Liveblog

112-nieuws: N69 altijd dicht na zware crash • man vermist in Bergen op Zoom

5 december 2022 om 17:51 • Aangepast 6 december 2022 om 16:23
nl
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.25

Meisje (14) weer terecht in Etten-Leur

In Etten-Leur werd een 14-jarig meisje een tijdje vermist vermist. Dat meldde de politie via Burgernet. Inmiddels is ze weer terecht.

21.35

N69 nog steeds dicht

Na het ongeluk tussen twee auto's en een vrachtwagen, is de Luikerweg (N69) in Valkenswaard nog altijd in beide richtingen afgesloten. De crash zorgde voor een enorme ravage. Na het ongeluk moest de brandweer de beknelde bestuurder van een van de auto's bevrijden. Er landde ook een traumahelikopter.

Wachten op privacy instellingen...
21.16

Man vermist in Bergen op Zoom

Een 53-jarige man uit Bergen op Zoom wordt vermist. Dat meldt de politie via Burgernet. Het gaat om een licht getinte man met grijze haren, baard en snor. Hij draagt zwarte kleren en beige schoenen. De man zou op de fiets richting Halsteren zijn vertrokken.

Wachten op privacy instellingen...
18.50

Brandweer rukt drie keer uit voor brandende boom

Een brandende boom bij een speeltuin aan de Van Wassenhovestraat in Eindhoven heeft de brandweer vandaag flink beziggehouden. De eerste melding was om tien uur 's morgens, de tweede kwam rond het middaguur binnen en de derde was er 's middags om half vijf. Het vuur was moeilijk te blussen omdat het een holle boom was en het vuur vrij hoog zat. Elke keer leek de brand geblust, alleen laaide het vuur in de boom toch steeds weer op.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
18.12

Drietal gezocht in Rucphen

Een 62-jarige man is in zijn huis aan de Achterhoeksestraat in Rucphen overvallen. De politie zoekt op dit moment naar drie mannen. De bewoner is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe hij eraan toe is.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
17.55

Ongeluk op A58

Op de A58 van Breda naar Tilburg is iemand gewond geraakt na een botsing tussen twee auto's. Door het ongeluk moet je tussen knooppunt Galder en Sint Annabosch rekening houden met flink wat vertraging. Inmiddels staat je er zeker 50 minuten vast.

Wachten op privacy instellingen...
17.48

Fietser aangereden in Helmond

Een fietser is op de Peelhof in Helmond aangereden door een auto. De bestuurder zou hem over het hoofd hebben gezien. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe hij eraan toe is.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
17.40

File na ongeluk op A50

Na een ongeluk op de A50 bij Uden, sta je in de richting van Eindhoven naar Oss in de file. Vanaf Son en Breugel staat het daar vast. Inmiddels moet je rekening houden met zeker een half uur vertraging.

17.20

Brandend busje zorgt voor verkeerschaos

Een busje met accu's is op de Jeroen Boschlaan in Eindhoven in brand gevlogen. De brandweer was snel aanwezig om de grootste vlammen te blussen. Door de brand was de weg een tijdlang afgesloten. Daardoor liep het verkeer in de omgeving volledig vast. Inmiddels zijn er weer twee rijstroken open.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision
16.21

Mensen bekneld na ongeluk

Drie mensen zijn gewond geraakt, na een ongeluk tussen twee auto's en een vrachtwagen. Dat gebeurde op de Luikerweg (N69) in Valkenswaard. De vrachtwagen raakte van de weg en zou een boom hebben geraakt.

De bestuurder van een van de auto's raakte door de klap bekneld. De brandweer is aanwezig, maar meldt dat er nog een extra wagen onderweg is met zwaarder gereedschap. Ook is er een traumahelikopter geland. De weg is op dit moment afgesloten.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
14.59

Schade aan flatgebouw is groot na brand

De schade aan het appartementencomplex in Eindhoven waar gisteravond brand woedde, is groot. Dat blijkt uit foto's die bij daglicht zijn gemaakt. Bij de brand raakte één bewoner gewond. Hoe het nu met haar s, is niet bekend.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
14.35

Lading aardappelen ligt op A58

Een lading aardappelen ligt op de A58, meldt de ANWB. Hierdoor staat een file op de snelweg in de richting van Bergen op Zoom naar Roosendaal. Bij knooppunt De Stok is de rechterrijstrook afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden.

Wachten op privacy instellingen...
13.09

Geen treinen in Helmond na aanrijding

Er rijden tot kwart voor vier vanmiddag geen treinen tussen Helmond en Limburg. De oorzaak is een aanrijding bij het station in Helmond. Dat gebeurde rond halfeen.

11.57

Nog niks te zeggen over oorzaak brand Eindhoven

Vooralsnog blijft onduidelijk hoe de brand in het Eindhovense flatgebouw van gisteravond kon ontstaan. Dat laat de politie weten. "We moeten de bewoonster van het appartement waar de brand is begonnen nog spreken", schrijft de politie. Ook moet nog gekeken worden of technisch onderzoek mogelijk is. Bij de brand raakten zes appartementen flink beschadigd.

11.11

Betrapte winkeldief mishandelt beveiliger

Een winkeldief uit Roosendaal heeft zondagmiddag in zijn woonplaats een beveiliger van een supermarkt mishandeld. De 29-jarige man probeerde twee flessen drank te stelen, maar werd betrapt door de beveiliger. Die werd vervolgens meerdere keren in zijn gezicht geslagen.

LEES OOK: Winkeldief probeert drank te stelen en slaat beveiliger in zijn gezicht

10.55

Bredase veelpleger probeert in te breken in school

Een 36-jarige man uit Breda is vanochtend om acht uur aangehouden, omdat hij vannacht probeerde in te breken in een school op de Hogeschoollaan. De politie herkende hem dankzij camerabeelden. Hij is een bekende van de politie en staat bekend als veelpleger.

De inbraakmelding kwam vannacht om drie uur binnen. Aan de achterkant van de school zagen agenten een groot gat in een glazen deur. Ook was er bloed zichtbaar. De politie bekeek de camerabeelden en zag een bekende veelpleger in de buurt van de school. Uren later werd hij op de Verlengde Poolseweg opgepakt. Hij had een hoofdwond met opgedroogd bloed op zijn gezicht.

9.27

File op A58 is opgelost

De lange file die vanochtend op de A58 ontstond na een ongeval, is weer voorbij. Op het hoogtepunt was er een vertraging van 80 minuten bij Bavel in de richting van Tilburg naar Breda. De file ontstond nadat een bestelwagen achterop een vrachtwagen botste. Niemand raakte gewond.

08.59

Vermist kind is weer terecht

De jongen van 10 die in Tilburg vermist was, is korte tijd na de Burgernetmelding weer gevonden.

08.42

Jongen van 10 vermist in Tilburg

Een jongen van 10 jaar oud is vanochtend vermist in Tilburg. Er is een Burgernetbericht verstuurd waarin wordt gevraagd uit te kijken naar het kind in de wijk Koolhoven.

Wachten op privacy instellingen...
08.27

Flinke file op A58 na ongeval

De A58 bij Bavel was vanochtend een poos afgesloten vanwege een ongeval. Inmiddels is de snelweg van Tilburg naar Breda volgens Rijkswaterstaat weer open. Op het hoogtepunt stond er 11 kilometer file, goed voor 80 minuten vertraging. De file ontstond nadat een bestelwagen achterop een vrachtwagen botste. Niemand raakte gewond.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
06.30

Vroegere avondspits verwacht door pakjesavond

De ANWB verwacht vandaag een vroegere avondspits doordat mensen eerder weg gaan van hun werk om pakjesavond te vieren. Houd daarom rekening met meer drukte op de weg vanaf een uur of drie vanmiddag, zo luidt de waarschuwing.

Het drukste moment van de spits zal volgens de ANWB liggen rond half vijf vanmiddag, ongeveer een uur eerder dan normaal. Vooral rond Eindhoven en Rotterdam, de bekende avondspitsplekken, zal het het drukst zijn, zo is de verwachting.

06.00

Eén bewoner naar het ziekenhuis na brand in seniorenflat

Bij de brand gisteravond in een seniorencomplex aan het Amandelpark in Eindhoven is één bewoner gewond geraakt. Het gaat om de bewoner van het appartement waar de brand ontstond. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat ze rook had ingeademd.

Zes appartementen liepen uiteindelijk behoorlijke schade op. De bewoners van deze appartementen konden gisteravond toen de situatie onder controle was nog niet terug naar hun huizen.

LEES OOK: Grote brand in seniorencomplex: zes appartementen flink beschadigd

Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!