Man (24) opgepakt voor schieten op terras in Tilburg

4 november 2022 om 18:48 • Aangepast 14 november 2022 om 15:28
nl
De 24-jarige Thomas N. die wordt verdacht van een schietpartij op een terras in Tilburg, is opgepakt in Antwerpen. Bij de schietpartij in juni raakte een Tilburger gewond.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Agenten troffen de uit Drunen afkomstige N. vrijdagmiddag rond vier uur aan in een woning in Antwerpen. Hij probeerde nog te vluchten door van het balkon af te springen, maar werd alsnog aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

Schietpartij
De schietpartij gebeurde in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni aan de Heuvelring. Het slachtoffer, een 29-jarige Tilburger, ontsnapte volgens de politie aan de dood. De man ontmoette op het bomvolle terras drie mannen. Eén van hen schoot onder tafel op het slachtoffer. De kogel raakte hem in zijn been.

In het onderzoek naar de schietpartij werden eerder twee verdachten aangehouden. De mogelijke schutter bleef tot vrijdagmiddag voortvluchtig. De politie zette de man op de Nationale Opsporingslijst en er werd aandacht voor de zaak gevraagd in verschillende televisieprogramma's.

De politie kreeg meerdere tips dat N. in België zou zitten. Daar zit hij nu in de cel. De verdachte wordt binnenkort overgeleverd aan Nederland.

LEES OOK: Terrasschutter gezocht: zo beland je op de Nationale Opsporingslijst

Man neergeschoten in bomvolle binnenstad van Tilburg

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!