Liveblog

112-nieuws: kledingcontainer in de fik • keukenbrand in Heeswijk-Dinther

28 december 2022 om 11:29 • Aangepast 9 januari 2023 om 16:58
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.23

Brand in kledingcontainer

Een kledingcontainer aan de Hertog Hendrikstraat in Sint-Oedenrode is woensdagavond rond halftien in de fik gevlogen. Brandweerlieden hebben de deur open gebroken en het vuur gedoofd. De eigenaar van de kledingcontainer wordt in kennis gesteld.

Foto: Sander van Gils/ SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/ SQ Vision.
22.07

Grote brand in parkeergarage Breda

Bij de brand in de parkeergarage onder een appartementencomplex in de Monseigneur Zwijsenstraat in Breda zijn woensdagavond honderd appartementen ontruimd. De brand is onder controle, maar elke woning moet nog gecontroleerd worden op koolmonoxide en eventueel gelucht worden. Bewoners worden opgevangen in een nabijgelegen sporthal.

LEES OOK: 100 appartementen ontruimd na brand in parkeergarage Breda

20.30

Fietser aangereden

Een fietser is woensdagavond rond halfzeven aangereden door een auto. Het ongeluk gebeurde op de Schijndelseweg in Sint-Michielsgestel. De fietser belandde door de klap op de voorruit van de auto en viel vervolgens op de grond. Later overleed de man.

LEES OOK: Fietser (63) overleden na botsing met auto

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
20.08

Bergingstruck in brand

Op de Polderdiijk in Oss is een bergingstruck in de fik gevlogen. De truck kwam een gestrande automobilist ophalen, maar tijdens het takelen van de auto vloog de truck zelf in brand.

Foto: Gabor Heeres/ SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/ SQ Vision
19.50

Keukenbrand in Heeswijk-Dinther

De brandweer rukte woensdagavond rond halfzeven uur uit voor een brand in een appartement aan de St. Servatiusstraat in Heeswijk-Dinther. In een appartement op de bovenste verdieping van het complex woedde brand in de keuken. Om er zeker van te zijn dat er geen doorslag was naar het dak was werd een controle met een hoogwerker uitgevoerd. De weg was hierdoor enige tijd dicht voor het overige verkeer. Ook kwam een ambulance ter plaatse, het is niet bekend of er gewonden zijn bij deze brand.

15.12

Vuurwerk gevonden Uden

Wachten op privacy instellingen...
12.52

Botsing tussen vrachtwagen en kleine auto bij Asten

Op de N279 in Asten zijn deze ochtend een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Vermoedelijk zou de chauffeur van de vrachtwagen het autootje niet gezien hebben bij het voorsorteren om rechtsaf te gaan. In de personenauto zaten een man, opa, oma en kleinkind. De oma werd in een ambulance onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
11.30

Ingebroken in kiosk Tilburg

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken bij de Spoorpark Kiosk in Tilburg. Onder meer de fooienpot is gestolen en er is veel schade aan het pand. De eigenaar van de kiosk heeft camerabeelden gedeeld waarop de daders te zien zijn.

Dit is niet de eerste keer dat er is ingebroken in de kiosk. Om de veiligheid van het personeel te garanderen, laat de zaak weten tijdelijk de deuren gesloten te houden. "We kunnen ook nog geen inschatting geven over wanneer de situatie weer onder controle gaat zijn. Sorry", schrijft de eigenaar van de zaak op social media.

11.17

Bestuurder belandt met auto in de sloot

Een bestuurder is vanochtend met zijn auto in de sloot langs de Europaweg in Helmond beland. Hij reed vanuit Helmond, raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde op de kop in de sloot. De man wist zelf uit de auto te komen. Hij is in een ambulance onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto wordt weggesleept.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
10.03

Omgevallen schaap weer op z'n pootjes

De wijkagent in Rosmalen is vanochtend opgeroepen om een omgevallen schaap te helpen. Het dier was omgevallen en moest weer op z'n poten worden gezet. Volgens de wijkagent was het schaap hem erg dankbaar.

Wachten op privacy instellingen...
22.47

Autobrand in Den Bosch

Een auto die geparkeerd stond aan de Zuiderparkweg in Den Bosch is dinsdagavond deels uitgebrand. Volgens getuigen stond de auto al vijf dagen op deze plek geparkeerd. De wagen is weggetakeld voor sporenonderzoek. De politie gaat uit van opzet. Buurtbewoners hoorden kort voor de brand een harde knal.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision
Foto: Bart Meesters/SQ Vision
21.30

Steekpartij in tankstation, 19-jarige aangehouden

Dinsdagavond rond 18:45 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden bij een tankstation van Total aan de Beethovenlaan in Drunen. Het slachtoffer is in zijn hals gestoken, de wond kon ter plaatse gehecht worden. Kort na de steekpartij is een 19-jarige verdachte uit Drunen aangehouden, laat de politie weten via Twitter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!