Liveblog

112-nieuws: gewonde bij steekpartij • auto botst tegen boom

17 november 2022 om 22:43 • Aangepast 18 november 2022 om 11:54
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.35

Verdachte steekpartij aangehouden

Later op de avond is de verdachte van de steekpartij in Bergen op Zoom door de politie aangehouden. De man sloeg na de steekpartij op de vlucht, maar rond half tien werd hij opgepakt.

19.50

Steekpartij in Bergen op Zoom

Aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom is donderdagavond op straat een man neergestoken. Dat gebeurde rond half acht. Het gaat om een 24-jarige man uit diezelfde plaats. Volgens de politie was de man aanspreekbaar. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

19.30

Auto belandt in sloot in Bergeijk

Op de Diepveldenweg is donderdagavond een man met zijn auto in de sloot beland. Hij nam een van de bochten te ruim en kwam aan de ander kant van de weg in het water terecht. De man is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar kwam met de schrik vrij. In augustus verongelukte op dezelfde plek een motorrijder.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
18.30

Auto botst tegen boom in 's Gravenmoer

Op de Vaartweg in 's Gravenmoer is donderdagavond een auto tegen een boom gereden. De automobilist verloor de macht over het stuur en ramde een boom. De brandweer, politie en ambulance zijn op de plek van het ongeluk. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

17.45

File door kapotte vrachtwagen op A59

Op de A59 richting Den Bosch is donderdagavond een vrachtwagen kapot gegaan. Twee rijstroken waren daardoor even dicht, maar inmiddels is de weg weer vrij. Tussen knooppunt Zonzeel en Waspik staat 11 kilometer file, die langzaam afneemt. Automobilisten moeten rekening houden met vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
17.20

Gewonde bij overval op huis in Oss

Bij een gewelddadige woningoverval in Oss is zondag een vrouw gewond geraakt. Dat maakte de politie donderdagavond bekend. De overval gebeurde rond elf uur 's avonds bij een huis aan de Burgemeester van de Elzenlaan. De overvallers hadden geen wapens bij zich, maar de vrouw liep wel verwondingen op. Of er iets buit is gemaakt is onduidelijk.

16.18

Vijf mannen uit Roemenië opgepakt voor autodiefstal

Vijf mannen uit Roemenië zijn aan de Moriondijk in Roosendaal opgepakt voor het stelen van een auto. De vijf, tussen de twintig en veertig jaar oud, werden gesnapt door een buurtbewoner. Hij zag de mannen de auto op een sleepwagen zetten en belde de politie.

De auto is in beslag genomen en de vijf mannen zitten vast. Er werd ook nog een andere auto en een aanhanger in beslag genomen.

14.45

Bestelbus en vrachtwagen botsen in Sprang-Capelle

Een bestelbus en een vrachtwagen zijn donderdag kort na één uur tegen elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Bevrijdingsweg in Sprang-Capelle. De bestuurder van de bestelbus verloor de macht over het stuur en belandde in een sloot. De bestelbus stonden enkele vaten met witte verf. Door de botsingen waren enkele vaten opengegaan. De laadruimte zat daardoor onder de verf. Een deel van de verf kwam in de sloot terecht. Hoe het met de bestuurder gaat is niet bekend.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
14.00

Tabakszaak voor de vijfde keer overvallen, overvaller mishandelt medewerkster

Aan de Kroevenlaan in Roosendaal is woensdagavond een tabakswinkel overvallen door een gewapende man. De overvaller sloeg zijn slag rond zes uur. Hij mishandelde een medewerkster en deed een greep uit de kassa. Vervolgens sloeg hij op de vlucht. De winkel is voor de vijfde keer overvallen.

De verdachte vluchtte richting de President Kennedylaan. Van de dader ontbreekt ieder spoor. De dader heeft een tenger postuur en is ongeveer 1.70 meter lang. Volgens de politie droeg hij donkere kleding, een donkere pet en had een sjaal voor zijn gezicht.

11.45

Kat Luna vermist na brand in huis Oss

In een flatwoning aan de Oude Litherweg in Oss heeft zondagnacht een brand gewoed. Bij de brand is een van de twee katten van de bewoonster overleden. In het huis is na de brand gezocht naar de tweede kat, Luna. Volgens de bewoonster is de kater vermoedelijk door het raam gevlucht. Vrijwilligers zochten vergeefs nog in de omgeving naar de kater Luna. Mensen die Luna hebben gezien kunnen contact opnemen via 085-2738899

Kat vermist na brand in Oss
Kat vermist na brand in Oss
11.30

Man gewond na steekpartij

De politie in Roosendaal onderzoekt een steekpartij waarbij een 40-jarige inwoner gewond raakte. De Roosendaler werd rond halfzes ernstig gewond gevonden op de Boulevard. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. In het onderzoek is ook een huis doorzocht. Het slachtoffer is later in het ziekenhuis nog gehoord. De politie zoekt ook nog getuigen.

10.50

Truck met pech wordt geborgen op A58

Op de A58 stond donderdagochtend vanuit Tilburg in de richting van Breda een vrachtwagen met pech. De vrachtwagen wordt van de weg gehaald. De rechterrijstrook is dicht. Het verkeer heeft een vertraging van bijna drie kwartier. Er staat een file van negen kilometer.

Wachten op privacy instellingen...
09.55

Autobrand in Eindhoven

Aan de Graspieper in Eindhoven is woensdagavond een auto grotendeels door brand verwoest. De brand ontstond aan de voorkant van de auto. Waardoor de auto in brand is gevlogen, is niet duidelijk.

09.25

Fietser gewond na aanrijding met auto

Een fietser is vanochtend in Oisterwijk aangereden door een auto. Dat gebeurde toen de fietser vanaf de Moergestelseweg de Groenstraat over wilde steken. De fietser kwam ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat is onbekend. De politie doet onderzoek.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
08.15

Megadrukke ochtendspits in Brabant

Onstuimig weer met regenbuien en zware windstoten zorgde voor flinke drukte op de Brabantse snelwegen donderdagochtend, op het hoogtepunt stond er zo'n 350 kilometer file in onze provincie. Landelijk gezien is het de drukste ochtendspits van het jaar. Vanwege het slechte weer wordt ook een drukke avondspits verwacht. De Brabantse wegen zijn volgens de ANWB niet berekend op deze drukte: "Twee rijstroken is op veel plekken niet genoeg."

LEES OOK:
Megadrukke ochtendspits in Brabant: 'Ga nu nog niet de weg op'

Brabant kleurt rood op de snelwegen met alle files (foto: TomTom MyDrive).
Brabant kleurt rood op de snelwegen met alle files (foto: TomTom MyDrive).
07.35

Rijstrook A2 bij Maarheeze weer vrijgegeven na ongeval

Wachten op privacy instellingen...
07.34

Flinke file op A2

Op de A2, vanaf Sint-Michielsgestel richting Utrecht, is een ongeluk gebeurd. Een rijstrook is afgesloten en de vertraging is ruim een uur. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
07.33

Rijstrook A27 weer vrij, vertraging van ruim een uur

Op de A27 is de vertraging inmiddels opgelopen naar anderhalf uur. De weg is wel weer vrij. Donderdagochtend gebeurde er een ongeluk ter hoogte van Nieuwendijk, in de rijrichting van Breda naar Gorinchem.

De file staat tussen Oosterhout en Werkendam. De ANWB adviseert weggebruikers om te rijden via Waalwijk en Den Bosch.

07.05

Auto uit de bocht, militairen bieden hulp

Een auto is donderdagochtend uit de bocht gevlogen aan De Vest in Valkenswaard. De automobilist raakte een lantaarnpaal die vervolgens afbrak.

Toevallig kwamen er militairen langs die op oefening waren. Zij hebben hulp geboden en het verkeer geregeld. De bestuurder en een andere inzittende hadden wat last van hun nek, meldt een 112-correspondent.

Het ongeluk zorgde voor file bij het nabijgelegen industrieterrein.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
06.55

File op A2 na ongeluk

Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven is een ongeluk gebeurd met vier auto's. Daardoor staat er een file van 5 kilometer tussen Nederweert en Maarheeze. De vertraging is ongeveer een half uur.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
06.30

Ongeluk op A27 ter hoogte van Nieuwendijk

Op de A27 ter hoogte van Nieuwendijk is een ongeluk gebeurd. Dat gebeurde in de rijrichting van Breda naar Gorinchem. De linkerrijstrook is dicht en er staat een file tussen Geertruidenberg en Werkendam. De vertraging bedraagt bijna een uur.

De ANWB adviseert weggebruikers om te rijden via Waalwijk en Den Bosch.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
23.10

Vermist meisje Cuijk weer gevonden

Het 13-jarige meisje dat vermist werd in Cuijk, is woensdagavond gevonden door agenten. De politie meldde rond tien over elf op Twitter dat er niet meer hoeft worden uitgekeken naar haar. Het is niet duidelijk hoe het met haar is en waar ze is aangetroffen.

Tientallen burgers, politieagenten en ook het Veteranen Search Team zochten woensdagavond in het Hermelijnkwartier in Cuijk-Zuid naar het meisje. Ook werd een politiehelikopter ingezet.

Massale inzet bij de zoekactie (foto: Robèrt Cooijmans).
Massale inzet bij de zoekactie (foto: Robèrt Cooijmans).
22.10

Schietpartij in Uden

Op de Kastanjeweg in Uden kwam een melding van een schietincident. Agenten wisten al snel een verdachte aan te houden. De politie doet onderzoek.

22.00

Twee doden bij steekpartij in Cuijk

Bij een steekpartij in een huis aan het Korhoenderveld in Cuijk zijn woensdagavond twee doden gevallen. Het incident werd rond 20.00 uur gemeld. Hulpdiensten rukten massaal uit naar het huis om de gewonden te helpen, maar dat mocht niet meer baten. Rond 21.45 uur meldde de politie dat de twee slachtoffers waren overleden. Het gaat om de 73- en 75-jarige bewoners van het huis, een vrouw en een man.

De aanleiding van de steekpartij is niet bekend. De forensische recherche doet onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
18.20

Gewonde bij steekpartij in Roosendaal

Aan de Boulevard in Roosendaal is een steekpartij gebeurd. Daarbij raakte een man gewond. Het slachtoffer zocht op straat zelf naar hulp en is naar het ziekenhuis gebracht. De Boulevard en een deel van de Dunantstraat is afgezet voor onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!