112-nieuws: grote verkeerscontrole op A58 • 22-jarige man vermist - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: grote verkeerscontrole op A58 • 22-jarige man vermist

8 december 2022 om 21:33 • Aangepast 16 december 2022 om 14:39
nl
In dit liveblog hielden we je donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

22.50

Waarschuwing voor mist en gladheid

Wie donderdagavond of -nacht de weg op gaat, moet oppassen. In delen van Brabant kan het verraderlijk glad zijn. Bovendien wordt het mistig. "Een gevaarlijke situatie", zegt Roosmarijn Knol, meteoroloog bij Weerplaza. In verschillende gemeenten wordt gestrooid tegen de gladheid.

LEES OOK: Pas op als je de weg op moet: het is glad en mistig

21.30

Grote verkeerscontrole langs A58 bij Wouw

Meerdere mensen zijn aangehouden en bekeurd tijdens een verkeerscontrole bij de A58 bij Wouw. Ook werden er meerdere voertuigen in beslag genomen. De politie controleerde samen met de gemeente Roosendaal, waar Wouw onder valt, de Belastingdienst, Douane, Rijkswaterstaat en de Koninklijke Marechaussee.

Foto: Wijkagenten Roosendaal-Zuid/Twitter.
Foto: Wijkagenten Roosendaal-Zuid/Twitter.
21.24

Politie zoekt naar vermiste 22-jarige man

In Gemert zoekt de politie naar een 22-jarige man die vermist is. Eerder op de avond werd er een bericht via Burgernet gestuurd om naar de man uit te kijken. De man is licht getint, heeft zwart kort haar met een witte lok en is zo'n 1.80 meter lang.

Hij droeg een zwarte jas. In het bericht wordt gewaarschuwd de man niet zelf te benaderen en 112 te bellen.

16.23

Brand in mestput op boerderij in Rosmalen

Er woedde vanmiddag korte tijd brand in een boerderij aan de Empelsehoefweg in Rosmalen. Bij aankomst van de brandweer bleek dat het om een kleine brand in een mestput ging.

Op hetzelfde terrein als de boerderij zit een kinderopvang voor zo'n tachtig kinderen. Die werd uit voorzorg ontruimd.

16.12

Jongemannen rijden rond met veel vuurwerk in de auto

Twee achttienjarige mannen zijn woensdagavond opgepakt, omdat ze rondreden met enorme hoeveelheden illegaal vuurwerk. De auto waarin ze zaten werd rond negen uur op een parkeerplaats bij Berkel-Enschot gecontroleerd door de politie. De mannen vervoerden vier dozen met honderdduizendklappers.

LEES OOK: Jonge mannen rijden rond met enorme hoeveelheid illegaal vuurwerk in auto

15.40

Auto raakt van de weg op parallelweg langs A58

Een auto is vanmiddag van de weg geraakt op de Rijksweg-Zuid in Sint Willebrord. De bestuurder verloor de macht over het stuur, raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Om de hulpdiensten de ruimte te geven, werd korte tijd een rijstrook van de naastliggende A58 afgesloten. Het is onbekend hoe het met de bestuurder is.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
12.08

Heimachine valt op loods

Aan de Hulsenboschstraat in Werkendam is donderdagochtend een heimachine omgevallen. De heimachine, waarmee palen in de grond worden geslagen, belandde op een loods. In die loods waren twee mensen aanwezig toen de heimachine viel, maar zij raakten niet gewond. Hoe de heimachine precies kon omvallen is nog niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
11.03

A59 dicht richting Den Bosch

De A59 richting Den Bosch is dicht vanwege een botsing tussen een vrachtauto en een bestelbus bij Heusden. Op dit moment staat er 3 kilometer file, goed voor een half uur vertraging. Het verkeer wordt omgeleid via knooppunt Hooipolder over de A2, A27 en de A15.

10.18

Bezorger beroofd

In Roosendaal is gisterenavond een 17-jarige maaltijdbezorger beroofd en mishandeld. Rond acht uur werd hij door twee jonge daders van zijn fiets gewerkt. Hij moest onder meer geld afgeven aan het tweetal, dat vervolgens vluchtte richting het Vrouwenhof. De politie is nog steeds op zoek naar de verdachten en heeft een signalement verspreid.

07.30

Drukke ochtendspits in Brabant

Het is een drukke ochtendspits in Brabant, op verschillende snelwegen sta je ruim een uur vast. De langste file staat op de A2 van Maastricht richting Eindhoven. Daar is ruim een uur vertraging door de nasleep van een ongeluk ter hoogte van Maarheeze. Ook op de A58 staat een file van zestien kilometer.

Wachten op privacy instellingen...
07.27

File op A58

Wachten op privacy instellingen...
07.22

A2 van Maastricht naar Eindhoven is weer vrij

De A2 bij Maarheeze is weer vrijgegeven, dat meldt de ANWB. Er staat nog wel een lange file van bijna tien kilometer. De vertraging is ontstaan nadat er een ongeluk is gebeurd op de A2 van Maastricht naar Eindhoven, ter hoogte van Maarheeze.

07.17

A67 weer vrij

De A67 van Venlo naar Geldrop is weer vrij na een ongeluk tussen Asten en Geldrop, dat meldt de ANWB.

07.10

Ruim een uur vertraging op A2 bij Maarheeze

Wachten op privacy instellingen...
06.51

Files op snelwegen richting Eindhoven

Het is druk op de snelwegen, dat is ook te merken op de A2 en de A67 richting Eindhoven. Dat meldt de ANWB. Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven is een ongeluk gebeurd. Daardoor staat er een file tussen Nederweert en Leende, de vertraging duurt ruim een half uur.

Ook op de A67 van Venlo naar Eindhoven is er tussen Asten en Geldrop een ongeluk gebeurd. Ook daar een file met een vertraging van bijna een half uur.

Wachten op privacy instellingen...
06.36

File door brandend voertuig op de A2

Op de A2 van Den Bosch naar Utrecht staat een file door een brandend voertuig bij Kerkdriel. Dat meldt Rijkswaterstaat. De brandweer is bezig met blussen. De file is zo'n vijf kilometer lang.

Wachten op privacy instellingen...
04.00

Auto in brand bij flatgebouw

Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag in brand gevlogen op een parkeerplaats van een flatgebouw aan de Schubertstraat in Tilburg. De brand ontstond rond 04:00 uur.

De gealarmeerde brandweer heeft de autobrand geblust. De oorzaak van de brand is onbekend. Brandstichting wordt volgens een 112-correspondent niet uitgesloten. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan bij de politie. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weggetakeld.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans / SQ Vision
02.57

Auto met explosieven gevonden in Breda

Aan de Bavelseparklaan in Breda is in de nacht van woensdag op donderdag een auto gevonden met mogelijk explosieven erin. De straat werd door politie afgesloten voor verkeer. De Explosieven Opruimingsdienst kwam ter plaatse en heeft de auto en explosieven onderzocht.

Wat er uiteindelijk is gevonden, is niet duidelijk. Ook is niet bekend of de auto er al stond of dat deze door de politie van de weg is gehaald en of er iemand is aangehouden.

Brandweer en ambulance waren aanwezig ter ondersteuning.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision
Foto: Perry Roovers / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone