Lichaam Silvana Heber gevonden in bosgebied, bevestigt politie

22 november 2022 om 23:39 • Aangepast 1 december 2022 om 14:01
nl
De politie heeft dinsdagavond het lichaam van de vermiste Silvana Heber uit Hoogeloon gevonden. Dat gebeurde rond elf uur, in een bosgebied tussen Vessem en Veldhoven. Rond tien voor half zeven woensdagochtend liet de politie weten dat het onderzoek ter plekke is afgerond en het gevonden lichaam inderdaad van Silvana is.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

De politie zocht in het gebied na niet nader omschreven 'aanwijzingen'. Het stuk bos is aan het oog onttrokken met grote zwarte schermen.

Het onderzoek naar verdere sporen bij de vindplaats is 's nachts doorgegaan. Het moet 'meer duidelijkheid geven over de toedracht', zegt de politie. Ze wenst de nabestaanden van Silvana veel sterkte.

Ex-vriend verdacht
Silvana verdween afgelopen zaterdag. Sindsdien is van de 36-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie arresteerde vlak na haar vermissing haar 41-jarige ex-vriend Marlon B.

De rechter-commissaris verlengde dinsdag het voorarrest van deze man met veertien dagen. Justitie verdenkt hem van moord op Silvana.

Familieleden van de vrouw sloegen zaterdagochtend alarm toen Silvana niet kwam opdagen voor een afspraak. De politie startte direct daarna een onderzoek.

In een bosgebied aan de Half Mijl in Vessem werd Silvana gevonden.
In een bosgebied aan de Half Mijl in Vessem werd Silvana gevonden.

Bekijk de update van Brabant Nieuws over de vondst van het lichaam.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!