Vrouw (81) niet langer vast voor dood patiënte (78) in het JBZ

4 november 2022 om 15:15 • Aangepast 14 november 2022 om 15:14
nl
De 81-jarige vrouw uit Heusden die betrokken was bij de dood van een patiënte (78) in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch zit niet langer vast. Ze blijft wel verdachte in de zaak. Dat meldt de politie. De vrouw wordt verdacht van mishandeling met de dood tot gevolg.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Over de medische achtergrond van de 81-jarige vrouw of haar verblijfplaats doet de politie geen mededelingen. Wat de precieze aanleiding is geweest wordt nog verder onderzocht. Deze vrijdag vindt de sectie plaats op het lichaam van de overleden vrouw.

'Handgemeen'
Het voorval vond woensdagnacht plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Op een van de afdelingen overleed een 78-jarige vrouw. Dat gebeurde na een 'handgemeen' met een vrouw van 81. Het slachtoffer lag in haar bed toen de andere patiënte haar kamer inkwam. Het slachtoffer viel na een ruzie op de grond en overleed.

De oudste van de twee vrouwen, die uit de gemeente Heusden komt, werd na het voorval aangehouden. Voor zover bekend was het de politie nog niet gelukt om met de 81-jarige vrouw te spreken. Ook staat ze vanwege haar gezondheidssituatie onder medisch toezicht.

LEES OOK:

Politie onderzoekt dood patiënte (78) in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Vrouw van 81 opgepakt voor dood patiënte (78) in ziekenhuis Den Bosch

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!