

Toen een van hen de agenten uit bleef schelden, besloten ze hem aan te houden. Daarbij verzette hij zich. Een andere man van 18 sloeg een van de agenten tegen zijn hoofd en rende weg. Hij kon even verderop alsnog worden aangehouden. Het duo zit vast. De geslagen agent doet aangifte van mishandeling.

15.10

Gewonden bij botsing in Oploo

Op de Deurneseweg in Oploo zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de voertuigen is in een sloot beland. Beide bestuurders werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een berger sleept de auto’s weg.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
14.10

Vermiste Ashley (15) uit Breda is weer terecht

De vermiste Ashley uit Breda is weer terecht. Het meisje werd afgelopen dinsdag voor het laatst gezien op de Maria Rabbonistraat in Teteringen. De politie laat weten dat ze weer veilig thuis is.

11.25

Man valt van paard en raakt gewond

Een man is vrijdagochtend van zijn paard gevallen en is daarbij gewond geraakt. Dat gebeurde op de Reijseweg in De Mortel. Een traumahelikopter bracht de trauma-arts naar de plek van het ongeluk. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat, is niet bekend.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
10.45

Gewonden bij ongeluk in Roosendaal

In de Lage Zegstraat in Roosendaal is vrijdagochtend een auto tegen een boom gebotst. Twee van de vijf inzittenden raakten lichtgewond. Ze zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de auto zaten nog drie personen. Die kwamen met de schrik vrij. Waardoor de auto van de weg is geraakt is niet bekend. Vermoedelijk is de bestuurder de controle over de auto verloren. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
10.00

Overleden fietser gevonden in Wernhout

Op de Wernhoutseweg in Wernhout is vrijdagochtend langs de weg een overleden fietser gevonden. Het gaat om een man. Volgens de politie is de man een natuurlijke dood gestorven.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
09.10

Sieraden van beschermde dieren te koop aangeboden

In Helmond zijn sieraden van ivoor, koraal en schildpadschild te koop aangeboden. De eigenaar was niet op de hoogte van de verplichte documenten bij handel in beschermde diersoorten. Sieraden zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Wachten op privacy instellingen...
05.10

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd langs A16

Vijf vrachtwagenchauffeurs zijn donderdagnacht weggestuurd van de vluchtstrook naast de af- en toerit bij benzinepomp Streepland bij Zevenbergschen Hoek. Daar hadden zij hun vrachtwagen geparkeerd om even een dutje te doen, maar dit mag daar niet. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat heeft de chauffeurs gewekt en hun vrachtwagen laten verplaatsen.

Wachten op privacy instellingen...
05.09

Bebloede man meldt overval in huis Veldhoven

Een bewoner van een huis aan de Helleberg in Veldhoven zou donderdagnacht overvallen zijn. Hij belde rond kwart over drie bebloed aan bij zijn buren en zei dat hij gevochten had. De man is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Volgens een 112-correspondent zou er sprake zijn geweest van een steekwond in de nek.

LEES OOK: Bebloede man meldt overval in zijn huis in Veldhoven

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is aan de Helleberg in Veldhoven (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is aan de Helleberg in Veldhoven (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
04.13

Veertig foutparkeerders weggestuurd bij Hazeldonk

Liefst veertig foutparkeerders moest een weginspecteur van Rijkswaterstaat donderdagnacht wegsturen aan beide zijden van de A16 bij Hazeldonk. Zij stonden tussen tussen Hazeldonk-West en Hazeldonk-Oost.

Wachten op privacy instellingen...
02.17

Vrachtwagenchauffeur weggestuurd van afrit A58

Een vrachtwagenchauffeur had zijn vrachtwagen donderdagnacht geparkeerd op de rijstrook van de afrit bij benzinepomp Raakeind langs de A58 bij Gilze. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dit en heeft de chauffeur weggestuurd.

Wachten op privacy instellingen...
01.20

Vrachtwagenchauffeur weigert te vertrekken

Een vrachtwagenchauffeur die zijn vrachtwagen had geparkeerd op de weg naar een benzinepomp langs de A58 bij Gilze weigerde daar te vertrekken toen hij donderdagnacht werd aangesproken door een weginspecteur van Rijkswaterstaat. Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen meegenomen. De bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen. Na betaling mag de bestuurder vrijdagochtend weer aanrijden met zijn vrachtwagen.

Wachten op privacy instellingen...
23.52

Bijzondere auto belandt in water

Tegen het eind van de donderdagavond kwam een automobilist met een zeldzame Volkswagen Golf in het water terecht langs de Heesbeenseweg bij Heesbeen. Een 112-correspondent vermoedt op basis van het bandenspoor dat de bestuurder de bocht over het hoofd heeft gezien. De bestuurder raakte bij het ongeluk niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de unieke Volkswagen, van bouwjaar 1991 en geïmporteerd uit Dubai, uit het water gehaald en meegenomen.

Een berger haalde de auto uit het water bij Heesbeen (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Een berger haalde de auto uit het water bij Heesbeen (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!