Zo vieren Frans Bauer, Roy Donders en andere bekende Brabanders Kerstmis

26 december 2022 om 15:01 • Aangepast 27 december 2022 om 11:16
nl
Bijna iedereen in Brabant viert Kerstmis weer samen met familie en vrienden. Zo ook de bekende Brabanders. Op sociale media laten zij zien hoe zij de kerstdagen doorbrengen.
Profielfoto van Ferenc Triki
Geschreven door

Sylvie Meis viert Kerstmis dit jaar niet alleen met haar zoontje. Ze is voor het kerstdiner aangeschoven bij haar ex Rafael van der Vaart en zijn partner Estavana Polman. Ze zegt erbij erg dankbaar te zijn dat ze samen kerst kunnen vieren.

Wachten op privacy instellingen...

Anky van Grunsven wenst met een foto van haar paardje Mouse via Instagram iedereen fijne feestdagen. Van Grunsven verloor begin deze maand haar succespaard Salinero. Samen wonnen zij vijf olympische medailles: twee keer goud, twee keer zilver en een keer brons.

Wachten op privacy instellingen...

Frans Bauer brengt de feestdagen door mijn zijn vrouw Mariska en hun vier zoons. Voor de familie Bauer een moment om even stil te staan.

Wachten op privacy instellingen...

Rico Verhoeven wenst iedereen fijne kerstdagen. Hij viert de dagen met zijn kinderen en nieuwe vriendin Naomy van Beem.

Wachten op privacy instellingen...


Roy Donders deelt een foto met zijn geliefde voor de kerstboom. Het stel is deze kerst precies een jaar samen. Het is ook de laatste kerst met z'n tweetjes, volgend jaar verwacht het koppel een dochter.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.