Familie Silvana 'diep bedroefd' nu er een eind is gekomen aan onzekerheid - Omroep Brabant

Familie Silvana 'diep bedroefd' nu er een eind is gekomen aan onzekerheid

23 november om 09:19 • Aangepast 24 november om 09:09
nl
Na dagenlange onzekerheid, heeft de familie van Silvana woensdagochtend van de politie het bericht gekregen dat het lichaam van hun dochter, moeder en zus dinsdagavond gevonden is in de buurt van haar woonplaats Hoogeloon. "We zijn zwaar getroffen en diep bedroefd door dit bericht", laat de familie in een verklaring weten.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De familie bedankt in de verklaring iedereen die betrokken is geweest bij de zoektocht naar Silvana.

"Politie en vele vrijwilligers hebben heel hard hun best gedaan haar te vinden. Ook kregen we veel lieve berichten van vrienden, kennissen en andere betrokkenen. We willen iedereen bedanken die meeleefde en meezocht. Voor deze steun zijn we ontzettend dankbaar", schrijven ze.

De familie vraagt om het respecteren van hun privacy met name ten behoeve van de kinderen en wil graag rust om de gebeurtenissen te kunnen verwerken.

Politieonderzoek afwachten
Over de mogelijke doodsoorzaak van Silvana doet de familie geen mededelingen. Ze zijn wat dit betreft in afwachting van het politieonderzoek.

Silvana verdween afgelopen zaterdag. Sindsdien was niets meer van haar vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend. De rechter-commissaris verlengde dinsdag zijn voorarrest met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op zijn ex-partner.

LEES OOK:
Lichaam Silvana Heber gevonden in bosgebied, bevestigt politie

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.