Video

Dode gevonden in vijver, lichaam zat vastgevroren in ijs

16 december 2022 om 11:41 • Aangepast 27 december 2022 om 15:43
nl
Een persoon is vrijdagochtend dood gevonden in het water aan het Daalderstraatje in Huisseling, een dorp bij Ravenstein. De man of vrouw zat enige tijd vastgevroren in de vijver. De brandweer heeft het lichaam inmiddels uit het water gehaald. Om een misdrijf uit te sluiten, wordt verder onderzoek gedaan.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Rond halftien ontving de politie een melding dat er iemand in het water lag. Volgens een 112-correspondent was een omwonende van plan om te gaan schaatsen op de vijver en deed de vondst.

De brandweer is met ladders de vijver opgegaan en wist de persoon met behulp van een plank naar de kant te halen. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit, het lichaam wordt onderzocht. Het onderzoek moet duidelijk maken wat er is gebeurd.

Langere tijd in het water
Doordat de persoon vastgevroren in het ijs lag, kon de politie in eerste instantie niet zeggen of het om een man of een vrouw gaat. Het slachtoffer is met ijs en al uit het water gehaald.

Op dit moment heeft de politie geen signalen van een misdrijf. Er wordt toch onderzoek gedaan om een misdrijf honderd procent uit te sluiten. Volgens de officier van dienst lag de persoon al 'langere tijd in het water'.

Naast de brandweer was de politie met drie voertuigen ter plaatse.

LEES OOK: Olympiër Bart Brentjens vindt dode in z'n tuin: 'Voeten staken uit het ijs'

Foto: Collin Beijk
Foto: Collin Beijk
Foto: Collin Beijk
Foto: Collin Beijk
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!