Broer vreest voor leven Silvana: 'Zij zou nooit haar kinderen achterlaten'

20 november 2022 om 17:54 • Aangepast 21 november 2022 om 16:04
nl
Randy Heber (32), de broer van de vermiste Silvana uit Hoogeloon, vreest voor het leven van zijn zus. “Ze is zonder haar kinderen vertrokken. Zij staan op nummer één voor haar. Daarom maak ik me grote zorgen.” De ex-partner (41) van Silvana is opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij de zaak.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Ook het feit dat ze nu al twee dagen vermist wordt, vindt Randy zorgwekkend. “Haar twee kinderen zijn alles voor haar. Ik ga van het ergste uit.” Ook de politie is bezorgd over het welzijn van Silvana.

Zelf hoorde Randy zaterdagavond van de politie dat zijn zus vermist werd. “Ik werd thuis door de politie gebeld, of ik er iets van wist. Maar ik had geen idee, het overviel me.” Zelf sprak hij z’n zus een aantal weken geleden voor het laatst. Haar kinderen (uit een vorige relatie) zijn inmiddels naar een veilig onderkomen gebracht, vertelt Randy.

"Het is een lieve, spontane vrouw."

Zondag is de hele dag volop gezocht naar Silvana. Randy omschrijft haar als een 'lieve, spontane vrouw'. Ze had haar eigen leven in Brabant. Zelf woont hij in Limburg, waar Silvana oorspronkelijk ook vandaan komt.

"Ik weet even helemaal niet meer wat ik moet denken."

Ze heeft volgens Randy nu zo’n drie jaar een relatie met haar ex-partner, met wie ze tot voor kort samenwoonde in Hoogeloon. Hij had het idee dat ze gelukkig was met hem. “Ik zag hem wel eens op verjaardagen, maar nu weet ik even helemaal niet meer wat ik moet denken.”

De politie zocht zondag de hele dag in een bosgebied aan de Hoogcasterseweg in Hoogeloon naar Silvana. "Voor haar welzijn wordt gevreesd. We sluiten niet uit dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf", zegt de politie. Maandag gaat de zoektocht verder.

LEES OOK: Silvana Heber (38) uit Hoogeloon vermist, 41-jarige partner opgepakt

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!