Liveblog

112-nieuws: auto belandt in sloot • aanhouding na steekpartij

22 december 2022 om 19:40 • Aangepast 23 december 2022 om 13:09
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.01

Man levert airsoft wapens in

Wachten op privacy instellingen...
21.19

Auto's botsen in Geertruidenberg

Op de kruising van de Centraleweg met de Oude Stadsweg in Geertruidenberg zijn twee auto's op elkaar gebotst. Er raakte niemand gewond. Wel raakten beide auto's zwaar beschadigd. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Foto: Eye4Images
Foto: Eye4Images
19.30

Aanhouding na steekpartij

Bij een ruzie tussen twee mannen in een bovenwoning aan de Hoofdstraat in Schijndel, heeft een van hen de ander in het gezicht gestoken. De man is naar het ziekenhuis gebracht, de ander is opgepakt. De ingang van de woning werd een tijdje afgezet met politielinten. Ook waren er veel agenten aanwezig.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
18.07

Rijstrook dicht op A2

Op de A2 richting Utrecht, sta je vanaf Sint-Michielsgestel in de file. Voor de Empelbrug is de linkerrijstrook afgesloten. Je moet daar rekening houden met zeker een half uur vertraging.

16.42

Vertraging op A58 richting Tilburg

Op de A58 richting Tilburg is bij Oirschot een ongeluk gebeurd. Enige tijd waren twee rijstroken dicht, maar de weg is weer vrij.

16.38

Auto in sloot

Een auto is op Het Goor in Boekel tegen een boom gereden en vervolgens in de naastgelegen sloot beland. Het is niet bekend waarom de automobilist van de weg raakte. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
15.52

Vrouw gewond na botsing met auto

Een vrouw is gewond geraakt op de Julianalaan in Helmond, toen ze op haar snorscooter een auto aanreed. Het gebeurde toen ze over wilde steken. De vrouw viel door de klap op de grond. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
15.02

Zoekactie langs A27 na aanhouding

In de berm langs de A27 bij Oosterhout is de politie bezig met een zoekactie. Volgens een woordvoerder zou er kort voor een aanhouding iets vanuit een auto in de berm zijn gegooid. Om wat voor aanhouding het gaat, is niet bekend. Met speurhonden wordt de berm afgezocht. Een rijbaan van de snelweg is afgesloten, dat leidt tot een file van zo'n zes kilometer.

De politie zoekt met speurhonden in de berm van de A27 (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De politie zoekt met speurhonden in de berm van de A27 (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
14.52

Bouwvakker gewond geraakt op bouwterrein

Op een bouwterrein in Veghel is vanochtend een bouwvakker gevallen, terwijl hij op een steiger stond. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
14.46

Botsing tussen automobilist en fietser

In Sint-Oedenrode is vanochtend een botsing geweest tussen een fietser en bestuurder van een auto. De fietser is uit voorzorg naar het ziekenhuis.

Wachten op privacy instellingen...
14.24

Vier woninginbraken in Breda

Gisteren zijn vier woninginbraken geweest, verspreid over Breda. De politie laat weten dat het aantal woninginbraken in de Breda toeneemt. In december gaat het al om twintig inbraken. "Laat uw woning niet achter maar laat het lijken of er iemand thuis is met bijvoorbeeld licht. En meld verdachte situaties direct via 112."

14.01

Voorarrest verlengd van verdachten rond doodgeschoten Mo

De politie heeft het voorarrest van twee verdachten verlengd. Het gaat om twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de moord op de 23-jarige Mo uit Oss. De andere verdachte zou in Turkije zitten. De politie zoekt nog naar getuigen.

Wachten op privacy instellingen...
12.51

Drie gewonden na ongeluk N69

Drie mensen zijn gewond geraakt bij een ongeluk op de N69. Twee auto's botsten op elkaar. Beide bestuurders en een vrouwelijke passagier zijn naar het ziekenhuis gebracht. De weg was in beide richtingen korte tijd dicht tussen Bergeijk en Valkenswaard. Daardoor ontstond een file. De auto's zijn inmiddels weggesleept.

Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision.
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision.
12.15

Leugenaar betrapt bij verkeerscontrole

De politie heeft gisteren in Etten-Leur en Prinsenbeek de hele dag een verkeerscontrole gehouden. Agenten hebben een waslijst aan overtredingen gezien. Zo waren er 21 snelheidsovertredingen, reed iemand met ongeldig verklaard rijbewijs en hadden twee mensen geen identiteitsbewijs bij zich.

Op de Hoevenseweg reed een jongen zonder fietsverlichting. Toen de politie hem vroeg om zijn identiteitsbewijs, zei hij elf jaar oud te zijn. "Helaas verraadde zijn behoorlijke baard in de keel dat hij toch echt wel wat ouder zou moeten zijn", schrijft de politie. Hij bleek vijftien jaar oud te zijn. De jongen kreeg uiteindelijk drie bekeuringen: het opgeven van valse gegevens, het niet laten zien van een identiteitsbewijs en het niet hebben van fietsverlichting. "De volgende keer gewoon eerlijk zijn!"

Foto: Politie Basisteam Weerijs/Twitter.
Foto: Politie Basisteam Weerijs/Twitter.
11.50

Persoon op spoor tussen Eindhoven en Venlo

Tussen Eindhoven en Venlo rijden minder treinen. Volgens de NS komt dat door een persoon op het spoor.

Wachten op privacy instellingen...
11.01

Huizen ontruimd en rondweg afgesloten

De Jeroen Boschlaan in Eindhoven is afgesloten, vanwege een gaslek in de buurt. Huizen in de omgeving zijn ontruimd. Het gaslek werd rond tien over negen gemeld.

De Jeroen Boschlaan is afgesloten.
De Jeroen Boschlaan is afgesloten.
08.27

Appartementen ontruimd na brand kledingwinkel

In een kledingwinkel aan de Stationsstraat in Oisterwijk heeft vanochtend brand gewoed. Een buurtbewoner rook de brandlucht en zag rook uit de winkel komen. De brandweer brak de deur open om in de winkel te kunnen komen. Omdat er weinig zuurstof was, kon de brand zich niet verder ontwikkelen. De brand was uitgebroken in een stellingkast. De schade is volgens een 112-correspondent flink. Zo is de rook in de kleding van de winkel getrokken.

Boven de winkel zitten appartementen, de brandweer heeft daar metingen gedaan. De bewoners van zo'n zeven appartementen moesten korte tijd hun huis uit.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
08.23

Twee rijstroken A2 dicht

Twee rijstroken van de A2 van Utrecht naar Den Bosch zijn korte tijd dicht geweest. Tussen afrit Kerkdriel en afrit Rosmalen is een ongeluk gebeurd. Dat leidt rond half negen tot bijna een halfuur vertraging en veertien kilometer file. Rond kwart voor negen zijn de rijstroken weer vrij.

02.08

Autobrand in Oss

Aan De Achterom in de wijk Ussen in Oss vatte afgelopen nacht een bestelauto vlam. Rond een uur werd de brand ontdekt. Buurtbewoners zijn ervan overtuigd dat er sprake is van brandstichting. Ze slaagden erin de beginnende brand met emmers water te blussen en konden zo voorkomen dat de auto volledig in vlammen opging. Het is voor de tweede nacht op rij dat in Oss een autobrand wordt gemeld. Een nacht eerder was het nog raak aan de Coornhertstraat in de wijk Ruwaard.

De brandweer heeft de auto in Oss nagekeken (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De brandweer heeft de auto in Oss nagekeken (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
22.45

Explosie verwoest huis in Roosendaal

Een enorme explosie heeft gisteravond de voor- en achtergevel uit een huis aan de Genestetlaan in Roosendaal geblazen. Hierbij is iemand gewond geraakt. Na de explosie brak er brand uit. De gewonde behandeld aan brandwonden. Volgens Enexis is nog onduidelijk wat de explosie veroorzaakt heeft. De brandweer was uren bezig met nablussen en het stutten van het hoekhuis, dat tegenover basisschool De Watermolen staat.

LEES OOK: Grote explosie blaast voor- en achtergevel uit huis Roosendaal, één gewonde

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!